Τι σας εμποδίζει να απαλλαγείτε από τα winblows;

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Τι σας εμποδίζει να απαλλαγείτε από τα winblows;

Δημοσίευσηαπό Learner » 06 Αύγ 2013, 22:42

madvinegar έγραψε:Αυτη η σουίτα γραφείου γμτ ειναι μεγάλο θέμα. Δλδ πιστευω πως αν βγει MS office για λινουξ ή εστω δουλευει καλά μέσω wine, θα γίνει τρελή μετάβαση χρηστών στο linux...

Μπορείς να δοκιμάσεις το openoffice.org (ανοιχτό λογισμικό). Δεν ξέρω για ποιο λόγο, ούτε το έχω δοκιμάσει, αλλά λένε πως έχει καλύτερη υποστήριξη από το LibreOffice σε αρχεία MS. Πρέπει να απεγκαταστήσεις ολοκληρωτικά το LibreOffice πρώτα.

Το άλλο βέβαια, το οποίο προσφέρει πλήρη υποστήριξη αρχείων MS είναι το wps-office (freeware-κλειστό λογισμικό), το οποίο είναι διαθέσιμο για Linux, αλλά υστερεί Ελληνικής μετάφρασης.
About Me
NickTux@GitHub

Spoiler: show
1. Ubuntu 18.04 LTS
2. Intel Core i3 CPU M 380 2.53GHz ‖ RAM 6GB ‖ Acer Aspire 5733
3. Intel Integrated Graphics [8086:0046] {i915}
4. wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01)
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Launchpad: nicktux
IRC: NickTux
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό madvinegar » 07 Αύγ 2013, 09:34

Learner έγραψε:
Το άλλο βέβαια, το οποίο προσφέρει πλήρη υποστήριξη αρχείων MS είναι το wps-office (freeware-κλειστό λογισμικό), το οποίο είναι διαθέσιμο για Linux, αλλά υστερεί Ελληνικής μετάφρασης.

Θενξ Learner μπορει να το δοκιμασω.
Οταν λες οτι υστερει Ελληνικης μεταφρασης εννοεις απλά οτι τα menu ειναι στα αγγλικά? Διαβάζει όμως κειμενα που ειναι γραμμενα στα Ελληνικά? (δλδ στην Ελληνικη γλωσσα με ελληνικους χαρακτηρες?)
Γιατι αν ειναι ετσι, δεν με πειραζει καθολου.
1 Γνώσεις Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Πολύ Καλό
2 Ubuntu 18.04 bionic beaver 4.13.0-16-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Gnome ubuntu)
3 Intel Core2 Duo CPU T5550 1.83GHz ‖ RAM 2008 MiB ‖ Acer Chapala - Acer, inc. Aspire 5920G
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] RV620/M82 [Mobility Radeon HD 3450/3470] [1002:95c4] {radeon}
5 wlan0: Intel PRO/Wireless 3945ABG [Golan] Network Connection [8086:4222] (rev 02) ⋮ eth0: Broadcom NetLink BCM5787M Gigabit Ethernet PCI Express [14e4:1693] (rev 02)
Blog: https://madvinegar.wordpress.com/
Άβαταρ μέλους
madvinegar
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 07 Αύγ 2013, 17:57

madvinegar έγραψε:Οταν λες οτι υστερει Ελληνικης μεταφρασης εννοεις απλά οτι τα menu ειναι στα αγγλικά?

Ναι, αυτό εννοώ.
About Me
NickTux@GitHub

1. Ubuntu 18.04 LTS
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 14 Αύγ 2013, 18:03

Προσωπικά εδώ και μερικά χρόνια έχω πει sayonara, αντίο, ciao, bye στα windows.

Όμως έχω παρατηρήσει ότι πολλοί παρόλο που υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εξέλιξη στο linux ακομη υπάρχουν άτομα που αρνούνται πεισματικά να το χρησιμοποιήσουν. Δε μου έχουν τύχει και άτομο που έβγαλε το linux παρόλο που το είχα dual boot με windows. Και αυτό γιατί:

1. Νομίζουν ότι τους λέω πυρινική φυσική. (Και σε αυτό φταίω εγώ)
  2. Νομίζουν ότι είναι περίπλοκο θέλουν να ακολουθούν τυποποιημένα 1-2 κλικ. Δεν θέλουν να πολυασχολούνται με τον υπολογιστή. Μερικές φορές δεν κάθονται να διαβάσουν και τι μήνυμα λέει και να το ερμηνεύσουν.
  3. Όταν τα δουν σκούρα πελαγώνουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μικρή ξαδέρφη μου που τις είχα βάλει linux και τις το είχα δείξει και η μάνα της λόγο ότι δεν μπορούσε να επιλέγει από το grub για να μπαίνει στα windows.

