Εχτές ολοκλήρωσα την διαδικασία όπως ακριβώς το έλεγε αυτό το θέμα
και χρησιμοποίησα το για την επαναφορά την
μέθοδο3 Ανοίγω το λάπτοπ και μου εμφανίζει την να επιλέξω λογισμικό (Linux,Linux(ανάκτησης ), test memory και XP )
έχω ενα πρόβλημα τα XP όλα καλά μπαίνουν...Τα υbuntu 11.04 πατάω την πρώτη επιλογή και με βγάζει εδώ
- Κώδικας: Επιλογή όλων
BusyBox v1.17.1 (ubuntu 1:1.17.-10ubuntu1)built-in shell(ash)
enter help for a list of built-in commands.
(inittramfs)
και εδώ μπορώ να πατήσω εντολές.
Πήγα και στην επιλογή ανάκτησης,όπου εκεί έχει κάποιες επιλογές πάτησα να ανακτήσει κάποια κατεστραμμένα πακέτα αλλά δεν το έκανε(το είχε επιλογή),
και έχει και μια επιλογή που ανοίγουν το ubuntu , μου βγάζει παράθυρο θα ανοίξουν με ελάχιστα γραφικά,και ανοίγουν.
Λοιπόν
1)Αν είχε πρόβλημα το Grup
δοκίμασα πάλι την μέθοδο3 από το livecd ,και την μέθοδο4 από την ανάκτηση..και δεν έγινε τπτ
2)Από ότι διαβασα ο υπολογιστής μέσα από το livecd και με μια επισκευή κάποιον πακέτων θα έφτιαχνε...(αλλά δεν μπόρεσα να κάνω κάτι)
3)Ξανά εγκατέστησα το ubuntu 11.04 πάνω στα 11.04(όπου πρέπει να είναι η χειριστή λύση) δούλεψε.
Οπότε τώρα θα έχω κάποιο παρόμοιο πρόβλημα ή όλα θα είναι μια χαρά ρωτάω γιατί έχω την δουλειά μου όλη σε αυτό το λαπτοπ και το χρειάζομαι έτσι για 1 τουλάχιστον εξάμηνο,
θα μου το ξανακάνει, πως έγινε αυτό?(να μην ανοίγουν το ubuntu και να μην κάνει μόνο του τις επιδιορθώσεις, να μην βρίσκει να διορθώσει τα κατεστραμμένα πακέτα)
Για τον simosx
Θυμάμαι πιο παλιά ότι έπρεπε πρώτα να εγκαταστήσουμε το ubuntu και μετά τα windows για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα(συμβατότητας μάλλον).
Στο βήμα 2 του οδηγού γράφει
έγραψε:"Μετακινήστε την μπάρα για να μικρύνει το ext3 partition ώστε να δημιουργήσετε ελεύθερο χώρο στο σκληρό σας δίσκο. Σε αυτό θα το partition θα εγκαταστήσετε τα windows XP με NTFS σύστημα αρχείων"
(μπορεί να ήταν παλιά έτσι)
Με το Gparted μετακίνησα την μπάρα όπου ουσιαστικά μίκρυνα τον χώρο τον ubuntu και το
υπόλοιπο που μένει είναι για τα XP