Καλησπέρα σε όλους,
έχω έναν -παλιό ομολογουμένως- υπολογιστή pentium 4 στα 3,2 GHz με 1GB μνήμη και τρέχει Ubuntu 12.04. Απίστευτα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα όταν είναι συνδεδεμένος με ethernet καλώδιο.
Πρόσφατα αποφάσισα να αγοράσω μια κάρτα δικτύου για τον υπολογιστή μου, αφού έκανα μια μικρή αναζήτηση σε διάφορα forums κατέληξα να αγοράσω την TP-LINK TL-WN751ND αφού είχα διαβάσει ότι είναι συμβατή και δουλεύει καλά.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, γεγονός είναι ότι η κάρτα δουλεύει αμέσως "straight out the box" αλλά μετά από 10-90 δευτερόλεπτα ο υπολογιστής κολλάει και μόνο με reset φεύγει απο την κατάσταση αυτή. Αν όμως δεν συνδεθώ στο δίκτυο ο υπολογιστής δουλεύει άψογα.
Ένα αντίστοιχο πρόβλημα είχε και ο φίλος poscore στο post που έκανε viewtopic.php?f=39&t=24134 και το πρόβλημα του λύθηκε.
Εγώ είμαι αρχάριος στο Linux και δυστυχώς δεν ξέρω τι να κάνω για να λύσω το πρόβλημα, δοκίμασα να ξαναπεράσω το ubuntu, να αλάξω slot στην κάρτα, να τρέξω παλιότερες εκδόσεις ubuntu, ακόμη και mint 12 δοκίμασα. Μάταια όμως, το πρόλημα παραμένει.
Έχω πελαγώσει δεν ξέρω τι να κάνω δεν θέλω να τρέχω πάλι windows.