Έχουμε μια εξέλιξη με την αναφορά του bug.
Μου ζητάνε να αποσυνδέσω όποια άλλη συσκευή usb έχω να αφήσω την προβληματική μόνο δηλαδή αυτή της cameras και να τρέξω στο τερματικό την εντολή
lsusb -v >
lsusb-v.log και να τους δώσω τα αποτελέσματα.
Το πρόβλημα είναι ότι η μόνη εκτός της κάμερας usb συσκευή που έχω απαραίτητα συνδεδεμένη είναι το g19 πληκτρολόγιο και η μητρική που έχω δέχεται μόνο usb πληκτρολόγιο οπότε δεν μπορώ να το αφαιρέσω.
Η ιδέα που έχω είναι η δημιουργία ενός αρχείου που με την εκκίνηση θα τρέξει την εντολή και θα δημιουργήσει το αρχείο με τις πληροφορίες που θέλουν.
Φυσικά θα έχω συνδεδεμένη μόνο την κάμερα και αποσυνδεδεμένο το πληκτρολόγιο από την usb θύρα και θα το συνδέσω μετά την δημιουργία του αρχείου που χρειάζεται.
Αν γίνεται κάποιος να μου πει πως γίνεται ένα αρχείο κειμένου όταν το πατάω να εκτελεί τις εντολές που έχω γράψει μέσα σε αυτό από το τερματικό αντί να φορτώνεται από το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και πως θα το κάνω να εκτελεστεί αυτόματα στην εκκίνηση.
Το πρόβλημα του ήχου δεν ξέρω εάν λυθεί αλλά μέσα από τις διαδικασίες όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνω.
Ευχαριστώ.