Συντονιστής: adem1

dgtfeargr έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω πως στην αριστερή μπάρα του Unity μπορώ να αλλάξω την σειρά των launchers. Επίσης ενώ στο compiz έχω ενεργοποιήσει τον Κύβο επιφάνειας εργασίας αντί για κύβο με 4 επιφάνειες (4 εμφανίζει και η μπάρα του Unity) μου εμφανίζει 2 επιφάνειες εργασίας όχι σε κύβο αλλά σε στις 2 πλευρές ενός "τοιχου".

dgtfeargr έγραψε:Σε περίπτωση που θελω να... υπάρχει τρόπος να... στο Unity όπως πχ. στο Gnome shell ή στο Cinnamon;

dgtfeargr έγραψε:Tην "αμαρτία" μου θα την πω. Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ Unity από εδώ και πέρα γιατί το Gnome shell Πέφτει κομματάκι βαρύ και όσο περνάει ο καιρός μου δημιουργείτε η εντύπωση ότι βαραίνει όλο και πιο πολύ, άσε που το Unity έχει και compiz. Μόνο μην με ακούσει ο Learner και με αρχίσει στο δούλεμα...

dgtfeargr έγραψε:Tην "αμαρτία" μου θα την πω. Σκέφτομαι να χρησιμοποιώ Unity από εδώ και πέρα
dgtfeargr έγραψε:Μόνο μην με ακούσει ο Learner και με αρχίσει στο δούλεμα...

Learner έγραψε:Έχουν να αλλάξουν πολλά στο άμεσο μέλλον. Κάτσε να έρθει ο MIR , να δούμε πως θα «κάτσει» , να δούμε ιδίοις όμμασι τις συμβατότητες - ασυμβατότητες.. κλπ.

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization