Χαμένη ενότητα, τρίτη πατούσα, κανέλα, μέντα και συντροφιά

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Χαμένη ενότητα, τρίτη πατούσα, κανέλα, μέντα και συντροφ

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 06 Σεπ 2012, 01:30

PaPo έγραψε:Πόσοι νομίζεις ότι είναι αυτοί που έχουν ένα δυνατό μηχάνημα στις μέρες μας, και για πόσο καιρό ακόμα θα θεωρείται/είναι δυνατό ώστε την 13.04, 14.04 κτλ να την τρέχει άνετα;;;;

H 12.04 τρέχει πλήρες 3D Unity για πλάκα σε Acer aspire one με 1 GB μνήμη και Intel Atom N270 μονοπύρηνο 1.6GHz και μάλιστα χωρίς να απενεργοποιήσω ούτε μία υπηρεσία εκκίνησης.

Αν με ρωτάς πόσοι έχουν ισχυρότερο μηχάνημα από αυτό, θα απαντήσω μάλλον υπερβολικά πολλοί, οι περισσότεροι.
PaPo έγραψε:Εντελώς άλλο νόημα ήθελα να περάσω με τα γραφόμενα μου και εντελώς άλλο πέρασε....

Σύνηθες όταν κάποιος βιάζεται να γκρινιάξει.
Κοίταξε, αν η πλειοψηφία των χρηστών δεν ήθελε την αλλαγή, απλά η αλλαγή δεν θα ερχόταν. Και το Ubuntu όπως και οτιδήποτε άλλο είναι ένα ακόμα προϊόν.
Όταν ένα προϊόν αποτυγχάνειο, αποσύρεται.
Και εδώ είναι που οι Windows users αποδεικνύονται πολύ ωριμότεροι των Linux users. όταν είδαν κακό προϊόν (vista), απλά δεν tτο στήριξαν. Έτσι, ο κατασκευαστής αναγκάστηκε να βγάλει σχετικά γρήγορα κάτι καλύτερο.
Από την άλλη, όλοι λένε πως το Gnome 2 είναι απιστευτοτεράστιο και μεγιστοτέλειο, δεν βλέπω και πολλούς όμως να γυτρίζουν σε Debian stable και RHEL που το έχουν ακόμα...
Φίλε, άμα πας στο εστιατόριο, τρως το φαϊ, γκρινιάζεις πως είναι χάλια, πληρώνεις, και την άλλη μέρα πας ξανά, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο να σε πάρει στα σοβαρά ο εστιάτορας;
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 06 Σεπ 2012, 02:02

fkol k4 έγραψε:H 12.04 τρέχει πλήρες 3D Unity για πλάκα σε Acer aspire one με 1 GB μνήμη και Intel Atom N270 μονοπύρηνο 1.6GHz και μάλιστα χωρίς να απενεργοποιήσω ούτε μία υπηρεσία εκκίνησης.

Παράδειγμα : viewtopic.php?f=10&t=24116&p=254745&http#p254745

fkol k4 έγραψε:Και εδώ είναι που οι Windows users αποδεικνύονται πολύ ωριμότεροι των Linux users. όταν είδαν κακό προϊόν (vista), απλά δεν tτο στήριξαν. Έτσι, ο κατασκευαστής αναγκάστηκε να βγάλει σχετικά γρήγορα κάτι καλύτερο.

Συμφωνώ ! Και όχι μόνο να βγάλει κάτι καλύτερο , αλλά ήταν και η πρώτη φορά στα χρονικά που πρόσφερε υποβάθμιση (σε Xp) αν δεν κάνω λάθος.

fkol k4 έγραψε:Φίλε, άμα πας στο εστιατόριο, τρως το φαϊ, γκρινιάζεις πως είναι χάλια, πληρώνεις, και την άλλη μέρα πας ξανά, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο να σε πάρει στα σοβαρά ο εστιάτορας;

Τα παραδείγματά σου με "τρελαίνουν" :P
Σιγά μην ξαναπάω..
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 06 Σεπ 2012, 04:43

