[kubuntu]Video 1080p - πρόβλημα με ανεμιστηράκια  Το θέμα επιλύθηκε

...hardware-drivers για desktops & laptops

Συντονιστής: adem1

[kubuntu]Video 1080p - πρόβλημα με ανεμιστηράκια  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό Konstantinos.Ch » 18 Μάιος 2012, 17:34

Καλησπέρα,

έχω που έβαλα Kubuntu 12.04 χ64 γύρω στις 15 ημέρες και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που στα Kubuntu 11.10 x64 δεν το είχα.
Όταν παίζω βίντεο στο Youtube συγκεκριμένα σε 1080p full screen μετά από περίπου 30" αρχίζουν τα ανεμιστηράκια και δουλεύουν υπερωρίες στο full!Μόλις το βγάζω από full screen κατεβαίνουν οι στροφές στο κανονικό.Αυτό το πρόβλημα δεν το είχα ποτέ ούτε με Linux ούτε με Windows. Δοκίμασα και με Google Chrome και με Firefox ακόμα και με το Rekonq,αλλά συνέβαινε το ίδιο πράγμα.

Δεν ξέρω τι το προκαλεί,πάντως δεν πιστεύω να λείπουν κάποιοι drivers.Ένας φίλος μου είπε να γυρίσω το Youtube σε Html5,αλλά δεν νομίζω να μου λύσει το πρόβλημα διότι ακόμα και το Flash player να φταίει όλα τα βίντεο με διαφημίσεις (άσχετα αν έχω Adblock δεν υποστηρίζονται από Html5).

Αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει εδώ ή με προσωπικό μήνυμα

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Η λύση παρακάτω!!!

Λύση:

:!: Ισχύει για Nvidia κάρτες γραφικών :!:
1.Ανοίγουμε τερματικό.
2.Δίνουμε την εντολή: sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates
3.Βάζουμε το password μας και πατάμε ENTER όταν μας ζητηθεί.
4.Δίνουμε την εντολή: sudo apt-get update
5.Δίνουμε την εντολή: sudo apt-get upgrade

Ουσιαστικά έχοντας installed τον recommended (από το ubuntu) driver ζητάμε update από την συγκεκριμένη διεύθυνση και στην συνέχεια τον κατεβάζουμε και τον κάνουμε εγκατάσταση.
Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορά μου.Ο χαρακτήρας μου είμαι εγώ,η συμπεριφορά μου εξαρτάτε από εσένα..

Spoiler: show
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 12.04 precise 64bit (en_US.UTF-8), Ubuntu 3.2.0-23-generic, Windows 7
3 Intel Core2 Quad CPU Q9300 2.50GHz ‖ RAM 3954 MiB ‖ PEGATRON CORPORATION Benicia - HP-Pavilion KX617AA-B1A m9345.gr
4 NVIDIA Corporation G96 [GeForce 9500 GS]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02) ⋮ wlan0: 15a9:0004 Gemtek WUBR-177G [Ralink RT2571W]
Konstantinos.Ch
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Desktops & Laptops