madvinegar έγραψε:Πανεμορφο. Αλλά ram 73%??? ή λογω του screenshot ανεβηκε τοσο στιγμιαία?
Είναι λόγω του Virtual box.
eliasps έγραψε:Ωραίο, μία αλλαγή που θα έκανα εγώ, είναι να βγάλω κάποια extensions από δεξιά, γιατί έχει γεμίσει.
Το έκανα πρόσφατα μάλιστα στο δικό μου, κάνοντας αντικατάσταση κάποια extensions, χρησιμοποιώντας το MyLauncher, στο μενού του οποίου, έχω βάλει πράγματα όπως gksudo nautilus, διάφορες εντολές για πληροφορίες, θέσεις στο filesystem και πολλά άλλα. Μου άδειασε το panel.
Kαι με το Activities Configurator, θα απενεργοποιούσα το κείμενο "Δραστηριότητες" και θα άφηνα μόνο το hot corner ενεργοποιημένο, μιάς και το μενού πάνω αριστερά είναι για το κλασσικό applications.
Μία ερώτηση, ποιό θέμα είναι αυτό στο gnome shell; Το Hope;
Υπερβολικός είσαι για τα Extension... Ειδικά αυτό με το μάτι που ακολουθεί το ποντίκι είναι απαραίτητο...

Αντί για το Mylauncher έχω βάλει το
Quick Launcher το οποίο είναι αρκετά ωραίο
Το Activities Configurator αρκετά καλό , έγραψα μόνο Shell και έβαλα το εικονίδιο του Ubuntu και έγινε πολύ όμορφο.
Το θέμα του Gnome shell είναι το
Ambiance Black Panther όπως και των παραθύρων και GTK+ , Αρκετά ωραίο δίνει μια Ubuntu αίσθηση χρησιμοποιώντας τα χρώματα του Ubuntu παντού αφαιρώντας εκείνο το καταθλιπτικό γκρι στα looking glass μενού και αντικαθιστώντας το με το μωβ
SAMSONIC έγραψε:άσχετο αλλά ενώ στους κύκλους έχουμε 26% και 32% load στις cpu1 και cpu2 αντίστοιχα, στο διπλανό παράθυρο (conky φαντάζομαι είναι) δείχνει 6% και 2% για τα cpus....
Αυτό δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, είτε το τέρμα δεξί screenlet έχει bug είτε από ότι παρατηρώ δίνει έναν γενικότερο μέσο όρο της χρήσης cpu (αρκετών δευτερολέπτων ή λεπτού) ενώ οι κύκλοι δίνουν περισσότερο στιγμιαίες τιμές.
1 Ubuntu 16.04 xenial 4.4.0-166-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu), Windows 10
2 Intel Core2 Duo CPU T6600 2.20GHz ‖ RAM 3946 MiB ‖ Acer JV50 - Acer Aspire 7736
3 nVidia GT218M [GeForce G210M] [10de:0a74] {nouveau}
4 enp2s0: Broadcom Inc. and subsidiaries NetLink BCM5784M Gigabit Ethernet PCIe [14e4:1698] (rev 10) ⋮ wlp3s0: Intel WiFi Link 5100 [8086:4232]
In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows ?Χαράξεις Site