Έρευνα για τα Avatars και τα profiles σας!

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Re: Έρευνα για τα Avatars και τα profiles σας!

Δημοσίευσηαπό Th P » 07 Σεπ 2012, 17:45

@Συντονιστές
Η ένστασή μου στο θέμα δεν αφορά το περιεγχόμενο της ενότητας "Περί Ανέμων"
το οποίο σαφώς και δημιουργήθηκε για να περιλαμβάνει θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Η ένστασή μου αφορά την ΑΠΟΔΟΧΗ από την κοινότητα ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ-ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ
(η οποία επιπρόσθετα δεν έχει και καμμία σχέση με το ΕΛ/ΛΑΚ (ή έστω και με κλειστό λογισμικό)).

Δηλαδή η κοινότητα θα αποδεχθεί και κάτι αντίστοιχο όπως αυτό το junk mail που έλαβα πρόσφατα (και είναι και επώνυμο: survey@kapa-research.com);
έγραψε:Γεια σας,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην έρευνα με θέμα «Υγεία και Κοινωνική Ασφάλιση»

Παρακαλούμε ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να απαντήσετε:
http://fs.kapa-research.com/nsurvey.aspx?surveyid=924b49edf7b466da4fb512f3cdccfdd&uid=62b05812-e06b-41a1-b52f-05abac288af6
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

Τάσος Γεωργιάδης
Γενικός Διευθυντής
Καπα Research

Φιλικά
Θανάσης Π.
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 07 Σεπ 2012, 18:45

Off topic:
Χε χε, προσωπικά δε με χαλάει καθόλου το σκέτο mary lou, έχει κάτι το εξωτικό και ιντριγκαδόρικο να μιλάς με τη mary lou, το οποίο θα εξανεμιζόταν αν διαπίστωνα ότι αντιστοιχεί σε κάτι όπως ΜΑΡΙγούλα ΛΟΥβρουντζόγλου.
Αποδέχομαι εκ προοιμίου το κράξιμο για το ελαφρώς φαλλοκρατικό του σχολίου μου, αλλά γέρος άνθρωπος είμαι, αφήστε να φαντάζομαι το mary lou όπως θέλω !

Α και μιας και το θυμήθηκα το τελευταίο section μου θυμίζει παλαιότερα έντυπα αιτήσεων πρεσβειών για χορήγηση βίζα, και ακόμα πιο αστείο έντυπο που διανεμόταν στο αεροπλάνο καμιά ώρα πριν την προσγείωση στην Αυστραλία, όπου ζητούσαν να απαντήσουμε αν είχαμε μαζί μας ναρκωτικά και εκρηκτικές ύλες. Ναι ρε μα^%$#ες, αν τα είχα θα σας τα δήλωνα στο τελωνείο !
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 07 Σεπ 2012, 19:01

dim459 έγραψε:Off topic:
Χε χε, προσωπικά δε με χαλάει καθόλου το σκέτο mary lou, έχει κάτι το εξωτικό και ιντριγκαδόρικο να μιλάς με τη mary lou, το οποίο θα εξανεμιζόταν αν διαπίστωνα ότι αντιστοιχεί σε κάτι όπως ΜΑΡΙγούλα ΛΟΥβρουντζόγλου.
Αποδέχομαι εκ προοιμίου το κράξιμο για το ελαφρώς φαλλοκρατικό του σχολίου μου, αλλά γέρος άνθρωπος είμαι, αφήστε να φαντάζομαι το mary lou όπως θέλω !

Off topic:
[κράξιμο ON]
Όπως θα δεις, ο καθένας βάζει ψευδώνυμα στα προφίλ/φόρουμ, και αποφεύγει να δίνει προσωπικά στοιχεία. Διότι είναι πιθανό να σού την πέσουν, κτλ.
Πράγματι, όταν κάνει κάποιος μια δημοσκόπηση/έρευνα δίνεις τα στοιχεία του όπως πλήρες όνομα. Εδώ δεν έγινε αυτό, και παρέχεις τη δικαιολόγηση.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sotos21 » 07 Σεπ 2012, 20:35

Αυτό που σου είπε ο Σίμος(στην πρώτη σελίδα του post σχετικά με την υπογραφή) δεν το κατάλαβες προφανώς αλλιώς δεν θα απαντούσες έτσι
έγραψε:simosx, δυστυχώς αυτή την στιγμή είναι αδύνατον να κάνω κάτι τέτοιο λόγο χρόνου

Εφόσον ισχυρίζεσαι
έγραψε:Το ότι φοράω ΚΑΙ Ubuntu είναι καθαρά συμπτωματικό

Τότε πήγαινε εδώ https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?t=15460 και δώσε δύο λεπτά από τον χρόνο σου, εμείς δώσαμε παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή ζήτησες βοήθεια για την εργασία σου, αυτό άλλωστε σημαίνει UBUNTU(ανθρωπιά για όλους).
Να είσαι σίγουρη ότι αν έλαβες μέχρι τώρα α απαντήσεις, με την υπογραφή σου θα λάβεις 4α
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur 6.3.0-7-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity:Unity7:ubuntu unity)
3 AMD Ryzen 7 7730U with Radeon Graphics ‖ RAM 15368 MiB ‖ASUS TN3604YA - ASUS Vivobook_S_Flip TN3604YA_TN3604YA
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Barcelo [1002:15e7] {amdgpu}
5 wlp1s0: MEDIATEK Corp. Device [14c3:7922]
Άβαταρ μέλους
sotos21
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eliasps » 07 Σεπ 2012, 20:53

Off topic:
Από ότι κατάλαβα, δεν έχει και τα δύο λειτουργικά στον ίδιο υπολογιστή, αλλα XP στο laptop και Ubuntu στο desktop.
mary_lou έγραψε:εργάζομαι από ένα laptop το οποίο τρέχει windows XP

mary_lou έγραψε:αλλά σου δίνω τον λόγο μου ότι το Desktop bootaρει διπλά

Kαι ειδικά αν είναι φοιτήτρια, που σε άλλη πόλη μεγάλωσε και σε άλλη σπουδάζει, όπως εγώ καλή ώρα, μάλλον το laptop θα την συνοδεύει και στις δύο πόλεις, ενώ το desktop θα παραμένει σταθερό σε μία. Και αν αυτή η μία, είναι η πόλη που μεγάλωσε, τότε δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτό.

Όπως και να 'χει θα συμφωνήσω με τον simosx και τον sotos21. Αν δείξεις και εσύ ένα ενδιαφέρον προς την κοινότητα κάνοντας το πιο απλό, φτιάχνοντας την υπογραφή σου εφόσον έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή με το Ubuntu, η κοινότητα θα επιστρέψει αυτό το ενδιαφέρον υπερπολλαπλασιασμένο. :)
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 07 Σεπ 2012, 21:01

Έλα μωρέ, μην το πολυψειρίζετε, τι να την κάνει την υπογραφή το κοριτσάκι, σάμπως αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και δεν ξέρουμε το id του wifi για να δούμε ποιον driver θέλει;
Εδώ δεν έχουν κάνει υπογραφή μέλη πολύ παλιότερα και με πολλά posts.

Ένα ερωτηματολόγιο έδωσε, που το πιθανότερο είναι να μην το συνέταξε καν η ίδια, όποιος θέλει απαντάει και όποιος δεν θέλει δεν απαντάει, η υπογραφή είναι εντελώς άσχετη με το εν λόγω θέμα.

Όσο για το ερωτηματολόγιο ο Θανάσης έχει δίκιο στην τοποθέτησή του, απλά κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια γιατί δεν ρωτάει ο Τάσος Γεωργιάδης γενικός διευθυντής της kapa-research κάνα 45άρι-50άρι τόσο χρονών, αλλά η mary_lou που είναι φοιτήτρια και πιθανότατα στα 20λίγα (οπότε εδώ έχει δίκιο ο dim459 :P ).
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS) ◉ Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sotos21 » 07 Σεπ 2012, 21:21

έγραψε:Ένα ερωτηματολόγιο έδωσε, που το πιθανότερο είναι να μην το συνέταξε καν η ίδια, όποιος θέλει απαντάει και όποιος δεν θέλει δεν απαντάει, η υπογραφή είναι εντελώς άσχετη με το εν λόγω θέμα.

Προφανώς έχω ήδη συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο χωρίς να περιμένω υπογραφή, αλλά για την δικιά της δουλειά θα ήταν καλλίτερα, αφού (στοχεύοντας στο φιλότιμο) θα έπαιρνε περισσότερες απαντήσεις.
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur 6.3.0-7-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity:Unity7:ubuntu unity)
3 AMD Ryzen 7 7730U with Radeon Graphics ‖ RAM 15368 MiB ‖ASUS TN3604YA - ASUS Vivobook_S_Flip TN3604YA_TN3604YA
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Barcelo [1002:15e7] {amdgpu}
5 wlp1s0: MEDIATEK Corp. Device [14c3:7922]
Άβαταρ μέλους
sotos21
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 07 Σεπ 2012, 22:38

@fkol k4
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται !
@simosx
Χε χε ακριβώς εσένα είχα υπ' όψιν μου όταν έλεγα για το κράξιμο, άντε και τον the_eye, αλλά πρωτίστως εσένα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό asvos » 08 Σεπ 2012, 01:21

Παρόλο που σέβομαι την απόφαση των συντονιστών πρέπει να ομολογήσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Tn P.
Αλλά ας πούμε να βοηθήσουμε να πάρει κάποιος το πτυχίο του.
Δεν καταλαβαίνω,
γιατί πρέπει να βοηθήσω κάποιον που δεν θέλει να συστηθεί.
Τι εννοώ;
Κάτι τέτοιο.
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGNGNkFKblNRbjJMSVBBeFhRVGo1SXc6MQ
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: Λίγες ┃ Προγραμματισμός: Λίγες ┃ Αγγλικά: Μέτρια.
NetBook
Linux Lite σε Netbook Aser Aspireone.

Desktop
Ubuntu 19.04
Intel Core i7 CPU 920 2.67GHz ‖ RAM 11,7 GiB ‖ Gigabyte EX58-UD3R
nVidia GK107 [GeForce GT 630] {}
eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller)
Άβαταρ μέλους
asvos
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Th P » 08 Σεπ 2012, 13:58

fkol k4 έγραψε:Έλα μωρέ, μην το πολυψειρίζετε......
....... απλά κάνουμε και λίγο τα στραβά μάτια

Off topic:
Φίλε μου fkol k4 αυτό ακριβώς μας έφαγε τόσα χρόνια....
μ`αυτή τη νοοτροπία ζούσαμε (και ζούμε) και φυσικά ψηφίζαμε (και απ`ότι φαίνεται και θα ψηφίζουμε) ......
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις
Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good
Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Άβαταρ μέλους
Th P
powerTUX
powerTUX

IRC: ThP1
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων