Κανένας δεν είναι τέλειος
"Πειράζει που όταν χαμηλώνουν τα φώτα ονειρεύομαι?? Πειράζει που μέσα απ'τους ίσκιους,βρίσκω το ουράνιο τόξο,πολεμάω με δράκους, και τους νικάω για σένα?? Πειράζει που ακολουθώ τις πεταλούδες, σε μονοπάτια του ουρανού, και από εκεί στέλνω μηνύματα σε αγαπημένους??Πειράζει που για μένα όλα έχουν ψυχή, κι ας είναι κρεμασμένα με κλωστή?? Πειράζει που μαζεύω μικρές, μικρές στιγμούλες?? Πειράζει που περιμένω με ανυπομονησία, όλα όσα θέλω να έρθουν?? Πειράζει που όσο δυνατός κ αν φαίνομαι, έρχονται στιγμές που νιώθω αδύναμος και πληγωμένος?? Και όταν έχω δίκιο, θέλω όλοι να μ ακούνε, και κάνω ότι είναι δυνατό γι αυτό. Πειράζει??...όμως, όταν κάνω λάθη..δεν είναι ανάγκη να μιλάτε όλοι μαζί...Κανένας δεν είναι τέλειος.... Ούτε εγώ..."
Το διάβασα πρόσφατα.
Πιστεύω, αυτό που λέμε κόσμος, έτσι όπως είναι με τα σύνορα, με τις κοινωνίες και τις κουλτούρες τους... αν μέναμε πάντα έφηβοι θα ήταν όλα διαφορετικά.
Αγνώριστα, απροσδόκητα, ίσως αναπάντεχα αλλά σίγουρα φανταστικά.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι απ τις κοινωνίες του κόσμου λείπει η Φαντασία. Η φαντασία που κρατάει το αίμα ζεστό...
Μια στιγμούλα απ το χρόνο, απ τις 365 ημέρες, με την σκέψη και την καρδιά του έφηβου... με φαντασία και φόβο, χωρίς στόχο και φιλοδοξία, χωρίς φραγμούς και εμπόδια... μια στιγμούλα για ν αλλάξει τον κόσμο...
"Κλείνω τα μάτια μου, κουράστηκα,
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ! ΟΤΑΝ ΕΦΗΒΟΣ ΘΑ ΠΑΨΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ!"