Προσωπικά πιστεύω πως πολλοί οι ενήλικες Έλληνες χρήστες Η/Υ και χωρίς να παίρνω όρκο η να γίνομαι ρατσιστικός, σεξιστικός ή φαλοκράτης (αν γίνομαι συγνώμη) Ελληνίδες χρήστες έχουν μια ποιο τυφλοσούρτικη άποψη στην χρήση Η/Υ. Πολλές φορές κολλάνε στο brand ή στην χωροταξία και δεν το βλέπουν ποιο σφαιρικά το θέμα περιβάλλον Η/Υ. Πχ. να κατανοήσουν ένα μύνημα σφάλματος η να ερμηνεύσουν ένα σύμβολο.

Αλλά αν αυτό που χρησιμοποιούσαν δεν ήταν αποτέλεσμα επικοινωνίας μορφής ανθρώπου - υπολογιστή αλλά ήταν επικοινωνία άνθρωπος με ζώο ή άνθρωπος με άλλον άνθρωπο που του έλεγες πχ. ένας χαρακτήρας που του έλεγες "Φέρε μου τα email;" ή "Τι είπε η Mαρία στο Facebook;" ή "Κλείσε". και έτρεχε σε linux δεν νομίζω να είχαν πρόβλημα. Δε αυτό θα μπορούσε να γίνει και ποιο "personilised" πχ. να έχεις μια υπηρέτρια και να σου λέει "Καλημέρα αφέντη" για ποιο otaku καταστάσεις η ακόμα και έναν χαρακτήρα anime. Έτσι στην ουσία ο υπολογιστή σου γίνεται ένας "εικονικός άνθρωπος" ή ένα "εικονικό ζωάκι - κατoικίδιο" που σου φέρνει τα email τις ειδήσεις σου κλπ κλπ.
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 14 Αύγ 2013, 18:33

Ok, αλλά πλάκα στην πλάκα το Linux είναι όντως και περίπλοκο και δύσκολο και απαιτεί χρόνο για να ασχοληθείς.
Δεν εξετάζω τους λόγους και το ποιος φταίει, αλλά το τελικό αποτέλεσμα.

Θέλεις ένα παράδειγμα; Εδώ στο φόρουμ ζητάμε στοιχεία του υπολογιστή για να δούμε αν θα «παίζει» με Ubuntu, με ποια έκδοση.
Για παράδειγμα σε εμένα με αυτή την κάρτα γραφικών, το Live CD του elementaryOS τις μισές φορές δεν φορτώνει καν και τις άλλες μισές δεν έχει ούτε επιτάχυνση ούτε σωστή ανάλυση. Αν το αφήσω στην εγκατάσταση με τον nouveau τα ίδια, και αναγκαστικά έχω το linux-generic-lts-raring με τον πυρήνα 3.8 της 13.04 και το X.org-edgers PPA για τον Nvidia 319 ή 325 μπας και δω σωστή εικόνα.
Τα οποία φυσικά τα έβαλα από root κονσόλα για να μην κολλάει το γραφικό περιβάλλον, γιατί η έκδοση του nouveau είναι πολύ παλιά για την κάρτα.
Μπορεί όλα αυτά να τα κάνουν όλοι το ίδιο εύκολα;

Στα καινούρια laptop με τους νέους επεξεργαστές APU της AMD, η 13.04 δεν φορτώνει καν και πρέπει να βάλεις τη 13.10 για να δουλέψει ο radeon.

Και μιλάμε για Ubuntu ή Ubuntu-based έτσι; Να πάμε σε Debian να δούμε τα ίδια προβλήματα; Άστο καλύτερα.
Αν τα βρει μπροστά του κάποιος μη Geek, για ποιον λόγο θα πρέπει να ασχοληθεί παραπέρα;
Να συνεχίσω ή αρκούν;

Να το πάω λίγο παραπέρα;
Εγώ έχω χόμπυ τη μοτοσυκλέτα και κάποτε (όταν είχα λεφτά) έτρεχα και σε πίστα. Αν στον καθένα που οδηγεί απλά ένα μηχανάκι αρχίσω και εξηγώ έννοιες όπως γυροσκοπική οδήγηση, μεταφορά βάρους μεταξύ μπροστινού και πίσω τροχού, vanishing point, βάρος σώματος στη στροφή, FISO ή SIFO γραμμές, ανοιγόμενο γκάζι για έλεγχο της υποστροφής, κωνικότητα προφίλ ελαστικών, κινησεολογία αναρτήσεων, πόση ώρα λες να κάνει κάποιος να μου φέρει ό,τι κρατάει στο κεφάλι;

