wd scorpio blue 320g προβλημα

...hardware-drivers για περιφερειακά (εκτυπωτές, κάμερες, εξ. σκληροί, κλπ)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για την ευκολότερη επίλυση του προβλήματός σας.
Καλό είναι να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα της εντολής στο τερματικό :
lsusb

wd scorpio blue 320g προβλημα

Δημοσίευσηαπό gsxr_k7 » 12 Ιουν 2012, 09:38

καλημερα σας.εχω αυτον τον σκληρο σε ενα satelite l430d και αποφασισα να το κανω dual boot αλλα δεν γινετε γιατι τα windows δεν θελουν.το ubuntu ton διαχιριζετε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα το ιδιο γινετε και σε windows 7 αν τον συνδεσω σαν εξωτερικο.αν ομως ξεκινησω την διαδικασια εγκαταστασεις των windows τοτε οταν θα πρεπει να επιλεξω partition μου βγαζει μνμ λαθους και δεν προχωραει με τιποτα.τον συνδεω τοτε σε αλλο λαπτοπ σαν εξωτερικο του κανω φορματ μεσα απο windows7 σε ntfs ενα partition ολα ωραια χωρις κανενα προβλημα ξανα πισω στο satelite να ξεκινησω εγκατασταση μονο των windows προχωραει ξανα μεχρι το σημειο που θα πρεπει να επιλεξω σκληρο και βγαζει το ιδιο προβλημα γιατι?το μνμ λαθους ειναι 0x8007045d αν θυμαμε καλα
gsxr_k7
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: wd scorpio blue 320g προβλημα

Δημοσίευσηαπό Learner » 12 Ιουν 2012, 11:18

Οπότε για να καταλάβουμε , θέλεις να εγκαταστήσεις τα windows στον εξωτερικό σκληρό δίσκο και δεν εγκαθίστανται , αλλά σου βγάζουν αυτό το μήνυμα λάθους που αναφέρεις ;
gsxr_k7 έγραψε:το μνμ λαθους ειναι 0x8007045d
.
Ενώ αντιθέτως με το Ubuntu δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα..ή με τα windows , όταν τον συνδέσεις σαν εξωτερικό..
gsxr_k7 έγραψε:το ubuntu ton διαχιριζετε μια χαρα χωρις κανενα προβλημα το ιδιο γινετε και σε windows 7 αν τον συνδεσω σαν εξωτερικο

Άρα το όλο θέμα είναι " Πρόβλημα με εγκατάσταση windows σε εξ.σκληρό " ;
σωστά ;
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gsxr_k7 » 12 Ιουν 2012, 12:32

ο σκληρος δεν ειναι εξωτερικος.ειναι εσωτερικος απο ενα satelite l430d.οταν ειναι συνδεμενως κανονικα στο satelite και παω να του βαλω το ubuntu τον διαχειριζομαι κανονικα και φτιαχνω διαμερισματα και σε ntfs για τα windows αλλα και σε ext για το ubuntu.οταν μετα βαζω το dvd των windows μου βγαζει το προβλημα που εγραψα πιο πανω...μετα απο αυτο τον εβγαλα τον σκληρο και τον συνδεσα σε ενα αλλο λαπτοπ σαν εξωτερικο που ετρεχε windows7 και εκει τον διαχειριστικα παλι κανονικα χωρισς κανενα προβλημα του κανω φορματ ολων σε ntfs και τον βαζω παλι πανω στο satelite και παω να κανω εγκατασταση μονο τα windows7 και μολις φτανει ξανα στο σημειο να επιλεξω διαμερισμα μου βγαζει παλι το ιδιο λαθος...αυτο ακριβως γινετε δεν ξερω αν σε βοηθησα γιατι δεν εχω να σου δωσω περισοτερες λεπτομεριες.
gsxr_k7
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 12 Ιουν 2012, 13:11

Το πρόβλημα με τα Windows είναι πως δεν μας δίνουν να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα, απλά πετάνε έναν ακαταλαβίστικο κωδικό σφάλματος (όπως το 0x8007045d στη δική σου περίπτωση) και άντε να βρεις τι φταίει...

Αυτό που βρήκα, είναι πως το σφάλμα 0x8007045d μπορεί να μην αφορά το δίσκο, αλλά το CD (ρίξε μια ματιά).
Οπότε, ξαναφτιάξε το cd των windows και ξαναπροσπάθησε.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 12 Ιουν 2012, 14:43

gsxr_k7 έγραψε:και παω να κανω εγκατασταση μονο τα windows7 και μολις φτανει ξανα στο σημειο να επιλεξω διαμερισμα μου βγαζει παλι το ιδιο λαθος

Οπότε με απλά λόγια , δεν μπορείς να εγκαταστήσεις τα windows σε αυτόν τον δίσκο , γιατί σου βγάζουν το σφάλμα που αναφέρεις.

Με αυτά που αναφέρει ο Fkol_k4 συμφωνώ απολύτως. Ο κωδικός σφάλματος μπορεί να αναφέρεται σε διάφορα προβλήματα .. ο Fkol αναφέρει πως
fkol k4 έγραψε:Αυτό που βρήκα, είναι πως το σφάλμα 0x8007045d μπορεί να μην αφορά το δίσκο, αλλά το CD

αλλά εγώ βρήκα και αυτό επίσης.. --> how do i fix error 0x8007045D από social.technet.microsoft.com ... άντε βγάλε άκρη τώρα.. δεν ξέρω βέβαια αν παίζει σημασία το μικρό d ή το κεφαλαίο D .. θέλει ψάξιμο.
sorry που δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο ....

Καλή τύχη , από μένα.

Off topic:
Νομίζω πως το θέμα αφορά windows και ίσως πρέπει να μεταφερθεί στο "Περί Τεχνολογίας"
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gsxr_k7 » 07 Ιούλ 2012, 12:48

τελικα απο οτι φαινεται ο δισκος ειχε προβλημα (bad sector).ετρεξα το hdd regenator βρηκε και διωρθωσε 8 bad sector .φτιαχνω 2 διαμερισματα προσπαθησα να κανω παλι εγκατασταση στο 1ο και μου εβγαζε παλι το ιδιο προβλημα.την 2η φορα εκανα εγκατασταση στο 2ο διαμερισμα και ολα πηγαν ενταξει.

σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων και την προσπαθεια.
gsxr_k7
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περιφερειακά