έγραψε:Πρέπει να καταλάβεις ότι η κοινότητα δεν την πληρώνει κάποιος για να υποστηρίζει τους αντίστοιχους χρήστες του λειτουργικού που προάγει, έτσι λοιπόν ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα σου αν ξέρει κάποιος την λύση θα σε βοηθήσει.
Logan αυτό το έχω καταλάβει πολύ καλά, εκτιμώ οποια βοήθεια δεχτώ, όπως και γω με τη σειρά μου θα βοηθήσω κάποιον με ένα πρόβλημα στο οποίο ξέρω τη λύση. Επίσης και συ θα πρέπει να καταλάβεις ότι το λειτουργικό σύστημα βελτιώνεται απο κάτι ετοιες αναφορές προβλημάτων. Κοινότητα είναι όλοι δίνουμε και παίρνουμε
Δεν έχω πρόβλημα να μην απαντήσει και κανεις, αλλα αυτος που θα αναλάβει να βοηθήσει ας το κάνει σωστα...έγραψε:Το ξέρω ότι είναι σπαστικό να μην "απαντάει" κάποιος ενώ εσύ καίγεσαι αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να κρίνεις την κοινότητα για τι εσύ δεν έχεις υπομονή.
έγραψε:Δεν δούλευε το βασικό λειτουργικό μου πάνω από μία εβδομάδα (ψάξε τα ποστ μου) τη να έκανα μηνύσεις ?
Φιλε και να μην φταιχτει το touchpad, δεν πειράζει, έχω ποντίκι... Το προβλημά μου είναι στο πώς γίνεται η επικοινωνία.... εκει εχω θέμα...
έγραψε:Θέλεις ανταπόκριση σε "εταιρικό" χρόνο?
Το λιγότερο που θέλω είναι να ξέρω ότι εχω καποιον που να με ακούει και ότι κάποια στιγμή (εγω και σεις) θα ασχοληθούμε με το θέμα, ανάλογα τη προτεραιότητα που εχετε δώσει (γιατί τρέχουν και άλλα θέματα), τη διαθεσιμότητα κτλ κτλ...
Τέλος πάντων, δεν θα επεκταθώ παραπάνω, ας κλείσει εδώ αυτή η παρένθεση.
On topic:
έγραψε:To synaptics δεν στο εμφανίζει σαν πρόγραμμα στο dash?
Το εμφανίζει, και με παραπέμπει στο wikipedia
https://dl.dropboxusercontent.com/u/89389295/Screenshot%20from%202014-09-18%2011%3A16%3A15.png