Tο Cairo-dock ενεργοποιεί εφέ στο Gnome Classic (no effects)

...unity, kde, gnome, xfce, κλπ ...compiz, κλπ

Συντονιστής: adem1

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την λειτουργία του unity δοκιμάστε να το επαναφέρετε με την παρακάτω εντολή σε τερματικό.
unity --reset (ισχύει μέχρι και την 12.04)

Tο Cairo-dock ενεργοποιεί εφέ στο Gnome Classic (no effects)

Δημοσίευσηαπό anvo » 22 Νοέμ 2012, 15:40

Έβαλα το Cairo-dock να το δοκιμάσω και να δω αν ταιριάζει στα γούστα μου, αλλά έχω προσαρμοστεί και συνηθίσει το κλασσικό Gnome χωρίς τα οπτικά εφέ και μου έρχεται δύσκολο να το εγκαταλείψω. Μετά την εγκατάσταση του Cairo, όμως, το περιβάλλον Classic Gnome (no effects) εμφανίζει κάποιο εφέ την στιγμή που πατώ σε εικονίδιο εφαρμογής στην μπάρα των μενού. Έχω απομακρύνει όλα τα τικς από το CCSM, αλλά το εφέ επιμένει και μου... χαλάει την μινιμαλιστική "σούπα" που έχω φτιάξει με το Gnome cassic! Μήπως γνωρίζει κανείς πώς θα ελέγξω _πλήρως_ τα όποια εφέ εμφανίζονται στο Classic Gnome, μετά την εγκατάσαση του Cairo-dock;

Γιώργος
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο (απλός χρήστης από το 1997) ┃ Προγραμματισμός: Τι είναι αυτό; ┃ Αγγλικά: Άριστα
Λειτουργικό ⇛ Linux Mint GNU/Linux 64bit και Ubuntu GNU/Linux 64bit
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i3-4010U │ 8GB │ Intel(R) Haswell-ULT │ WLAN Intel Wireless 3160 │ RTL8111/8168/8411
anvo
babeTUX
babeTUX

IRC: anvo
Εκτύπωση

Re: Tο Cairo-dock ενεργοποιεί εφέ στο Gnome Classic (no effe

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 22 Νοέμ 2012, 17:41

Από το λίγο που ξέρω για το cairo-dock,αυτό έχει δύο εκκινητές. Τον απλό cairo και τον glx-dock (με 3D effects).
Για να συμβαίνει αυτό που λες, λογικά το cairo-dock θα εκκινεί από τον glx-dock. Άλλαξε τον εκκινητή στον απλό cairo και πιθανότατα θα σταματήσει να ενεργοποιεί από μόνο του τα εφέ.
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization