Ενημέρωση!Το saint.gr λέει κάπου "πάρτε ό,τι θέλετε, αν θέλετε αναφέρετε την πηγή", οπότε μπορώ να τα πάρω και θα αναφέρω την πηγή. Σήμερα έκανα την εξαγωγή των δεδομένων με ένα Perl script, σιγά σιγά θα βάλω τα <b></b> (γκρρρρρ!

) και μετά θα τα εισάγω με Perl στη βάση που έφτιαξα. Οι αγγλικές γιορτές περάστηκαν ήδη. Μια ερώτηση που μου ήρθε είναι το πώς θα αναφερθώ στα δεδομένα του saint.gr. Δηλαδή πώς θα αναφέρω την "άδεια" υπό την οποία τα πήρα. Αν έχει κάποιος καμιά ιδέα, ας την πει.
Επίσης, αποφάσισα να μην περάσω Αγίους από το el.orthodoxwiki, μιας και θα μπουν αυτοί του saint.gr. Είναι και διπλός κόπος -που πιστέψτε με, δεν είναι γρήγορη διαδικασία να βάλω τα <b> tags- και νομίζω ότι είναι αρκετή η μία πηγή ανά γλώσσα. Τώρα βέβαια, αν είναι να προστεθούν πηγές από άλλες γλώσσες, θα πρέπει αυτός που θα μου προτείνει τα sites να κάνει και όλη τη δουλειά του <b>, μιας και εγώ δεν θα γνωρίζω τη γλώσσα.

((Εκτός από γαλλικά, αλλά ελπίζω να μην ενδιαφερθούν άμεσα οι Γάλλοι.))
Για να το κλείσω, πιστεύω ότι το πολύ σε 3 εβδομάδες θα έχει βγει νέα έκδοση.
Καλά, μη με σταυρώσετε αν καθυστερήσει παραπάνω. 
Το να μειώνεις ένα έργο ελεύθερου λογισμικού, επειδή θεωρείς το δικό σου καλύτερο,
είναι απαράδεκτη συμπεριφορά και δε συμβαδίζει με τις αρχές του ελεύθερου λογισμικού.
1. Ubuntu 14.04 trusty
2. Intel Core i7-3520M CPU @ 2.90GHz ‖ RAM 7892 MiB
3. Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
4. eth0: Broadcom NetXtreme BCM57765 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:16b4] (rev 10) ⋮ eth1: Broadcom BCM4331 802.11a/b/g/n [14e4:4331] (rev 02)