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και πολλοί λινουξάδες, δεν καταλαβαίνουν πως το δικό τους χόμπυ για τους περισσότερους είναι από αδιάφορο ως και ενοχλητικό.
Τελευταία επεξεργασία από fkol k4 και 14 Αύγ 2013, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις: Linux: ★★★☆☆ Προγραμματισμός: ★☆☆☆☆ Αγγλικά: ★★★★★
Η υπογραφή μου
Οδηγίες για αρχάριους στο Ubuntu (12.04 LTS)Οδηγοί του forum
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: fkol-k4
IRC: fkol_k4
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pc_magas » 14 Αύγ 2013, 19:23

fkol k4 έγραψε:Ok, αλλά πλάκα στην πλάκα το Linux είναι όντως και περίπλοκο και δύσκολο και απαιτεί χρόνο για να ασχοληθείς.
Δεν εξετάζω τους λόγους και το ποιος φταίει, αλλά το τελικό αποτέλεσμα.

Θέλεις ένα παράδειγμα; Εδώ στο φόρουμ ζητάμε στοιχεία του υπολογιστή για να δούμε αν θα «παίζει» με Ubuntu, με ποια έκδοση.
Για παράδειγμα σε εμένα με αυτή την κάρτα γραφικών, το Live CD του elementaryOS τις μισές φορές δεν φορτώνει καν και τις άλλες μισές δεν έχει ούτε επιτάχυνση ούτε σωστή ανάλυση. Αν το αφήσω στην εγκατάσταση με τον nouveau τα ίδια, και αναγκαστικά έχω το linux-generic-lts-raring με τον πυρήνα 3.8 της 13.04 και το X.org-edgers PPA για τον Nvidia 319 ή 325 μπας και δω σωστή εικόνα.
Τα οποία φυσικά τα έβαλα από root κονσόλα για να μην κολλάει το γραφικό περιβάλλον, γιατί η έκδοση του nouveau είναι πολύ παλιά για την κάρτα.
Μπορεί όλα αυτά να τα κάνουν όλοι το ίδιο εύκολα;

Στα καινούρια laptop με τους νέους επεξεργαστές APU της AMD, η 13.04 δεν φορτώνει καν και πρέπει να βάλεις τη 13.10 για να δουλέψει ο nouveau.

Και μιλάμε για Ubuntu ή Ubuntu-based έτσι; Να πάμε σε Debian να δούμε τα ίδια προβλήματα; Άστο καλύτερα.
Αν τα βρει μπροστά του κάποιος μη Geek, για ποιον λόγο θα πρέπει να ασχοληθεί παραπέρα;
Να συνεχίσω ή αρκούν;

Να το πάω λίγο παραπέρα;
Εγώ έχω χόμπυ τη μοτοσυκλέτα και κάποτε (όταν είχα λεφτά) έτρεχα και σε πίστα. Αν στον καθένα που οδηγεί απλά ένα μηχανάκι αρχίσω και εξηγώ έννοιες όπως γυροσκοπική οδήγηση, μεταφορά βάρους μεταξύ μπροστινού και πίσω τροχού, vanishing point, βάρος σώματος στη στροφή, FISO ή SIFO γραμμές, ανοιγόμενο γκάζι για έλεγχο της υποστροφής, κωνικότητα προφίλ ελαστικών, κινησεολογία αναρτήσεων, πόση ώρα λες να κάνει κάποιος να μου φέρει ό,τι κρατάει στο κεφάλι;

Το ίδιο ακριβώς κάνουν και πολλοί λινουξάδες, δεν καταλαβαίνουν πως το δικό τους χόμπυ για τους περισσότερους είναι από αδιάφορο ως και ενοχλητικό.

Το θέμα τότε είναι:
Α) μπορώ να κάνω κάποιον να χρησιμοποιήσει linux παρόλο που είναι απλός χρήστης.
Β) Πως μπορεί ο Average Joe να τρέξει linux; Δηλαδή να γίνει "Το λειτουργικό του λαού";
My blog|Κυπριακή Κοινότητα Ελευθέρου Λογισμικού Λογισμικού ανοικτού Κώδικα
Γνώσεις Linux:Ποτέ αρκετές|Προγραμματισμός: Php, javascript, nodejs, python, bash |Aγγλικά:Καλά
Οι υπολογιστές μου:
Ubuntu 16.04 64 bit σεIntel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz, 16Gib Ram, 500Gib Hard Disk, και κάρτα γραφικών Nvidia Geforce GT610
Lubuntu 14.04 σε Dell Inspiron mini 10(1010) intel Atom Z500 1Gb ram και gma500 (εδώθη σε άλλον)
Kubuntu 16.04 Lenovo G70 Intel i5 Nvidia Grapgics Card, Intel Graphics card (έχει 2) με Nouveau, 16Gb RAM, 126GB SSD Σκληρό Δίσκο
Άβαταρ μέλους
pc_magas
powerTUX
powerTUX

Launchpad: pc_magas
IRC: pc_magas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 14 Αύγ 2013, 19:37

pc_magas έγραψε:Το θέμα τότε είναι:
Α) μπορώ να κάνω κάποιον να χρησιμοποιήσει linux παρόλο που είναι απλός χρήστης.
Β) Πως μπορεί ο Average Joe να τρέξει linux; Δηλαδή να γίνει "Το λειτουργικό του λαού";

A) Όχι.
Β) Δεν υπάρχει Average Joe. Υπάρχει κόσμος που έχει λόγο να δοκιμάσει (φιλοσοφικό, οικονομικό, περιέργεια ή οτιδήποτε άλλο) και κόσμος που προτιμά να αγοράζει τη δυνατότητά του να μη χρειάζεται να δοκιμάσει.
Το linux ούτε είναι ούτε και θα γίνει ποτέ "Το λειτουργικό του λαού". Ο «λαός» κατά μέσο όρο δεν ασχολείται και πολύ καλά κάνει.
Εδώ δεν ασχολείται με υπερβολικά πιο σοβαρά πράγματα, θα ασχοληθεί με το αν ο Xmir κρασάρει σε κάρτες NVIDIA και με το αν το upstart είναι καλύτερο ή χειρότερο από το systemd;
Η υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Learner » 14 Αύγ 2013, 21:47

fkol k4 έγραψε:Θέλεις ένα παράδειγμα; Εδώ στο φόρουμ ζητάμε στοιχεία του υπολογιστή για να δούμε αν θα «παίζει» με Ubuntu, με ποια έκδοση.
Για παράδειγμα σε εμένα με αυτή την κάρτα γραφικών, το Live CD του elementaryOS τις μισές φορές δεν φορτώνει καν....

Μην νομίζεις πως στα Windows τα πράγματα είναι καλύτερα. Είναι καλύτερα για ποιο λόγο όμως ; Διότι έρχονται (ως συνήθως) προ-εγκατεστημένα. Ποιο πολλούς drivers έχει το Linux ενσωματωμένους, παρά τα Windows. Στο Laptop της υπογραφής μου, όταν πήγα να εγκαταστήσω Windows 7 (seven έτσι ; ) δεν είχα Internet , ούτε ασύρματο, ούτε με Ethernet. Έπρεπε να βρω τον οδηγό μέσω άλλου υπολογιστή να τον κατεβάσω και να τον εγκαταστήσω.
Το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι τα προτιμούν οι κατασκευαστές. Κατασκευαστές και hardware αλλά και software. Τίποτε άλλο.
About Me
NickTux@GitHub

1. Ubuntu 18.04 LTS
Άβαταρ μέλους
Learner
Συντονιστής
Συντονιστής

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 14 Αύγ 2013, 22:44

pc_magas έγραψε:Α) μπορώ να κάνω κάποιον να χρησιμοποιήσει linux παρόλο που είναι απλός χρήστης.

Ναι, αν του το στήσεις. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από το αν θα παραμείνει απλώς χρήστης ή αν έχει την ικανότητα ή διάθεση να μάθει κάτι παραπάνω. Αν όχι ή θα αλλάξει λειτουργικό ή θα αναλάβεις χρέη συντηρητή συστήματος.
Μια σχετική απόκλιση υπάρχει στα παιδιά που πρωτοχρησιμοποίησαν υπολογιστή με linux, όπως η μικρή μου κόρη, που έμαθε κάποιες συνθήκες να τις θεωρεί φυσιολογικές.
Δεν αναφέρομαι σε περίπλοκες καταστάσεις όπως αυτές του fkol k4, αλλά σε απλά πράγματα, πχ αν έχει πρόβλημα με το γραφικό περιβάλλον να το σκοτώνει και να τρέχει
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo service lightdm restart

