Όντως είναι για γέλια. Καλά το έβαλες σε αυτή την ενότητα. Μια έκφραση που είχα ακούσει κάποτε και χαρακτηρίζει και αυτό το κείμενο ... "Αποκρουστικά γελοίο"
Τελευταία επεξεργασία από Geochr και 12 Αύγ 2013, 22:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Προσθήκη BBCode
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
The great communist empire of Ubuntu ! Καλά το είχα καταλάβει ότι είμαστε ολίγον τι γιάφκα εδώ μέσα. Γεια σου ρε σύντροφε fkol k4, κι εγώ σε είχα για καπιταλιστικό γουρούνι. Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι αυτοί του slackware είναι βασιλικοί....
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit. Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
dim459 έγραψε:Γεια σου ρε σύντροφε fkol k4, κι εγώ σε είχα για καπιταλιστικό γουρούνι.
Σύντροφε με παρεξήγησες, ένας απλός αντιπρόσωπος είμαι και τίποτα περισσότερο... Μη σε ξεγελά που τα γραφεία του κόμματος της διανομής τα έχουμε στο παραδεισένιο Isle of Mark