Το Laptop είναι έτοιμο , αν και δεν το έχω παραλάβει ακόμη , θα το στείλουν με courier. Πήρα τηλ. και ρώτησα , αλλαγή LCD πάνελ είναι η διάγνωση.
Το είχα παρατηρήσει πως κάτι δεν πάει καλά με αυτό το πάνελ , αλλά επειδή είμαι και ψιλό-άσχετος από Laptop (δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία) δεν το είχα καταλάβει.
Δηλαδή , όταν σκούπιζα την οθόνη, το πάνελ πήγαινε πέρα-δώθε. Δεν ήταν σταθερό. Είναι φυσιολογικό αυτό ; Δεν νομίζω.
Σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα , με ρώτησαν αν έχω αλλάξει λειτουργικό σύστημα (είπα Linux είχε , Linux έχει) αλλά στην ερώτηση μου , πως αυτό επηρεάζει την επισκευή του Laptop μου απάντησαν πως ίσως με μια απλή επανεγκατάσταση να διορθωθεί κάποιο πρόβλημα, γι' αυτό ρωτάμε. (Οπότε δεν ξέρω αν κάποιος είχε windows και είχε κάνει αλλαγή σε Linux , ότι θα είχε πρόβλημα με την εγγύηση. Δεν νομίζω).
Αυτά.
Ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση πελατών της Acer , στην InfoQuest πήγε το μηχάνημα (κοντινότερος αντιπρόσωπος σε μένα) και το έφτιαξαν αρκετά γρήγορα. Μια μέρα στην ουσία.