στην διανομη 12.04 το εργαλειο gnome-tweak-tool δεν λειτουργεί σωστά βασικά δεν μου εμφανίζει τα θέματα poy κάνω εγκατασταση στο usr/share/themes
Συντονιστής: adem1

Dimitrios.gr έγραψε:Παιδιά καλησπέρα αρχικα θέλω να αλλάξω το gnome θέμα ,όμως θέλω να έχω διάφανο πάνελ πως γίνεται αυτό![]()
στην διανομη 12.04 το εργαλειο gnome-tweak-tool δεν λειτουργεί σωστά βασικά δεν μου εμφανίζει τα θέματα poy κάνω εγκατασταση στο usr/share/themes

adem1 έγραψε:Dimitrios.gr έγραψε:Παιδιά καλησπέρα αρχικα θέλω να αλλάξω το gnome θέμα ,όμως θέλω να έχω διάφανο πάνελ πως γίνεται αυτό![]()
Τα θέματα τουλάχιστον σε μένα για να δουλεύουν τα αποσυμπιέζω στον κρυφό φάκελο .themes στον προσωπικό μου φάκελο. Αν τα αποσυμπιέζεις εκεί δουλεύουν μια χαρα! Δοκίμασε το και πες μας!

Dimitrios.gr έγραψε: φακελος στο home

adem1 έγραψε:Dimitrios.gr έγραψε: φακελος στο home
Φτιάξτον μόνος σου DIY! Ούτε εμένα τον είχε!

Dimitrios.gr έγραψε:ANW θα το ελέγξω

adem1 έγραψε:Dimitrios.gr έγραψε:ANW θα το ελέγξω
Μην το φοβάσαι, κάντο, δεν θα σου χαλάσει τίποτα.

adem1 έγραψε:Επίσης για την διαφάνεια έχεις δει το ubuntu tweak tool; Είναι πανάκιο κόβεις και ράβεις έχει πάρα πολλές δυνατότητες αλλά νομίζω πως σταμάτησε για λίγο η ανάπτυξη του. Μπορείς βέβαια να το κάνεις και με το myunity υπάρχει πλέον νομίζω και στο Κέντρο λογισμικού, αλλιώς κατέβασε το από την σελίδα τους.
http://www.uielinux.org/myunity/

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization