Σύμφωνα με τον οδηγό του Σαπαλίδη..έβαλα κανονικά τα WIN7 σε VIRTUALBOX από το UBUNTU...
όμως στο βήμα που μιλάει για τα GuestAdditions...πάω εκεί και μου βγάζει αυτό το παρακάτω μήνυμα...
τι κάνω;
Ευχαριστώ...

Συντονιστής: konnn

Learner έγραψε:Τα Guest Additions πως τα εγκαθιστάς ; Κλείσε την εικονική μηχανή (shutdown) και αφαίρεσε το CD-Rom . Δηλαδή πατάς στο Storage και μετά στον IDE controler πατάς Remove disk.
Μετά ανοίγεις κανονικά την εικονική μηχανή και μόλις μπεις σε Windows κλικάρεις Devices και Install Guest Additions. Πρέπει να προσαρτηθεί και να σε ρωτήσει τι θέλεις να κάνεις. Εκεί πατάς run .exe (ή κάτι τέτοιο) για να τρέξει το εκτελέσιμο.

gerorg έγραψε:.δεν ξέρω τι να κάνω και τα προσπερνάω...

Learner έγραψε:gerorg έγραψε:.δεν ξέρω τι να κάνω και τα προσπερνάω...
Πάτα να μη σου εμφανίσει ξανά τα μηνύματα αυτά "Don't show this message again" (κάπως έτσι). Κλίκαρε το να μην στα βγάλει ξανά.
Και το θέμα ως επιλυμένο μην ξεχάσεις να κλικάρεις. Το πράσινο τικ

gerorg έγραψε:απλά το τελευταίο είναι ότι δεν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα με το USB που λέει

gerorg έγραψε:απλά το τελευταίο είναι ότι δεν μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα με το USB που λέει...πηγαίνω στις ρυθμίσεις συστήματος αλλά δεν βλέπω αυτά που λέει ο οδηγός για τους users....μπαίνω στους λογαριασμούς χρηστών βάζω κωδικό αλλά δεν βλέπω να κάνω αυτά που λέει ο οδηγός..
sudo gpasswd -a SUSER vboxusers
fkol k4 έγραψε:sudo gpasswd -a SUSER vboxusers

sudo gpasswd -a SUSER vboxusers
sotos21 έγραψε:ίσως ήθελε να γράψει $USER
sudo gpasswd -a $USER vboxusers