Συντονιστής: the_eye

lepidas έγραψε:Καλησπερα σε ολους,χτες θυμηθηκα οτι δεν εχω το google earth μετα την αναβαθμιση σε 11.10 και ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα οδηγιες εγκαταστασης του σε αυτον τον συνδεσμο : http://www.liberiangeek.net/2011/10/how-to-install-google-earth-in-ubuntu-11-10-oneiric-ocelot/ ομως τελικως δεν εγκατασταθηκε,ενω εμφανιζεται το εικονιδιο του earth στα applications,οταν το παταω αυτο δεν ανοιγει.

αυτο το τελευταιο που λες ´ και ανοίγει με το κέντρο λογισμικού´ δε το καταλαβα,το συστημα μου ειναι στα αγγλικαfkol k4 έγραψε:lepidas έγραψε:Καλησπερα σε ολους,χτες θυμηθηκα οτι δεν εχω το google earth μετα την αναβαθμιση σε 11.10 και ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα οδηγιες εγκαταστασης του σε αυτον τον συνδεσμο : http://www.liberiangeek.net/2011/10/how-to-install-google-earth-in-ubuntu-11-10-oneiric-ocelot/ ομως τελικως δεν εγκατασταθηκε,ενω εμφανιζεται το εικονιδιο του earth στα applications,οταν το παταω αυτο δεν ανοιγει.
Δεν άνοιξα το link , αλλά θα σου πώ πως το έβαλα εγώ .
Πας στην σελίδα του google earth .
Πατάς "Λήψη google earth".
Διαλέγεις την .deb έκδοση (ubuntu) σε 32 ή 64 μπιτ ανάλογα τι έχεις .
Πατάς "λήψη τώρα"
Όταν ανοίξει το παράθυρο "τί θέλετε να κάνετε με αυτό το αρχείο" , απαντάς "άνοιγμα με...." και ανοίγει με το κέντρο λογισμικού , εγκαθίσταται μόνο του και ενεργοποιεί και το σχετικό αποθετήριο για τις ενημερώσεις .

OPanos έγραψε:Χμ..δεν δουλεύει..
Εγκαταστάθηκε όπως πολύ σωστά είπες fkol k4, απο το πακέτο και μέσω Κέντρου λογισμικού, αλλά παρά το οτι υπάρχει στο dash, δεν ανοιγει...σαν να καταρέει αλλά χωρίς κανενα μήνυμα λάθους.
Απλά, εκεί που θα έπρεπε να τρέξει, αυτό κλείνει.
sudo apt-get -f install
We apologize for the inconvenience, but Google Earth has crashed.
This is a bug in the program, and should never happen under normal
circumstances. A bug report and debugging data have been written
to this text file:
/home/opanos/.googleearth/crashlogs/crashlog-4edfd078.txt
Please include this file if you submit a bug report to Google.
Major Version 6
Minor Version 1
Build Number 0000
Build Date Oct 17 2011
Build Time 04:05:20
OS Type 3
OS Major Version 3
OS Minor Version 0
OS Build Version 0
OS Patch Version 0
Crash Signal 11
Crash Time 1323287561