Μεταφορά αρχείων Win8 στο backtrack σε VMware

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Μεταφορά αρχείων Win8 στο backtrack σε VMware

Δημοσίευσηαπό panos2171 » 23 Απρ 2014, 17:46

Μήνυμα από την ομάδα συντονιστών και διαχειριστών του φόρουμ
Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνουμε τα μέλη του φόρουμ, για το ποιες εφαρμογές είναι ιδιοταγείς/κλειστού κώδικα και ποιες είναι καθαρά Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ). Για τον λόγο αυτό, τονίζεται ότι το παρόν νήμα, έχει ως θέμα μια εφαρμογή που δεν είναι ΕΛ/ΛΑΚ. http://fsfe.org/

Θέλω να μεταφέρω κάποια αρχεία από τα Win8 στο backtrack το οποίο τρέχω μέσω VMware αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Έχω διαβάσει κάποιες μεθόδους, έχω δει και tutorials στο yt αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα. Μπορείτε να μου πείτε βήμα βήμα τι πρέπει να κάνω? Ίσως κάνω κάποιο λάθος που δεν το καταλαβαίνω όντας άσχετος με το bt.

Διασπάστηκε από εδώ και μεταφέρθηκε στην κατάλληλη ενότητα.

Τελευταία επεξεργασία από eliasps και 24 Απρ 2014, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Προσθήκη μηνυμάτων μέσα σε alert και info
panos2171
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Μεταφορά αρχείων Win8 στο backtrack σε VMware

Δημοσίευσηαπό eliasps » 24 Απρ 2014, 01:56

Λογικά το Backtrack είναι ο τελευταίος παράγοντας που παίζει ρόλο (αν παίζει καθόλου) σε αυτό το θέμα.
Θα πρέπει να κοιτάξεις στις ρυθμίσεις του VMware (το οποίο είναι κλειστό λογισμικό) για την μεταφορά αρχείων HOST <-> GUEST.
Άβαταρ μέλους
eliasps
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: eliasps
IRC: eliasps
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό panos2171 » 24 Απρ 2014, 12:35

Πιο συγκεκριμένα? Θέλει κάποιες ρυθμίσεις το VMware?
panos2171
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό apóstolos » 24 Απρ 2014, 14:19

Λογικά η απάντησή που ψάχνεις βρίσκεται εδώ [εγώ δεν ξέρω τίποτα παραπάνω γιατί δεν χρησιμοποιώ ούτε Windows ούτε VMWARE:
https://www.vmware.com/support/ws3/doc/ ... ning9.html

Σε γενικές γραμμές λέει πως "Αν γνωρίζεις πως συνδέονται δύο πραγματικοί υπολογιστές σε ένα δίκτυο, τότε ήδη γνωρίζεις πως να μοιραστείς αρχεία με μια εικονική μηχανή".
1 Γνώσεις Linux: OK
3 Intel Celeron CPU G1820 @ 2.70GHz ‖ RAM 7676 MiB ‖ MSI H81M-E33
4 Intel Xeon E3-1200 v3/4th Gen Core Processor Integrated Graphics [8086:0402] {i915}
apóstolos
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας