δυστυχως δεν κανει πλακα.και μαλιστα δεν νομιζω οτι γνωριζει πως να με βοηθισει.γι'αυτο ψαχνω εγω το τι συμβαινει,για να κανω και καμια ουσιαστικη αναφορα του προβληματος.πλακα δεν νομιζω να κανει γιατι βρηκα ενα test site που εχω hacked.και αυτο ταιριαζει σε οτι μου ειπε,δηλαδη οτι μπορει να παρει remote control..

μια καλη μαγκια που μπορω φανταζομαι να κανω ειναι η εξης:
βαζω στα ρεπος το
deb
http://gr.archive.ubuntu.com/ubuntu maverick main
και επειτα
sudo apt-get update
sudo apt-get install apache2
.
ανανεωσα την λιστα με τα packages,εδωσα apt-get update κι εγινε.εδωσα και apt-get install apache2 και μου βγηκε αυτο>>
παταω Ctrl+C για να βγω απο εκει,και κολαει στο
- Κώδικας: Επιλογή όλων
The following packages will be upgraded:
apache2 apache2.2-bin apache2.2-common libapr1 libssl0.9.8 php5-cgi php5-common php5-gd php5-mysql
9 upgraded, 1 newly installed, 2 to remove and 252 not upgraded.
Need to get 0B/10.7MB of archives.
After this operation, 8368kB disk space will be freed.
Do you want to continue [Y/n]? y
Reading changelogs... Done
(εκει που πληκτρολογω y,τοτε μου πεταει την εικονα παραπανω που εβαλα.και μετα το Ctrl+C βγαζει αυτα)
δεν ειναι σωστη η λογικη αυτη?θεωρητικα δεν λυνεται το προβλημα μου αν πετυχει?αν κανω λαθος να με διορθωσεις φιλε μου..
EDIT:τελικα με q βγηκε απο εκεινη την οθονη και συνεχιστηκε κανονικα η εγκατασταση.οποτε εγω το προβλημα μου το ελυσα.
ομως,θα συνεχισω να ψαχνω τον αρχικο σκοπο του νηματος,μπας και βγαλουμε καμια ακρη και αν ειναι κατι σημαντικο να το αναφερουμε..
ευχαριστω πολυ για ολη την υπομονη και την βοηθεια:)