ΑΝΑΛΑΜΠΗ το UBUNTU σε radio τι λετε?

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Το UBUNTU στα fm ή καλυτερα σε sreaming

Nαι,το βρισκω καλη ιδεα
10
42%
Οχι,ξεφευγει απο το στοχο του το forum
1
4%
Δεν ξερω,ισως να ειναι ωραια ιδεα
9
38%
Δεν ξερω,δε μου πολυαρεσει ως ιδεα
4
17%

Σύνολο ψήφων : 24

ΑΝΑΛΑΜΠΗ το UBUNTU σε radio τι λετε?

Δημοσίευσηαπό siropio » 30 Νοέμ 2008, 14:53

Γεια σας αλανια του forum
Καθως με βοηθουσε ο vistakiller σε ενα προβλημα που ειχα ηρθε μια ιδεα.Δε θα ηταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ να ειχε το forum και ενα e-radio(streaming) με αλανια που εχουν γνωσεις και να κανουν συζητησεις,να εκθετουν αποψεις για διανομες,τις διαφορες τους,αρχιτεκτονικη του UNIX,τι ειναι sudo τι κανουν οι εντολες ,διαφορες με τα αλλα λειτουργικα οπως Mac-Windows και αλλα πολλα ενδιαφεροντα για εμενα και πιστευω για πολλους νεους και παλιους φιλους της κοινοτητας
Και φυσικα δε θα ειναι δουλεια απλα μια ανακοινωση στο forum μια μερα πριν για το ποιος θα παιζει και ποτε οποτε μπορει και εχει ορεξη
Μιλαμε για πολυ φαση θα εχει ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ πεταξτε και κανα τραγουδι ;)
Εχω την εντυπωση οτι η ιδεα που παραθετω δεν ειναι ανεφικτη μια και ολοι οι admin και moder και παρα πολλοι χρηστες του linux απο γνωσεις αλλο τιποτα και πιστευω οτι και βοηθαει αλλα και δεν ξεφευγει απο το στοχο του forum
Εφραστε τη γνωμη σας ;) Oχι μονο ψηφιζοντας αλλα και αιτιολογηστε εαν θελετε πως και γιατι
siropio
babeTUX
babeTUX

IRC: siropio
Εκτύπωση

Re: ΑΝΑΛΑΜΠΗ το UBUNTU σε radio τι λετε?

Δημοσίευσηαπό chazisop » 04 Δεκ 2008, 01:43

Ναι , μου αρέσει σαν ιδέα... απλά σαν φοιτητής Πληροφορικής να πω πως μερικές φορές το να παρακολουθείς κάτι τεχνικό με μόνο ερέθισμα τον ήχο μπορεί να είναι τρομακτικά δύσκολο (σκεφτείτε το σαν τη στιγμή που ο πρωταγωνιστής στη ταινία βγάζει τη βόμβα χωρίς να ξέρει τι στο διάολο κάνει) .... οπότε γενικότερες συζητήσεις θα μπορούν να γίνεται αλλά άντε πες τώρα από το ραδιόφωνο σε κάποιο που δεν ξέρει πως να κάνει το καθετί ...

Εκεί κολλάω λίγο εγώ , αλλά μια λύση που έχω δει σε παρόμοιους ραδιοφωνικούς σταθμούς (εκεί εφαρμόζοταν για τα URL) είναι στην ίδια σελίδα με το stream ένα παραθυράκι σε στυλ pastebin, όπου όποιος κάνει κάθε φορά εκπομπή μπορεί να δίνει τις εντολές , τα links κλπ κλπ ...
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά:Καλά
Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex
Intel Core2 6400 @ 2.13GHz , 3GB RAM , Nvidia 7600 GT , 2 x 120GB Western Digital hdd , 1x1TB Seagate hdd
chazisop
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό The_Mentor » 04 Δεκ 2008, 01:49

για τόσο προχωρημένα πράγματα δεν ξέρω αλλά για να κάναμε streaming κάνα καλό rock ακούγετε χλίδα
The_Mentor
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Puppet_Master » 04 Δεκ 2008, 02:09

