Φτου ολοκληρο κατεβατο χαθηκε

μολις πατησα αποστολη μου λεει πρεπει αν συνδεθεις ενω ημουν συνδεμενος
( ειχα αφησει ωρα ανοιτο το παθαρυρο ...
ξαναγραφω εν ταχυ
medigeek χαχα , δε ενοουσα τοσο ιδιο αλλα ναι αυτο λεω
fkol k4 σωστα μαντψες δε αναφαιρομαι στον πυρινα και σε τι γλωσσα ειναι γραμενο
στον απλο χειρισμο του αναφερομαι σχετικα με τις ομοιοτητες
Σιμο επελεξα το "περι ενεμων " γιατι δεν ξερω την δομη του φορουμ
εδω μαλλον οφ τοπικ ειμαστε απ οτι καταλαβα...
Θελω να πω κατι γενικο με την ευκαιρια
Σε διαφορα φορουμ υπαρχουν διαφοροι οδηγοι - τουτοριαλ κλτ φιαγμενα με μερακι
απο λατρεις του καθε "σπορ" αυτο που δεν υπαρχει και ειναι πολυ χρησιμο στους νεους
ειναι το θεμα του χαζου- σπαστικου - τεμπελη νεου στο ποιο θα ρωτησει οτι θελει ασχετα αν την ιοδια ερωτηση εκανε κι αλλος πριος 3 σελιδες
αλλο να σου λενε αυτο που θελεις , κι αλλο νατο ψαχνεις μεσα σε κατεβατα κλτ αν ημουν διαχειρηστης σε καποιο φορουμ θα το ανοιγα ,
θα απαντουσαν φυσικα οσοι ειχαν ορεξη - μερακι και υπομονη . και οχι οι γνωστοι " ασε μας ρε φιλε μας ζαλησες δε βλεπεις "|
Γενικα μιλαω , κι οχι ειδικα για εδω , φανταζομαι θα καταλαβαινετε και θα το εχετε δει ...
Προσωπικα οι ερωτησεις ειναι μπολικες
δε μπορω να βρω μια καρτα τιβι και αν την κανω να λειτουργησει .. σε ξερω πως βλεπω το τι ειναι συνδεδεμενο με το πισι μου
( αντιστοιχο του ο υπολογιστης μου δεξι ιδιοτητες υλικο κλτ )
Στις ρυθμησεις συστηματος βλεπω πολυ γενικα πραγματα , υποτιθεται εχεις καλυτερο ελεγχο του υπολογιστη σου .. που ειναι ?
Γενικα το βρηκα κουραστικο σαν νεος , και το κακο ειναι οιτι ειναι αδικα κουραστικο
δε το λεω γκρινιαζοντας , το λεω γιατι ισως βοηθησεις καποιους να το κανουν καλυτερο
παραδειγμα
το θεμα "μπες στη φιλοσοφιας μας και θα ειναι καλυτερα ", ε δεν ειναι ετσι
η μπαρα ας πουμε που ειναι πανω εγω την θελω κατω .. μπορει απο συνηθειο , μπορει ομως επειδη ετσι λειτουργω
αν το προγραματιζα εγω κατω ισως την εβαζα γιατι ... γιατι ετσι μου κοβει
παταω δεξι δε κανει τιποτα ( για να την παραμετροποιησω - μετακινησω )
πας να πατησεις "πισω" στον φιρεφοξ πετιεται η μπαρα απο αριστερα ,γκρρρρρρ ποτε δε μαρεσαν οι αναδυομενες μπαρες γενικα
και τωρα εχω μια εδω και δε μπορω να την παραμετροποιησω , η για να το κανω πρεπει να διαβασω τον πολυ καλο οδηγο του εκαστοτε μερακλη (ρεσπεκτ στους μερκαληδες

)
παραδειγμα υπενθημιζω ...