NHNA έγραψε:Το πέρασα,αλλα δεν μου φαίνετε πολύ σόι..Μπορεί να μην το τραβάει το μικρό μου..
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να δω τηλεόραση,αλλά από ότι έχω καταλάβει παίζει τηλεόραση μέσω internet,οπότε όχι τοπικά κανάλια..
Κολλάει πολύ και τις ταινίες πρέπει να τις έχεις εσύ,δεν έχει κάποια βάση..τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει...μήπως έχει κανένας καμία ιδέα για τα Windows(έχω περάσει πλέον Windows στο Desktop) και έχω εκεί τον 2ο σκληρό με τις ταινίες..τηα είναι πολύ ευχάριστη βάση δεδομένων να διαλέγεις τι να δεις...
Γενικά το Ubuntu TV αλλά και το κάθε «Internet TV» επιτρέπει να δεις π.χ. Youtube και άλλες υπηρεσίες με εύκολο τρόπο από το περιβάλλον που παρέχουν. Τις ταινίες πρέπει να τις έχεις εσύ.
Γενικά ένα Internet TV δεν περιλαμβάνει κάποιο TV Tuner.
Στην περίπτωσή σου, το τυπικό είναι να έχεις κάποια τηλεόραση (π.χ. 32") όπου συνδέεις τον υπολογιστή σου και βάζεις να φαίνεται το περιβάλλον Ubuntu TV στην τηλεόραση. Και κάνεις τη δουλειά σου.
Από την κάρτα γραφικών που έχεις, τα εφέ μπορεί να μη φαίνονται τόσο καλά.
Αν έχεις τηλεόραση με είσοδο VGA, τότε μπορείς να πάρεις και κάποιο από αυτά τα τηλεχειριστήρια όπου παρέχουν πληκτρολόγιο+ποντίκι, και από την πολυθρόνα μπορείς να ελέγξεις την «Internet TV». Κοστίζει γύρω στα 5-10€, ρώτησε αν σε ενδιαφέρει.
Έχω δει σε τηλεόραση που έχει Internet TV (παρόμοιο λογισμικό με το Ubuntu TV, και που βασίζεται σε Linux!) να μπορείς να δεις π.χ. τα βίντεο που παρέχει το Σκάι. Εδώ ρυθμίσανε να μπορείς να προσπελάσεις και το
www.skai.gr, κάτι που μπορούμε να κάνουμε και για το Ubuntu TV, αν δεν το έχει ακόμα.