Εχω εδω και 5 χρονια ενα Turbo -x INTEL(R) PENTIUM (R) dual CPU T 2390
1.86GHz1.87GHz 2GB Εγκαταστημενη μνημη 2GB ,32ΒΙΤ ΜΕ ΤΑ WINDOWS 7 (βεβαια θα ηθελα να χρησιμοποιω και να βαλω Ubuntu αλλα δεν ξερω τον τροπο και αν θα μπορεσω να τα χρησιμοποιω σωστα)
και το λαπτοπ ολα αυτα τα χρονια δουλευει τελεια και μια φορα μονο εβγαλε προβλημα και επειδη επεσε πανω coca cola και στεγνωθηκε με πιστολακι .
Οποτε ψαχνω σιγουρα κατι καλυτερο απο αυτα τα χαρακτηριστικα γιατι πολλα πια προγραμματα δεν τα σηκωνει ή κλαταρει συνεχεια το adobe flash στο ιντερνετ,υπερθεμαινετε πολυ βουιζει συνεχεια κολλαει καποιες στιγμες..αλλα ολα αυτα με χρονια συχνη και απαιτητικη χρηση.
Λογω ελλειψης μετρητων και χωρις την δυνατοτητα να βγαλω εκκαθαριστικο και γενικα οχι σχεσεις με τραπεζες βρηκα μεσω γνωστων να πουλαει καινουργιο lenovo μονο επειδη δεν εχω παει να το δω απο κοντα εχω μενα ενα χαρτι που γραφει
B470e και Β570e δεν ξερω ουτε χαρακτηριστικα ουτε ποιο απο τα δυο ειναι και η τιμη που μας ειπε ειναι 480Ε αλλα σε δοσεις χωρις χαρτια με εγγυηση 2 ετων.Γιαυτο και ενδιαφερομαι αλλιως θα επαιρνα ενα tubo x παλι να ηρεμησω για αλλα 5 χρονια..
Αυριο παντως θα μαθω ποιο ειναι και τι χαρακτηριστικα εχει..
Οι απαιτησεις που χρειαζομαι σε ενα λαπτοτ ,επειδη εργαζομαι ως dj να σηκωνει συγχρονως 4 μηχανηματα και να ειναι γενικα γρηγοροτερο απο αυτο το λαπτοπ που ηδη εχω .Και επισης τι γνωμη εχετε γιαυτο το λαπτοπ και γενικα τα lenovo μεχρι σημερα νομιζα πως ειναι αμερικανικα αλλα τελικα ειναι κινεζικα???
ΥΓ:Αν υπαρχουν και αλλα κατω τον 500 Ε. καλα λαπτοτ αν μπορειτε να μου τα πειτε ισως μπορεσω ν τα αγορασω αργοτερα
Ευχαριστω!