Συμφωνώ εν μέρει με τα λεγόμενα του PaPo αλλά και του fkol k4. Kαι λέω εν μέρει, γιατί διαφωνώ σε κάποια κομμάτια.
Το πιο σωστό όμως που διάβασα σε αυτό το νήμα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, είναι αυτό:
fkol k4 έγραψε:Φίλε, άμα πας στο εστιατόριο, τρως το φαϊ, γκρινιάζεις πως είναι χάλια, πληρώνεις, και την άλλη μέρα πας ξανά, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο να σε πάρει στα σοβαρά ο εστιάτορας;

:bow:
Άμα σταματήσει να σε ικανοποιεί κάτι και δεν βλέπεις προδιάθεση βελτίωσης, το αλλάζεις. Δεν συνεχίζεις να το χρησιμοποιείς και να παραπονιέσαι παράλληλα(δεν αναφέρομαι σε κανένα μέλος, γενικά μιλάω). Αυτά!

-Σχετικά με το Ubuntu τώρα, το χρησιμοποιώ από το 2007, με πρώτη διανομή την 7.04 για πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να βάλω την 7.10. Μέχρι την 11.04 είχα την εντύπωση πως η Canonical έκανε ότι είναι δυνατόν για να κρατήσει ικανοποιημένο τον χρήστη του linux. Από την 11.04 και μετά, νομίζω πως η Canonical δεν προσπαθεί να κρατήσει ικανοποιημένο τον χρήστη του λειτουργικού, αλλά προσπαθεί να προσελκύσει νέους χρήστες από άλλα λειτουργικά, έχοντας παραμερίσει τις ανάγκες των ήδη υπάρχοντων. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτήν την εντύπωση έχω.

Από τον Linus Torvalds, σε σχόλιό του πάνω στο άρθρο "What Killed the Linux Desktop" του Miguel de Icaza:
έγραψε:[...] I personally think that one reason that the Linux kernel has been so successful was the fact that I didn't have a huge vision of where I wanted to force people to go. Sure, I wanted "unix", and there are some very high-level concepts that go with that (fork,exec,files etc), but I didn't want to enforce any particular world-view outside of that very generic pattern.

In fact, Linux pretty much did what I envisioned back in 1991 when I first released it. Pretty much all subsequent development was driven by outside ideas of what other people needed or wanted to do. Not by some internal vision of where things "should" go. [...]

Μεταφέροντας αναλογικά την ιδέα από τον Linux Kernel στο Ubuntu, βλέπω πως η Canonical προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό με το Unity, να οδηγήσει τον κόσμο εκεί που "πρέπει" να πάει, στην εποχή των tablets. Aυτός είναι ο αρχικός σκοπός του Unity. Αντίθετα δηλαδή με την ιδέα, που σύμφωνα με τον Linus Torvalds, κατέστησε τον kernel πετυχημένο.
Από το άρθρο της Wikipedia για το Unity:
έγραψε:In July 2012 at OSCON, Shuttleworth explained some of the historical reasoning behind Unity's development. The initial decision to develop a new interface in 2008 was driven by a desire to innovate and to pass Microsoft and Apple in user experience. This meant a family of unified interfaces that could be used across many device form factors, including desktop, laptop, tablet, smart phones and TV.

-Tελευταία δεν είμαι ικανοποιημένος από το Unity και κατ' επέκταση, από το Ubuntu, δεν είναι γκρίνια, είναι γεγονός. Δεν είμαι. Ο υπολογιστής μου είναι πιο αργός, αλλά σκέφτομαι ότι αφού ο fkol k4 αναφέρει ότι το 12.04 τρέχει για πλάκα σε σχετικά "αδύναμο" μηχάνημα, μάλλον εγώ δεν κάνω καλή διαχείρηση του υπολογιστή μου. Και ως εκ τουτου, ήδη έχω κατεβάσει διάφορες διανομές που έχω χρησιμοποιήσει παλιότερα ή άλλες για τις οποίες διαβάζω καλές κριτικές και όταν κατασταλάξω σε μία που ίσως "ανέχεται" την κακή διαχείρηση που μπορεί να κάνω, πιθανότατα θα "μεταναστεύσω" σε αυτήν. Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο forum, ΕΛΛΑΚ σημαίνει επιλογές, εκτός των άλλων.
-Άμα τελικά, στην μικρή πιθανότητα, δεν κατασταλάξω σε καμία, θα προτιμήσω αυτό που θεωρώ πρόοδο, με πληρωμή και κλειστό κώδικα. Έχω ήδη ένα Mac το οποίο έχω χρυσοπληρώσει και δόξα τω θεώ, το μηχάνημα και το λειτουργικό (10.7) είναι αστραπή και ικανοποιεί κάθε μου ανάγκη μιας και δεν είμαι απαιτητικός χρήστης, στο κάτω κάτω, είναι Unix.
-Η αλλαγή βέβαια από ανοιχτό κώδικα, σε κλειστό, είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω. Αλλά για μένα, η ελευθερία του ανοιχτού κώδικα είναι στη θεωρία, γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχω την εμπειρία ούτε την γνώση να εμπλακώ με τον κώδικα και να τον "πειράξω". Για όσους έχουν την εμπειρία αυτή, τότε οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Θα μου πει κάποιος ότι πέρα από το κομμάτι της ελευθερίας, έρχεται και το οικονομικό κομμάτι. Και αυτό για μένα είναι στη θεωρία, αλλά ας μην ανοίξω το θέμα της πειρατείας γιατί αρκετά offtopic έχω βγει.
-Δεν είμαι συναισθηματικά δεμένος με το λειτουργικό σύστημα, το λέει και η λέξη: λειτουργικό, θα επιλέξω αυτό που ικανοποιεί καλύτερα τις δικές μου ανάγκες (γιατί κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες). Θέλω την ώρα που θα περνάω στον υπολογιστή είτε είναι για δουλειά, είτε για ψυχαγωγία, να την περνάω με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Το Μac για παράδειγμα, μου το προσφέρει αυτό.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό UnKnown96 » 06 Σεπ 2012, 11:17

simosx έγραψε:
UnKnown96 έγραψε:Επίσης διαφωνώ στο θέμα του XFCE, πιστεύω πως ήδη έχει μια καλή θέση στην επιφάνεια εργασίας μετά την αποτυχία του Gnome 3 και του Unity με τον σκληρότερο αντίπαλο να είναι το KDE...

Υπάρχει το θέμα της χρηστικότητας, από νέους χρήστες που δεν έχουν χρησιμοποιήσει άλλη φορά αυτά «τα λίνουξ».
Δε γνωρίζω να έχει γίνει έρευνα για το XFCE ή ανάλογη εργασία. Μπορεί να είναι ήδη χρηστικό, ωστόσο δεν το ένιωσα έτσι την τελευταία φορά που το δοκίμασα.

Αναφέρεις για «αποτυχία» των GNOME Shell και Unity. Έχεις στοιχεία για κάτι τέτοιο;

Αν εννοείς στατιστικά, όχι. Αποτυχία τα θεώρησα επειδή μεγάλο πλήθος χρηστών παραπονέθηκαν και άλλαξαν γραφικό περιβάλλον (Δες στο Distrowatch πόσο ανέβηκαν τα παράγωγα του Ubuntu με διαφορετικό γραφικό περιβάλλον και τα παράπονα στα σχόλια των Forum ως παραδείγματα). Ακόμα και ο Linus Torvalds παραπονέθηκε και άλλαξε γραφικό περιβάλλον (XFCE έβαλε παρεμπιπτόντως).
Άβαταρ μέλους
UnKnown96
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό apaleftos » 06 Σεπ 2012, 11:24

Αν και δεν συμμετέχω ενεργά στο φόρουμ, παρακολουθώ καθημερινά. Το συγκεκριμένο νήμα μου τράβηξε την προσοχή από το πρώτο κιόλας μήνυμα.
Στον κόσμο του linux με έβαλε το ubuntu 8.04 και από τότε το βασικό μου OS είναι το ubuntu, χωρίς να έχω ποτέ σοβαρά προβλήματα. Με εξαίρεση το 11 (.04 αλλά και .10) όπου και έμεινα με το 10.10 περιμένοντας το 12.04 (Unity) το οποίο αν και πλέον είναι το βασικό μου OS στην αρχή με απογοήτευσε.

Τώρα στο συγκεκριμένο θέμα πιστεύω ότι όλοι έχετε (έχουμε) δίκιο...
Η δική μου γνώμη είναι ότι όσο η τεχνολογία προχωράει τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Και οι δικές μας σαν χρήστες αλλά των μηχανημάτων που έχουμε.
Το μεγάλο πρόβλημα πιστεύω του linux είναι (ήταν και θα είναι δυστυχώς) οι οδηγοί των γραφικών.
Το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε είναι να γκρινιάζουμε... έχουμε τόσες επιλογές!! Οι χρήστες παραθύρων τι να πούνε; Οι μόνες επιλογές που έχουν είναι xp-vista-7 fixed και άμα σου αρέσει!!
Δεν σου αρέσει (πλέον) το ubuntu ή δεν σου "κάθετε" καλά; Δοκίμασε κάτι άλλο... Θέλεις ντε και καλά ubuntu αλλά σε χαλάει τόσο το unity; Υπάρχουν τόσες εναλλακτικές. Ακόμα και να φτιάξεις δικιά σου διανομή μπορείς... Εφόσον έχεις τις γνώσεις, τον χρόνο, τον τρόπο και δεν ξέρω τι άλλο χρειάζεται αλλά μπορείς!!

Δεν μπορώ να απαιτήσω από την canonical (η οποία μην ξεχνάμε ότι είναι εταιρία και θα κοιτάξει το κέρδος της) να φέρει το ubuntu στα μέτρα μου. Μου δίνει όμως την επιλογή και την δυνατότητα να το φέρω εγώ στα μέτρα μου.
Spoiler: show
Γνώσεις Linux: Μαθαίνω... ┃ Προγραμματισμού: Προτιμώ τον αυθορμητισμό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
OS: Ubuntu 14.04 trusty 3.13.0-32-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu)
Intel Core i7-4510U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3857 MiB ‖ Dell Inc. 0WW73H - Dell Inc. Inspiron 3542
Intel Haswell-ULT Integrated Graphics [8086:0a16] {i915} ⋮ nVidia GM108M [GeForce 840M] [10de:1341] {}
wlan0: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter [168c:0036] (rev 01)
eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E Ethernet [10ec:8136] (rev 07)
Άβαταρ μέλους
apaleftos
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό PaPo » 07 Σεπ 2012, 16:35

eliasps έγραψε: Μέχρι την 11.04 είχα την εντύπωση πως η Canonical έκανε ότι είναι δυνατόν για να κρατήσει ικανοποιημένο τον χρήστη του linux. Από την 11.04 και μετά, νομίζω πως η Canonical δεν προσπαθεί να κρατήσει ικανοποιημένο τον χρήστη του λειτουργικού, αλλά προσπαθεί να προσελκύσει νέους χρήστες από άλλα λειτουργικά, έχοντας παραμερίσει τις ανάγκες των ήδη υπάρχοντων. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτήν την εντύπωση έχω.

Αυτό είναι το ζουμί όλων όσων έχω στο θολωμένο μου μυαλό και το έγραψες!!! +1000

Παραμερισμός των ήδη υπαρχόντων αναγκών για την προσέλκυση νέων με σκοπό τα tablets και το να καταλήξουμε σε mac του ελλακ..
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Προχωρημένος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 12.04 Precise Pangolin 64bit (en_US.UTF-8)
3 Intel Pentium CPU B960 @ 2.20GHz ‖ RAM 5890 MiB ‖ TOSHIBA PWWHA - TOSHIBA SATELLITE C660
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0106] (rev 09)
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 05) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002b] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
PaPo
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό OPanos » 07 Σεπ 2012, 16:41

Εντάξει, δεν είναι υποχρεωτικά κακό αυτό....η προσέλκυση νέων χρηστών εννοώ..
Εταιρεία είναι, φυσικά και το κέρδος είναι σκοπός (αν γίνει αυτοσκοπός υπάρχει πρόβλημα..).

Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ θα ήταν να ήμουν δυσαρεστημένος, να παρέμενα και ταυτόχρονα να γκρίνιαζα...

Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλές εναλλακτικές, και μπορώ να δοκιμάσω τις περισσότερες και να αποφασίσω ποια με ικανοποιεί περισσότερο ή καθ' ολοκληρίαν.

:)
Linux: Στο Δημοτικό ┃ Προγραμματισμός: Μπα ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
Laptop :
Arch x64

Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz ‖ RAM 3943 MiB ‖ Acer JE70_HR - Acer Aspire 7750G
Catalyst-12.8.1 [AMD Radeon HD 6600M Series] [1002:6741]
Netbook
Arch x64-[XFCE4]
Intel Atom CPU N455 1.66GHz ‖ RAM 983 MiB ‖ Hewlett-Packard 148A - HP Mini 110-3100
Άβαταρ μέλους
OPanos
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 07 Σεπ 2012, 16:48

apaleftos έγραψε:
Δεν μπορώ να απαιτήσω από την canonical (η οποία μην ξεχνάμε ότι είναι εταιρία και θα κοιτάξει το κέρδος της) να φέρει το ubuntu στα μέτρα μου. Μου δίνει όμως την επιλογή και την δυνατότητα να το φέρω εγώ στα μέτρα μου.

Προσωπικά αυτά που δίνει η προεπιλογή του Ubuntu είναι στα μέτρα μου. Είμαι ευέλικτος να μάθω νέα πράγματα.

Μόλις ανακοινώθηκε το Ubuntu 12.10 Beta1,
http://www.webupd8.org/2012/09/ubuntu-1 ... eta-1.html
με περιγραφή για το τι νέο (μάλλον) θα έχει. Κάποια από αυτά μπορεί να αλλάξουν, ιδίως αν δοκιμάσουμε την Beta1 και αναφέρουμε τυχόν ζητήματα.
Έχω σχεδόν αποφασίσει να αφήσω το 12.04 και να γίνω πειραματόζωο για το 12.10 Beta1...
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό PaPo » 07 Σεπ 2012, 21:10

Επειδή έχω δικό μου μαγαζί και φυσικά θέλω το κέρδος μου και να βγάλω σίγουρα λεφτά..
Φυσικά επίσης θέλω και να τραβήξω καινούργιους πελάτες αλλά ποτέ μου δεν άφησα χωρίς προϊόντα τους παλιούς μου πελάτες που με κράτησαν ανοιχτό τόσα χρόνια..

Αυτό που θέλω να πω..: οι επιταγές τις εποχές λένε να φέρω καινούργιο προϊόν, πιο εξελιγμένο... Αν όμως παραμερίσω όλους τους παλιούς μου πελάτες τότε τι έχω κερδίσει πραγματικά;

Το παράδειγμα είναι πραγματικό, είναι μία ισοστάθμιση κάποιων πραγμάτων που πρέπει να κάνω για να μπορέσω να μείνω ανοιχτός, και άνοιγμα σε νέους πελάτες, νέα αγορά αλλά και να κρατήσω τους παλιούς μου πελάτες......... That's all..

OPanos έγραψε:Αυτό που δεν θα έκανα ποτέ θα ήταν να ήμουν δυσαρεστημένος, να παρέμενα και ταυτόχρονα να γκρίνιαζα...

Ευτυχώς υπάρχουν πάρα πολλές εναλλακτικές, και μπορώ να δοκιμάσω τις περισσότερες και να αποφασίσω ποια με ικανοποιεί περισσότερο ή καθ' ολοκληρίαν.

Έχω δοκιμάσει πολλές διανομές και κατά καιρούς έχω δουλέψει μόνο αυτές.. Ο λόγος που μένω εδώ είναι η ευκολία στην αναγνώριση συσκευών κτλ που έχει αλλά και η κοινότητα που με βοήθησε πολύ αλλά και εγώ όσο μπορώ να την βοηθήσω με τις λίγες γνώσεις μου... Δεν είμαι άτομο που φεύγει έτσι απλά όταν δει κάτι που δεν του αρέσει, παλεύω να αλλάξω μερικά πράγματα.....
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Προχωρημένος ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 12.04 Precise Pangolin 64bit (en_US.UTF-8)
3 Intel Pentium CPU B960 @ 2.20GHz ‖ RAM 5890 MiB ‖ TOSHIBA PWWHA - TOSHIBA SATELLITE C660
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0106] (rev 09)
5 eth0: Realtek RTL8101E/RTL8102E PCI Express Fast Ethernet controller [10ec:8136] (rev 05) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002b] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
PaPo
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 07 Σεπ 2012, 21:18

PaPo έγραψε:Επειδή έχω δικό μου μαγαζί και φυσικά θέλω το κέρδος μου και να βγάλω σίγουρα λεφτά.

Έχεις όντως;
Αν ναι τί είδους μαγαζί αν επιτρέπεται, γενικά, όχι συγκεκριμένα, απλά να δούμε αν είναι συγκρίσιμη η περίπτωση;
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά