Mail accounts σε ενα προγραμμα  Το θέμα επιλύθηκε

...browsers, email, downloads, torrents, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστής: the_eye

Mail accounts σε ενα προγραμμα

Δημοσίευσηαπό mrjack » 08 Φεβ 2009, 04:46

Ποιο προγραμμα θα προτεινατε για πολλα mail accounts (5-6) ωστε να μην κανετε log-in συνεχεια μεσω browser ;

Χρησιμοποιουσα το digsby στα xp . Υπαρχει κατι παρομοιο ;

Ευχαριστω,
Άβαταρ μέλους
mrjack
seniorTUX
seniorTUX

IRC: mrjack
Εκτύπωση

Re: Mail accounts σε ενα προγραμμα

Δημοσίευσηαπό david_bowman » 08 Φεβ 2009, 07:56

Θα σου πω τις προσωπικές μου εμπειρίες για βοήθεια:

Έχω ως κεντρικό "διαχειριστή" τον λογαριασμό μου στο gmail που έχω ως πρωτεύοντα , όπου εκεί στέλνω με POP τα email που μου έρχονται στην σχολή (2 στον αριθμό κιόλας) και το yahoo μου. Αυτό θα σε βολέψει να τσεκάρεις τα mail σου ακόμα και αν δεν είσαι στον υπολογιστή σου. Γενικά το gmail αν έχεις δει, έχει τρομερές παροχές για ένωση των account σου σε αυτό. Μάλιστα η διαχείριση με τα "φίλτρα" που έχει ... σου δίνει την δυνατότητα να τα διαχωρίζεις εύκολα και να τους δίνεις προτεραιότητες ως: ήδη διαβασμένα/σημαντικά/αυτόματα για σβήσιμο από το gmail ... και λοιπες επιλογές!
Οπότε μπορείς να κάνεις τα παραπάνω και όλα αυτά >>> να τα στέλνεις στο πρόγραμμα που θα επιλέξεις. Αυτό με βόλεψε εμένα πολύ.

Τώρα από προγράμματα.Κατά καιρούς πειραματίστηκα με Thunderbird και Evolution, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος ποτέ. Είτε μου κράσαρε το Evolution γιατί έτσι γούσταρε, είτε το Thunderbird δεν έστελνε περίπου 1 στα 4 mail γιατί έβρισκε error που αν ξαναπροσπαθούσα να το στείλω ... ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. :? Αυτό που δεν βρήκα επίσης και περίμενα να είναι απλό, είναι να βάλω τις επαφές του gmail στις επαφές των προγραμμάτων. Ή θα τις έβγαζαν κινέζικα ή θα τις έβγαζαν με μπερδεμένα τα επώνυμα με τα ονόματα. :x

Αν δεν είσαι καινούριος και σου αρέσει να πειραματίζεσαι με ελαφριά προγράμματα και κονσόλες, τσέκαρε το Alpine! Παίζω εδώ και μια βδομάδα με αυτό και ΔΕΝ ΜΟΥ' ΧΕΙ ΚΡΑΣΑΡΕΙ ή παραπονεθεί ούτε στιγμή! Είναι πιο εύκολο από,τι θα σου φανεί στην αρχή και το πως να το συνδέσεις με gmail , θα το βρεις αμέσως με google. Βέβαια, το χρησιμοποιώ και για να είμαι COOL τύπος 8-) . Το πρόβλημα όμως και εδώ δεν το έχω λύσει με τις επαφές και περνάω κάθε μία που θα χρειαστεί εγώ.

ΤΟ HOTMAIL ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ουφ, αυτό ήταν , κουράστηκα :!:

ps> Α! Και αν θες κάτι απλά για να σε ενημερώνει για τα καινούρια σου email,προφανώς χρησιμοποιείς ήδη το pidgin - έτσι δεν είναι;
david_bowman
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ganastasiou » 08 Φεβ 2009, 10:10

Εγω σου προτείνω να βάλεις Opera browser και απλά να προσθέσεις όλα τα account σου και ενώ βλέπεις σελίδες να τσεκάρει και το mail σου...
ganastasiou
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό chazisop » 08 Φεβ 2009, 10:39

Μα γιατί να υποστηρίξεις το κλειστό λογισμικό όταν υπάρχει αντίστοιχο ανοικτό , που είναι και συγκεκριμένο για τη δουλειά του... Είναι σα να προτείνεις ολόκληρο κειμενογράφο , όταν ο άλλος σου ζητά μόνο ένα λεξικό!
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά:Καλά
Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex
Intel Core2 6400 @ 2.13GHz , 3GB RAM , Nvidia 7600 GT , 2 x 120GB Western Digital hdd , 1x1TB Seagate hdd
chazisop
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Mail accounts σε ενα προγραμμα  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό cyberpython » 08 Φεβ 2009, 14:26

Thunderbird - εδώ και 2 χρόνια δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.
Επίσης, μπορείς να εγκαταστήσεις το firetray extension και να εμφανίζεται στην περιοχή ειδοποιήσεων ένα εικονίδιο με τον αριθμό των νέων μηνυμάτων και το Lightning calendar για να έχεις και ημερολόγιο (με υπενθυμίσεις, σημειώσεις κλπ.)
Κοινότητα ΕΛ/ΛΑΚ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών / Ubuntu-gr / My Web Log
Επίπεδο Γνώσεων Linux: Μέτριο, Προγραμματισμός: Ναι, Aγγλικά: Καλά
Λειτουργικό : Ubuntu 10.04 - 32bits
Η/Υ : Intel Core2 4400@2 GHz / 2GB DDR2 RAM / GeForce 8400 GS 512MB / Creative SB Audigy SE
Άβαταρ μέλους
cyberpython
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 08 Φεβ 2009, 14:32

Σε evolution που χρησιμοποιω για εναν yahoo λογαριασμο με POP και εναν gmail λογαριασμο με IMAP δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό mrjack » 08 Φεβ 2009, 16:15

Ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Εβαλα τον thunderbird για αρχη .
Άβαταρ μέλους
mrjack
seniorTUX
seniorTUX

IRC: mrjack
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gourgi » 08 Φεβ 2009, 17:05

evolution
3 imap και 2 pop λογαριασμούς και παίζουν άψογα :D
Όσο ζω ... μαθαίνω!
Desktop:stable9.04 i386|testing9.10 i386|Opteron Amd64 1.8GHz|RAM 2GB|Nvidia 6600GT|Msi K8N Platinum|Live! 24bit 5.1|Pixelview Playtv Pro BT878+rev.9d
Asus EEE 1000h9.04 i386|N270|RAM 2GB|945GME|RT2860|82801G
Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
gourgi
seniorTUX
seniorTUX

IRC: gourgi
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 08 Φεβ 2009, 19:53

Μπορείς να εξηγήσεις πως δημιουργείς και διαχειρίζεσαι πολλούς λογαριασμούς στο evolution ?

Εχω το thunderbird και λειτουργεί τέλεια εδώ και ένα χρόνο, αλλά αρχικά το είχα βάλει γιατί δεν μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα με το evolution.

Η αρχική και βασικότατη σκέψη ήταν να λειτουργώ με βάση κυρίως τα προγράμματα που έρχονται στο βασικό σύστημα της εγκατάστασης.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Internet