Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Μήπως εννοείς javascript αντί για java; server-side εφαρμογή αποκλειστικά σε java εν έτη 2012;;
Εννοώ JSP,Servlets,JavaFaces,JSLT frameworks όπως hibernate,portlets και πολλά άλλα που δε ξέρω.
Τι σχέση έχει η Javascript με server side;Και γιατί εν έτη 2012;
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Προσωπικά θα σε συμβούλευα να αποφύγεις το .net, όχι επειδή είναι της Microsoft αλλά επειδή δεν είναι ό,τι πιο δυναμικό και αξιόλογο.
Τι είναι πιο ιδανικό και αξιόλογο κατά τι δική σου άποψη;
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:IIS να φιλοξενήσει άνετα εφαρμογές γραμμένες τουλάχιστον με τις γλώσσες/framework που αναφέρεις στο δημοψήφισμα.
Δε το ξέρω,μπορεί να φιλοξενήσει PHP εφαρμογές;
Γιώργος Φιωτάκης έγραψε:Από εκεί και πέρα δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει το περιβάλλον που θα φιλοξενεί την εφαρμογή σου με την εφαρμογή αυτή καθεαυτή,
Το ερώτημα μου είχε να κάνει με το αν επηρεάζει τη τάση του κόσμου να ακολουθεί μια γλώσσα η δυνατότητα που του δίνει να τη φιλοξενεί ένας δωρεάν server,αν δηλαδή αυτή η πτυχή του open source παίζει ρόλο στη δημοτικότητα μίας γλώσσας.
Δε ξέρω αν γίνομαι σαφής η το ερώτημα μου είναι άτοπο.
Off topic:Ίσως ανήκει σε άλλη κατηγορία αυτό το νήμα άλλα το έβαλα εδώ γιατί είχε τη δυνατότητα δημοψηφίσματος κάτι που θα έχει ενδιαφέρων να δούμε.
1 Γνώσεις Linux: Καθόλου ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 12.04 precise 3.2.0-58-generic 32bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.2.0-57-generic, Microsoft Windows XP Professional
3 Intel Core2 Duo CPU E4600 2.40GHz ‖ RAM 2012 MiB ‖ ASUS INC. P5Q - � P5Q
4 nVidia G94 [GeForce 9600 GT] [10de:0622] {nvidia}
5 eth0: Qualcomm Atheros AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0) ⋮ wlan0: 148f:3070 Ralink Technology, Corp. RT2870/RT3070 Wireless Adapter