ειναι καλη ιδεα.αλλα οντως να δινεις οδηγιες απο ραδιοφωνο δε γινεται.συνεντευξεις ομως,αφιερωματα κ συζητησεις ειναι πολυ καλη ιδεα.κ μπορουν να γινονται κ μουσικες εκπομπες οπου θα διαφημιζουμ κ θα προωθουμε το ubuntu.απλα θελει server κ μερακι.
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.
Άβαταρ μέλους
Puppet_Master
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giormatsis » 04 Δεκ 2008, 02:28

Καλή ιδέα βάζω 2 τόνους μουσική για την επιχείρηση . όχι για τα τεχνικά όμως , αυτά θα μπορούσαν να δουλέψουν με podcast μόνο .
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/
Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
Άβαταρ μέλους
giormatsis
dudeTUX
dudeTUX

IRC: giormatsis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dimisKJ » 04 Δεκ 2008, 02:34

νομιζω ενα εβδομαδιαιο podcast με podsafe μουσικη ειναι πολυ πιο λογικη προταση...
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Μέτριο - Προγραμματισμός: Ναί - Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 10.10 (32bit)
Acer Aspire 1692: Intel M740 (1.73GHz) / ATI Mobility Radeon X600 (M24 3150)/ 2GB DDR /Intel AC'97 Audio/
Intel PRO/Wireless 2200BG / 15.4" WXGA
Άβαταρ μέλους
dimisKJ
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 04 Δεκ 2008, 03:06

dimisKJ έγραψε:νομιζω ενα εβδομαδιαιο podcast με podsafe μουσικη ειναι πολυ πιο λογικη προταση...

Για αρχή, ένα podcast είναι μια απλή και καλή λύση. Και μπορούν να το κάνουν πολλά μέλη μας.
Από μια άποψη είναι καλό για να επιβεβαιώσουμε ότι η εγγραφή ήχου δουλεύει καλά.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 04 Δεκ 2008, 03:29

Κάτι που θα ήθελα να επισημάνω ότι καλό είναι να λέμε για e-radio streaming του Ubuntu-gr και όχι του forum. Δεν είμαστε ξεχωριστή οντότητα... Το forum είναι μέρος της κοινότητας του Ubuntu-gr... Και φυσικά εάν και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, τα links θα φιλοξενούνται στη ιστοσελίδα ubuntu-gr.org
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 04 Δεκ 2008, 11:45

Όλες οι ιδέες καλές είναι, η υλοποίησή τους είναι πάντα δύσκολη. Ποιός θα αναλάβει τους servers; Ποιός θα κάνει τις εκπομπές; Πρέπει να υπάρχουν τα άτομα και ο χρόνος πάνω απ'όλα για να γίνει. Εγώ δεν έχω ούτε τις γνώσεις ούτε και το χρόνο να ασχοληθώ. Αν πάντως ξεκινήσει η προσπάθεια θα το ακούω.

Kαι για ένα άσχετο σαν κι εμένα, τι είναι podcast;
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό siropio » 05 Δεκ 2008, 00:38

Παιδια χαιρομαι που σας αρεσει ως ιδεα εγω ειλικρινα ειναι σα να το εχω στο μυαλο μου την εικονα οπου θα αραζω και μια φωνη θα μιλα για τις διαφορες του linux απο το windows με επιχειρηματα και να πεφτει και κανα τραγουδι
Ειλικρινα ουτε προτεινα ουτε θα ηθελα να ειναι hotline για επιλυση προβληματων που ετσι και αλλιως ειναι πολυ δυσκολο να γινει αλλα να ειναι καθαρα ψυχαγωγικου χαρακτηρα και ενημερωτικου σε σχεση με οτι εχει να κανει το linux και οι διανομες του με ιδιαιτερη εμφαση στην ubuntu
Για την υλοποιηση απο τεχνικης αποψεως το αφηνω στους ειδικους που ξερουν πως μπορει να πραγματοποιηθει
Μερακι υπαρχει ,ερωτησεις και θεματα να καλυφθουν απειρα ,γνωστες που να μιλουν με πειρα γνωσεις και επιχειρηματα ειναι σιγουρο
Τωρα το ubuntu(linux γενικοτερα) θα αποκτησει και φωνουλα ;)
Οτι χρειαστει και μπορω να βοηθησω ευχαριστως με οτι κατεχω :)
Τελευταία επεξεργασία από siropio και 05 Δεκ 2008, 06:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
siropio
babeTUX
babeTUX

IRC: siropio
Εκτύπωση

Επόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Γενικά