ΝVidia GeForce 4 και μενού του Openoffice [EΠΙΛΥΘΗΚΕ]

...κάρτες γραφικών / προβλήματα εικόνας / τηλεοπτικοί δέκτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σας και δεν μπορείτε να μπείτε σε γραφικό περιβάλλον,
δοκιμάστε να τρέξετε την παρακάτω εντολή για να ελέγξετε αν το σύστημά σας χρειάζεται πρόσθετους κλειστούς οδηγούς:
jockey-text

Για κάρτα τηλεόρασης δώστε τα αποτελέσματα των παρακάτω εντολών :
lspci -nn (Για εσωτερικές κάρτες pci)
lsusb (Για εξωτερικές κάρτες με σύνδεση usb)

ΝVidia GeForce 4 και μενού του Openoffice [EΠΙΛΥΘΗΚΕ]

Δημοσίευσηαπό gtasul » 25 Δεκ 2008, 14:15

(Προσοχή: Αν θέλετε να βρείτε κατευθείαν τον οδηγό για το πως να λύσετε το συγκεκριμμένο πρόβλημα, πηγαίντε στο πρώτο ποστ της τρίτης σελίδας. Αν θέλετε να δείτε τι δοκιμάσαμε μέχρι να φτάσουμε στη λύση αυτή, διαβάστε όλο το τόπικ. :) )

Καταρχήν καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Είμαι καινούργιος τόσο στην κοινότητά σας, όσο και στο ubuntu. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου, το οποίο μου φαίνεται πολύ παράξενο. :oops:
Όταν ανοίγω εφαρμογές του openoffice, δεν μου εμφανίζονται οι λέξεις στην πάνω γραμμή μενού, δλδ οι λέξεις: Αρχείο, Επεξεργασία, Προβολή, Εισαγωγή κτλ, καθώς και οι λέξεις μέσα στα μενού που οι πρώτες ανοίγουν. Πχ, στο μενού εισαγωγή, ενώ το μενού ανοίγει κανονικά πάλι δεν υπάρχουν οι λέξεις εικόνα, αντικείμενο κτλ. μόνο τα αντίστοιχα εικονίδια στο πλάι. Όταν απεγκαθιστώ τους οδηγούς της κάρτας το πρόβλημα διορθώνεται, αλλά όπως είναι λογικό δεν υπάρχουν ούτε τα εφέ καθώς και το γραφικό περιβάλον γίνεται εμφανώς αργό, ακόμα και στο browsing. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω τους οδηγούς απ' την αρχή, όμως πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Αυτό που μου φένεται ακόμη πιο παράξενο είναι ότι σε άλλες εφαρμογές, πχ. modzilla κτλ όλα εμφανίζονται μια χαρά, μόνο στο oppenoffice συμβαίνει αυτό. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Επίσης έχω και πρόβλημα με την κάρτα ήχου, δεν έχω καθόλου ήχο δλδ, αλλά αυτό είμαι σίγουρος ότι θα το βρω σε κάποιο αντίστοιχο τόπικ, δεν έχω κάνει ακόμη έρευνα.

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι εγκατέστησα το 8.10.
edit2: Το πρόβλημα διορθώνεται και χωρίς να απεγκαταστήσω τους οδηγούς. Διορθώνεται αν απενεργοποιήσω τα εφέ, με τους οδηγούς εγκατεστημένους. Μπορεί να γίνει κάτι;

Υγ1. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο τόπικ και εγώ δεν το βρήκα παρά την έρευνά μου. Βέβαια το βλέπω δύσκολο, αφού το πρόβλημά μου μου φαίνεται τελείως κουφό. Το ξέρω ότι είναι κουραστικό να σας ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια. :)

Υγ2. Πολλά πολλά συγχαριτήρια για τη δουλειά που κάνετε εδώ! :)[/b]
Τελευταία επεξεργασία από gtasul και 26 Δεκ 2008, 23:05, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι, σε χαμηλό επίπεδο ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.04, Win XP Pro GR SP2
Προδιαγραφές ⇛ P4 2.4 GHz │ 2GB DDR │ NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) │ Audigy 2 Platinum │ TFT 15" Philips 1024x768 75Hz
gtasul
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα με ΝVIDIA GeFORCE mx 440 64mb

Δημοσίευσηαπό gtasul » 25 Δεκ 2008, 14:26

Για να γίνω και ποιο κατανοητός:

Εικόνα
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι, σε χαμηλό επίπεδο ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Προδιαγραφές ⇛ P4 2.4 GHz │ 2GB DDR │ NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) │ Audigy 2 Platinum │ TFT 15" Philips 1024x768 75Hz
gtasul
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 25 Δεκ 2008, 16:10

Καλησπέρα και καλός όρισες .
Υπάρχει μάλλον ακόμα το πρόβλημα με την υποστήριξη για τις παλιότερες κάρτες Nvidia για το 8.10 λόγου του οδηγού γραφικών , με κάρτες GeForce 5x και πάνω μάλλον δεν πρέπει να έχει το ίδιο πρόβλημα άλλα για τις παλιότερες νομίζω ότι ναι υπάρχει .
Δώσε αποτέλεσμα από τις εντολές στο τερματικό όταν έχεις εγκαταστήσει τους οδηγούς και με τα εφέ όποια υπάρχουν .
1.
Κώδικας: Επιλογή όλων
lspci -nn

2.
cat /etc/X11/xorg.conf

Απλά εγώ νομίζω ότι κάρτα σου δεν είναι 64mb και δεν μπορεί να σηκώσει τα εφέ και για αυτό γίνεται πολύ αργό ,, το έχω δει και παλιότερα σε μία παρόμοια κάρτα , εάν δεν γίνεται να την αλλάξεις να βάλεις μία πιο νεώτερη μαλών θα πρέπει να ξεχάσεις τα εφέ με την κάρτα αυτή η απλά μπορούμε να κάνουμε να μην ξεκινάν τα εφέ να τα ξηλώσουμε τελείως και τότε απλά να έχεις αρκετά σταθερό σύστημα και να λύσουμε και τα υπόλοιπα προβλήματα με την εμφάνιση .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gtasul » 25 Δεκ 2008, 17:46

Καταρχήν η επιστροφή από τις εντολές που μου είπες:

gtasul@gtasul-desktop:~$ lspci -nn
00:00.0 Host bridge [0600]: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS645DX Host & Memory & AGP Controller [1039:0646]
00:01.0 PCI bridge [0604]: Silicon Integrated Systems [SiS] Virtual PCI-to-PCI bridge (AGP) [1039:0001]
00:02.0 ISA bridge [0601]: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS962 [MuTIOL Media IO] [1039:0962] (rev 04)
00:02.1 SMBus [0c05]: Silicon Integrated Systems [SiS] SiS961/2 SMBus Controller [1039:0016]
00:02.5 IDE interface [0101]: Silicon Integrated Systems [SiS] 5513 [IDE] [1039:5513]
00:03.0 USB Controller [0c03]: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.1 Controller [1039:7001] (rev 0f)
00:03.1 USB Controller [0c03]: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.1 Controller [1039:7001] (rev 0f)
00:03.2 USB Controller [0c03]: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 1.1 Controller [1039:7001] (rev 0f)
00:03.3 USB Controller [0c03]: Silicon Integrated Systems [SiS] USB 2.0 Controller [1039:7002]
00:05.0 Multimedia audio controller [0401]: C-Media Electronics Inc CM8738 [13f6:0111] (rev 10)
00:09.0 Ethernet controller [0200]: Sundance Technology Inc / IC Plus Corp IC Plus IP100A Integrated 10/100 Ethernet MAC + PHY [13f0:0200] (rev 31)
00:0a.0 Multimedia audio controller [0401]: Creative Labs SB Audigy [1102:0004] (rev 04)
00:0a.1 Input device controller [0980]: Creative Labs SB Audigy Game Port [1102:7003] (rev 04)
00:0a.2 FireWire (IEEE 1394) [0c00]: Creative Labs SB Audigy FireWire Port [1102:4001] (rev 04)
00:0c.0 Communication controller [0780]: Conexant Systems, Inc. HSF 56k HSFi Modem [14f1:2f00] (rev 01)
00:0d.0 USB Controller [0c03]: NEC Corporation USB [1033:0035] (rev 43)
00:0d.1 USB Controller [0c03]: NEC Corporation USB [1033:0035] (rev 43)
00:0d.2 USB Controller [0c03]: NEC Corporation USB 2.0 [1033:00e0] (rev 04)
01:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation NV17 [GeForce4 MX 440] [10de:0171] (rev a3)
gtasul@gtasul-desktop:~$

gtasul@gtasul-desktop:~$ cat /etc/X11/xorg.conf
# xorg.conf (X.Org X Window System server configuration file)
#
# This file was generated by dexconf, the Debian X Configuration tool, using
# values from the debconf database.
#
# Edit this file with caution, and see the xorg.conf manual page.
# (Type "man xorg.conf" at the shell prompt.)
#
# This file is automatically updated on xserver-xorg package upgrades *only*
# if it has not been modified since the last upgrade of the xserver-xorg
# package.
#
# Note that some configuration settings that could be done previously
# in this file, now are automatically configured by the server and settings
# here are ignored.
#
# If you have edited this file but would like it to be automatically updated
# again, run the following command:
# sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg

Section "Monitor"
Identifier "Configured Monitor"
EndSection

Section "Screen"
Identifier "Default Screen"
Monitor "Configured Monitor"
Device "Configured Video Device"
DefaultDepth 24
Option "AddARGBGLXVisuals" "True"
EndSection

Section "Module"
Load "glx"
EndSection

Section "Device"
Identifier "Configured Video Device"
Driver "nvidia"
Option "NoLogo" "True"
EndSection

gtasul@gtasul-desktop:~$

Να τα βάλω λίγο σε σειρά γιατί ψιλοχάθηκα:

1ον: Πιστεύεις ότι αν έβαζα την 8.04 δε θα είχα πρόβλημα;
2ον: Η κάρτα είναι 64mb, το αναφέρει το pc όταν ανοίγει.
3ον: Δεν έχω πρόβλημα με τα εφέ. Όλα δουλεύουν μια χαρά, ακόμη και στην πολύ γρήγορη ρύθμιση, εκτός από το oppenoffice. Τα αποτελέσματα του κώδικα που σου έγραψα παραπάνω είναι με τα πάντα ενεργοποιημένα.
4ον: Γιατί το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο oppenoffice και όχι στα άλλα προγράμματα; Ακόμη και ο απλός κειμενογράφος δουλεύει μια χαρά.
5ον: Με εγκατεστημένους οδηγούς και τα εφέ απενεργοποιημένα το πρόβλημα λύνεται. Δεν θεωρείς ότι είναι ιδιαίτερα περίεργο;
6ον: Αν δε σου κάνει κόπο, μπορείς να μου πεις τι ακριβώς ήταν οι εντολές που μου είπες να δώσω στο τερματικό, καθώς περίπου και τι σημαίνουν σε πολύ γενικές γραμμές οι απαντήσεις που πήρα; (Η αν υπάρχει κάποιο τόπικ στο forum που να λέει για τις εντολές κτλ ) Αυτό για να μαθαίνω σιγά σιγά και στο μέλλον να μην χρειάζεται να σας ενοχλώ.

Θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ για τη βοήθεια. Και επειδή νιώθω και λίγο άσχημα που σε απασχολώ τέτοιες μέρες, αν βαριέσαι μη μου απαντήσεις σήμερα, δεν επείγομαι πολύ. :)
gtasul
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 25 Δεκ 2008, 18:39

Μην ανησυχείς σήμερα μέρα ξεκούρασης κάθομαι σπίτι και μίας και είμαι μόνος :D , οπότε γιατί να μην απαντήσω .
έγραψε:
1ον: Πιστεύεις ότι αν έβαζα την 8.04 δε θα είχα πρόβλημα;
2ον: Η κάρτα είναι 64mb, το αναφέρει το pc όταν ανοίγει.
3ον: Δεν έχω πρόβλημα με τα εφέ. Όλα δουλεύουν μια χαρά, ακόμη και στην πολύ γρήγορη ρύθμιση, εκτός από το oppenoffice. Τα αποτελέσματα του κώδικα που σου έγραψα παραπάνω είναι με τα πάντα ενεργοποιημένα.
4ον: Γιατί το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο oppenoffice και όχι στα άλλα προγράμματα; Ακόμη και ο απλός κειμενογράφος δουλεύει μια χαρά.
5ον: Με εγκατεστημένους οδηγούς και τα εφέ απενεργοποιημένα το πρόβλημα λύνεται. Δεν θεωρείς ότι είναι ιδιαίτερα περίεργο;
6ον: Αν δε σου κάνει κόπο, μπορείς να μου πεις τι ακριβώς ήταν οι εντολές που μου είπες να δώσω στο τερματικό, καθώς περίπου και τι σημαίνουν σε πολύ γενικές γραμμές οι απαντήσεις που πήρα; (Η αν υπάρχει κάποιο τόπικ στο forum που να λέει για τις εντολές κτλ ) Αυτό για να μαθαίνω σιγά σιγά και στο μέλλον να μην χρειάζεται να σας ενοχλώ.

Για να τα πάρουμε με την σειρά
1. Ας το αφήσουμε όπως είναι και να δοκιμάσουμε να το κάνουμε να λειτουργεί καλά .
2. Οκ, εάν το αναφέρει τότε λογικά κάνω λάθος .
3. Εάν λειτουργούν όλα καλά άρα οδηγός είναι οκ τώρα και δεν έχουμε πρόβλημα .
4. Κάνε εγκατάσταση το Advanced Desktop Effects Settings (ccsm) από προσθαφαίρεση εφαρμογών και να δοκιμάσουμε να το ρυθμίσουμε από εκεί .
γιατί στο OpenOffice δεν μπορώ να σου πω δεν μου έχει τύχει , άλλα μπορείς να σβήσεις τον φάκελο .openoffice.org2 εάν ενεργοποιήσεις τους κρυφούς φακέλους στον αρχικό κατάλογο με πάτημα Ctrl+H και μετά να δοκιμάσεις να το ανοιξεις ξανά με όλα τα εφέ ενεργά .
5. Ναι είναι λίγο περίεργο αυτό .
6. Δεν είναι κόπος με την 1. εντολή ήθελα να ξέρω ακριβός μοντέλο τις κάρτας σου με το id τις δηλαδή
nVidia Corporation NV17 [GeForce4 MX 440] id = [10de:0171]
, 2 εντολή είναι τι έχει καταγράψει το αρχείο ρυθμίσεων του Xorg μήπως και κάτι δεν υπάρχει .
Εδώ μπορείς να δεις το πολύ καλό οδηγό Τα πρώτα βήματα με το Τερματικό
Κάνε αυτά που ανέφερα και εάν πάλι υπάρχει πρόβλημα τότε θα δοκιμάσουμε να αλλάξουμε το αρχείο xorg.conf .
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gtasul » 25 Δεκ 2008, 19:11

Το είχω εγκατεεστημένο το advanced tools, είναι από τις πρώτες κινήσεις που έκανα, αλλά δεν έγινε τπτ.
Όταν λες να σβήσω τον συγκεκριμένο φάκελο του openoffice, δεν θα δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο πρόγραμμα; Δλδ αυτός ο φάκελος δεν είναι το πρόγραμμα αλλά κάποιες ρυθμίσεις του; Sorry, αλλά έχω ακόμη κάποιες Windows made φοβίες και θέλω λίγο καιρό για να τις ξεπεράσω. :oops: :D

Επίσης νομίζεις ότι θα άξιζε να δοκιμάσω να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές του openoffice και να της επαναεγκατστήσω από την προσθαφαίρεση;
gtasul
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 25 Δεκ 2008, 19:28

gtasul έγραψε:Το είχω εγκατεεστημένο το advanced tools, είναι από τις πρώτες κινήσεις που έκανα, αλλά δεν έγινε τπτ.
Όταν λες να σβήσω τον συγκεκριμένο φάκελο του openoffice, δεν θα δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο πρόγραμμα; Δλδ αυτός ο φάκελος δεν είναι το πρόγραμμα αλλά κάποιες ρυθμίσεις του; Sorry, αλλά έχω ακόμη κάποιες Windows made φοβίες και θέλω λίγο καιρό για να τις ξεπεράσω. :oops: :D

Επίσης νομίζεις ότι θα άξιζε να δοκιμάσω να απεγκαταστήσω όλες τις εφαρμογές του openoffice και να της επαναεγκατστήσω από την προσθαφαίρεση;

Ναι είναι καθαρά ρυθμίσεις εκεί , Winblows made φοβίες :lol: :lol: :lol: , όχι μην πειράζεις το openoffice μην κάνεις απεγκατάσταση .
Επίσης κάνε εγκατάσταση το nvidia-settings από το Synaptic και τρέξε από τερματικό
sudo nvidia-settings
κάνω τις ρυθμίσεις εκεί για ανάλυση , οθόνη και refresh rate .
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gtasul » 25 Δεκ 2008, 19:47

Λοιπόν έσβησα τον φάκελο oppenoffice αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Το nvidia settings ήταν ήδη εγκατεστημένο, του έκανα επαναεγκατάσταση και έτρεξα την εντολή που μου είπες. Εδώ ίσως να φαίνεται το πρόβλημα.

gtasul@gtasul-desktop:~$ sudo nvidia-settings

ERROR: Cannot open display 'gtasul-desktop:0.0'.

ERROR: Unable to assign attribute DigitalVibrance specified on line 19 of
configuration file '/home/gtasul/.nvidia-settings-rc' (no Display
connection).

ERROR: Unable to assign attribute SyncToVBlank specified on line 20 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute AllowFlipping specified on line 21 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute LogAniso specified on line 22 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute FSAA specified on line 23 of configuration
file '/home/gtasul/.nvidia-settings-rc' (no Display connection).

ERROR: Unable to assign attribute TextureSharpen specified on line 24 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute CursorShadow specified on line 25 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute CursorShadowXOffset specified on line 26 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute CursorShadowYOffset specified on line 27 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute CursorShadowAlpha specified on line 28 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute CursorShadowRed specified on line 29 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute CursorShadowGreen specified on line 30 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute CursorShadowBlue specified on line 31 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute FSAAAppControlled specified on line 32 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute LogAnisoAppControlled specified on line 33 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute RedBrightness specified on line 34 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute GreenBrightness specified on line 35 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute BlueBrightness specified on line 36 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute RedContrast specified on line 37 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute GreenContrast specified on line 38 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute BlueContrast specified on line 39 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute RedGamma specified on line 40 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute GreenGamma specified on line 41 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute BlueGamma specified on line 42 of
connection).

ERROR: Unable to assign attribute XVideoTextureSyncToVBlank specified on line
43 of configuration file '/home/gtasul/.nvidia-settings-rc' (no Display
connection).

ERROR: Unable to assign attribute XVideoBlitterSyncToVBlank specified on line
44 of configuration file '/home/gtasul/.nvidia-settings-rc' (no Display
connection).

ERROR: Unable to assign attribute XVideoSyncToDisplay specified on line 45 of
connection).

Επίσης με το που μου δίνει απαντήσεις το τερματικό αυτόματα μου ανοίγει και το παράθυρο του Nvidia x server settings. Για του λόγου το αληθές:

Εικόνα
gtasul
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 25 Δεκ 2008, 20:54

Δεν έχει σημασία τα λάθη ας βγάζει , λοιπόν για να δούμε .
Δες αυτό το τόπικ και κάνε ότι δεν έχει κάνει απο το δεύτερο μέρος τα πρώτα βήματα μήπως και ξέχασες κάτι να βάλεις
viewtopic.php?f=9&t=895
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gtasul » 25 Δεκ 2008, 21:56

Πρώτα απ' όλα πολύ ωράιο και απλό video! ;)

Δστυχώς όμως, αν και έκανα τα πάντα, το πρόβλημα με τα μενού του oppenoffice παραμένει... :(

Μία ερώτηση: Είσαι σίγουρος ότι δε θα βοηθήσει καθόλου απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση όλων των εφαρμογών του oppenoffice; Δλδ σίγουρα 1000% δε θα βοηθήσει, δεν αξίζει ούτε για δοκιμή, ή αυτά που λέω είναι και αυτά Windows made προκαταλήψεις;

edit: Επίσης, αν λάβουμε υπ' όψιν ότι με τους οδηγούς ενεργοποιημένους αλλά με τα εφέ απενεργοποιημένα το μενού του oppenoffice εμφανίζεται κανονικά, μήπως πρέπει να το θεωρήσουμε πρόβλημα του oppenoffice και όχι της κάρτας γραφικών;
gtasul
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Κάρτες Γραφικών / Εικόνα / TV