Κατέβασα το unetbootin, το ανοίγω κ επιλέγω να μου γραψει τη διανομή στο φλασάκι;
Πωωω αισθάνομαι λίγο σαν κινέζα στη Γαλλία

Συντονιστής: adem1
;Mademoiselle έγραψε:Το 14.04 lts μέχρι να συνηθίσω το λίνουξ, ωστόσο στο unetbootin δεν υπάρχει ακόμα, οπότε θα ξεκινησω από το 12.04 κ βλέπω...
Mademoiselle έγραψε:Μόνο λατινικό; χμμμ...Αν βάλω μετά ελληνικά, δεν ξέρω αν θα είναι ίδια η διάταξη...μια φίλη που αγόρασε από Γαλλία και πέρασε μετά ελληνικό πληκτρολόγιο, τα γράμματα είναι σε διαφορετικές θέσεις :/
Με βλέπω για αυτό εδώ http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DE ... langId=-18
αν και με προβληματίζει λίγο το 1.80Ghz
Σκέφτομαι να το κάνω dual-boot για να λύσω το θέμα με τα cd-rom, να το γυρνάω δηλαδή στα Windows μόνο για αυτά
Το ψάχνω συνέχεια, και είμαι μεταξύ Edubuntu, Linux Mint, Lubuntu και HandyLinux![]()
Έχω όμως ακόμη πολλές απορίες:
1α)Πώς τα γράφω σε cd/dvd; Αρχικά από που θα βρω τη διανομή; (από την αρχική του σάιτ, εδώ;) Μπορώ σε στικάκι για να μην ψάχνω για κενό dvd;
1β) Για τη δοκιμή στο desktop αρχικά, μέχρι να πάρω το λάπτοπ αύριο-μεθαύριο, να κοιτάω για 32-bit ή 64-bit;
2) Υπάρχει κίνδυνος να κάνω καμιά χαζομάρα στα Windows και να με σκοτώσει ο πατέρας μου;
3)Αφού "παίξω" και ψηθώ για τα καλά, θα χρειαστώ άπειρη βοήθεια για την εγκατάσταση, είμαι μπιτ άσχετη με αυτά, οπότε θα σας παιδέψω να μου τα λέτε σαν σε 5χρονο![]()
*Εννοείται ότι δεν τα περιμένω όλα έτοιμα, έχω φάει όλο το ίντερνετ να ψάχνω και να διαβάζω, αλλά όπως και να το κάνουμε, με μηχανήματα 460 γιούρος δεν είναι να παίζουμε λες και είναι μπάρμπι*