αντί να ακολουθεί την προσφιλή μέθοδο των windows και να πατάει reset.
Ήδη όμως από το παραπάνω παράδειγμα, καταλαβαίνεις ότι έχουμε αρχίσει και ξεφεύγουμε, αφού βάλαμε τον χρήστη να ενεργήσει χωρίς γραφικό περιβάλλον.

pc_magas έγραψε:Β) Πως μπορεί ο Average Joe να τρέξει linux; Δηλαδή να γίνει "Το λειτουργικό του λαού";

Έχει τις προδιαγραφές, αλλά πρώτον θα χρειαζόταν όπως αναφέρθηκε την υποστήριξη των κατασκευαστών hardware.
Δεύτερον θα έπρεπε να ενδιέφερε και τους ίδιους τους developers, πράγμα το οποίο δε νομίζω ότι συμβαίνει (με εξαίρεση ίσως το Marc που μακροπρόθεσμα προσδοκά κέρδη).
Για την ώρα νομίζω ότι παραμένει ελαφρώς ελιτίστικο.
Αλήθεια, αν κάναμε μια έρευνα εδώ μέσα και πιάναμε μόνο μια παράμετρο, ας πούμε μορφωτικό επίπεδο των μελών του forum, πιστεύεις ότι θα είμαστε στο "μέσο όρο'.
Έχω την αίσθηση ότι τον υπερβαίνουμε κατά πολύ....
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό fkol k4 » 14 Αύγ 2013, 23:06

Παιδιά, αν ρωτήσεις έναν χρήστη windows ποια είναι η διαφορά το XP από το 7 πιθανότατα θα σου πει «είναι πιο καινούριο και έχει πιο ωραία μενού»
Εμείς τσακωνόμαστε για το ποιο γραφικό περιβάλλον είναι το καλύτερο και ποιο είναι η καταστροφή του Linux desktop.

Ένας χρήστης windows πιθανότατα δεν ξέρει πως το λειτουργικό του έχει πυρήνα.
Εμείς ξέρουμε τις διαφορές από τον 3.8 στον 3.11

Ένας χρήστης Linux χρησιμοποιεί το λειτουργικό του στο οποίο έχει τις εφαρμογές του.
Ένας χρήστης windows χρησιμοποιεί τις εφαρμογές του και δεν τον νοιάζει το λειτουργικό. Γι αυτό και οι περισσότεροι έχουν και αυτή την αντιαισθητική συνήθεια με το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας, για να μη χρησιμοποιούν τίποτα, μόνο να πατάνε κάτι για να ανοίξει το πρόγραμμα.
Γι αυτό και στους περισσότερους δεν αρέσει το windows 8, γιατί χρειάζεται να έχουν έστω και μαι στοιχειώδη ανάδραση με το λειτουργικό, δηλαδή να σκεφτούν 1 δευτερόλεπτο παραπάνω από πριν.

Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Για το windows ένας driver ήταν είναι και θα είναι απλά ένα πρόγραμμα για μία συσκευή. Για το Linux ήταν είναι και θα είναι κομμάτι του ίδιου του λειτουργικού. Αυτό ισχύει και σε πολλά άλλα πράγματα.
Μπορούμε να συζητήσουμε για το αν είναι καλύτερη πρακτική (εμένα μου αρέσει πχ), αλλά η αλήθεια είναι πως σε αναγκάζει να έχεις μια ιδέα από το λειτουργικό.
Μέχρι και το ποιες εφαρμογές μπορείς να έχεις, εξαρτάται από το λειτουργικό σου.
Αν πχ έχεις παλιά libc6, δεν μπορείς να έχεις την τελευταία έκδοση από το ...βάλε κάτι...
Αν βάλεις το Virtualbox, κάποια στιγμή θα μάθεις πως όταν ενημερώνεται ο πυρήνας Linux πρέπει να ξαναγίνει register το module, ή ότι θα πρέπει να έχεις το dkms που θα το κάνει αυτόματα (αλλά μπορεί αυτό να χαλάει κάτι άλλο).
Αυτό είναι hacking του λειτουργικού.
Είναι το αντίστοιχο του «λύνω καπάκι, αλλάζω μπουζί και μπουζοκαλώδια και μιας και είμαι στις καλές μου τσεκάρω και τα τακάκια μπροστά».
Δεν πρόκειται ποτέ αυτό να γίνει mainstream, πάντα θα είναι ασχολία για επαγγελματίες του χώρου ή χομπίστες.
Η υπογραφή μου
Άβαταρ μέλους
fkol k4
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας