Οντως στις 18 Αυγουστου απεχωρησα απο την Ελλαδα και απο αρχες Οκτωβριου μενω στο Manhattan.
H φωτογραφια ειναι δικη μου, το Triboro Bridge τραβηγμενη απο το παραθυρο του σαλονιου μου. Με την κατακαινουρια Canon 60D με 18-200 IS φακο. Ειχα να παρω SLR μηχανη απο το 1987 και εχω μεινει καταπληκτος απο την τεχνολογια. Ιδιως το IS (Image Stabilization) ειναι εξωπραγματικο. Φωτογραφια της Σεληνης, τραβηγμενη στο χερι και μεγενθυμενη στο GIMP, φαινονται οι κρατηρες!!

Την φωτο με την γεφυρα και το φεγγαρι την ειχα στο μυαλο μου απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι σοβαρα με σκοτεινο θαλαμο (40 χρονια δηλαδη...) και τελικα το ονειρο εγινε πραγματικοτητα.
Φυσικα, αμεσως εγινε wallpaper (και δοξα τω Ουμπουντου που εχει 4 στο compiz... νταξ... ξερω οτι εχει περισσοτερα, αλλα ο κυβος μ'αρεσει να εχει 6 πλευρες...).
Off topic:
@monkgr: Αγαπητε φιλε και συμμαθητη, η αναφορα στον τροπο εγκαταστασης εχει να κανει με το αν εχω κανει καινουρια εγκατασταση στο παρον edition η προερχεται απο αναβαθμιση... Και ναι, το εγκατεστησα αμα τη παραλαβη,,, απο .iso που ειχα αποθηκευμενο στο παλιο μου. Και επειδη δεν ειχα προχειρα CD νυχτιατικα, το εβαλα σε ενα usb flashdisk. Σιγα μην τρεχω παραθυρα...

Καθως σιγα-σιγα η ζωη ξαναπαιρνει τους ρυθμους της, ελπιζω να συμμετεχω πιο πολυ στην κοινοτητα.
Φιλικα
ΜακηςΜ