Συντονιστής: adem1

| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

pfg έγραψε:Σήμερα ανοίγοντας το Laptop και ξεκινώντας το ubuntu 8.10 βρήκε ότι υπάρχουν στις βιβλιοθήκες αναβαθμίσεις, ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία ζήτησα να εγκαταστήσει τις υπάρχουσες αναβαθμίσεις αλλά τότε μου έβγαλε το μήνυμα ότι οι υπάρχουσες αναβαθμίσεις δεν είναι πιστοποιημένες και υπάρχει κίνδυνος εάν εγκατασταθούν ,σε αυτή την περίπτωση τι θα πρέπει να κάνω ;

logari81 έγραψε:για να σου βγάλει κατι τέτοιο παει να πει οτι προσθεσες κάποια αποθετηρια τριτων. Οπότε πραττεις ανάλογα με το πόσο τους εμπιστευεσαι.

pfg έγραψε:logari81 έγραψε:για να σου βγάλει κατι τέτοιο παει να πει οτι προσθεσες κάποια αποθετηρια τριτων. Οπότε πραττεις ανάλογα με το πόσο τους εμπιστευεσαι.
Το μόνο εξτρά αποθετήριο που έχω είναι αυτό για το ΟοΟ 3.0, υπάρχει κίνδυνος από το αποθετήριο του ΟοΟ 3.0;

pfg έγραψε:
Το μόνο εξτρά αποθετήριο που έχω είναι αυτό για το ΟοΟ 3.0, υπάρχει κίνδυνος από το αποθετήριο του ΟοΟ 3.0;
DarkFire21 έγραψε:
Να ρωτησω και κατι αλλο που με προβληματιζει?Ας υποθεσουμε οτι καποιος χακαρει τους σερβερς που φυλλασονται οι αναβαθμισεις?Πως εγω θα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κατεβασω κατι malicious στο pc μου?

DarkFire21 έγραψε:Γιατι να μη βαλει ρε παιδια O.o ακομα?Τι ακριβως προβλημα υπαρχει?
Να ρωτησω και κατι αλλο που με προβληματιζει?Ας υποθεσουμε οτι καποιος χακαρει τους σερβερς που φυλλασονται οι αναβαθμισεις?Πως εγω θα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κατεβασω κατι malicious στο pc μου?

DarkFire21 έγραψε:Ας υποθεσουμε οτι καποιος χακαρει τους σερβερς που φυλλασονται οι αναβαθμισεις?Πως εγω θα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα κατεβασω κατι malicious στο pc μου?