Καλησπέρα!
Συγγνώμη, αλλα εχω παραθέσει καποιες πληροφορίες για το συστημα μου, οι οποίες καποιες μου ζητήθηκαν, και δεν εχω λάβει ακόμα απάντηση..
Εαν δε μπορειτε να βοηθήσετε, δεν υπάρχει θέμα, αλλα πειτε μου να ξέρω τι να κάνω....
Συντονιστής: adem1

Nebula έγραψε:
Αρα φταιει η κάρτα μου;
Το Gnome3 ξεκίνησε απο τα 11.10;
Μήπως γι' αυτό κολλάει το live cd τοσο στα 11.10 οσο και στα 12.04;
Τα 10.04 εχουν Gnome2, γι' αυτο δεν μου κολλούσαν;

Nebula έγραψε:Δηλαδή; Αλλη διανομή Linux?

Nebula έγραψε:Δοκίμασα τα παρακάτω λειτουργικα συστήματα:
1 KUbuntu-> ολα καλα με το usb live αλλα και παλι ετρωγε τα ίδια κολλήματα με ubuntu (μετά την εγκατάσταση παγωνε η επιφάνεια εργασιες και δε μου εδειχνε τη γραμμη εργαλειων)
2 Fedora-> μου εμφάνησε το μύνημα που ειχα ανφέρει πιο πάνω για το Gnome3 και δεν μπορουσε να κανει εγκατάσταση
3 Xubuntu->Δε μπορουσε να κανει boot από live usb
4 Lubuntu->Δε μπορουσε να κανει boot από live usb
Κάτι που αναφέρθηκε απο κάποιον να εγκαταστήσω 32bit έκδοση, δε με ενδιαφέρει, γιατί θέλω το λειτουργικό μου να δουλεύει σε ενα πολύ καλό ποσοστό, και χρειάζομαι υψηλές επιδόσεις.
Σε όλα αυτά που δοκίμασα κάθε φορά δεν μου εμφάνιζε το grub και αντί για αυτού έσβηνε η οθόνη και με πετούσε στην αντίστοιχη διανομή Linux.
Τέλος είπα να επανέλθω στην αρχική κατάσταση και εγκατέστησα πάλι τα 10.04. Τώρα μου εμφανίζει κανονικά το grub και τουλάχιστο μπορώ να μπω στα Windows..
Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι το harware (το οποίο πιστεύω πως δεν είναι και ξεπερασμένο) δεν είναι συμβατό με τις καινούριες εκδόσεις...
sudo dmidecode -t bios
έγραψε:Κάτι ακόμα, που δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει, είναι να εγκαταστήσεις μια παλαιότερη έκδοση του Ubuntu (που πραγματοποίησες με επιτυχία) και να αναβαθμίσεις στην συνέχεια στην 12.04 LTS. Προτιμότερη η 11.10 και μετά η 10.04.

Nebula έγραψε:Μαλλον εννοεις 12.04?

Αυτο ειχα κανει (απο 10.04 σε 12.04)..έγραψε:Κάτι ακόμα, που δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει, είναι να εγκαταστήσεις μια παλαιότερη έκδοση του Ubuntu (που πραγματοποίησες με επιτυχία) και να αναβαθμίσεις στην συνέχεια στην 12.04 LTS. Προτιμότερη η 11.10 και μετά η 10.04.