Συντονιστής: adem1

giwrgosatma έγραψε:εγω εβαλα το cinnamon και το δοκίμασα άλλα δεν έχω ρυθμίσεις και κάποια προγράμματα δεν μου λειτούργησαν πχ το psensor+system monitor(στην μπαρα),επίσης δεν είχα την Γλωσσική υποστήριξη+προβληματα με thunderbird..πατουσα κλικ σε ενα εικονιδιο της επιφ.εργασιας και αυτο μαυριζε..πως να κανω επιτυχεις την εγκατασταση ?

Learner έγραψε:giwrgosatma έγραψε:εγω εβαλα το cinnamon και το δοκίμασα άλλα δεν έχω ρυθμίσεις και κάποια προγράμματα δεν μου λειτούργησαν πχ το psensor+system monitor(στην μπαρα),επίσης δεν είχα την Γλωσσική υποστήριξη+προβληματα με thunderbird..πατουσα κλικ σε ενα εικονιδιο της επιφ.εργασιας και αυτο μαυριζε..πως να κανω επιτυχεις την εγκατασταση ?
Αν θέλεις φουλ εμπειρία Cinammon, καθώς και υποστήριξη, εγκατέστησε Linux Mint.

giwrgosatma έγραψε:εγω εβαλα το cinnamon και το δοκίμασα άλλα δεν έχω ρυθμίσεις και κάποια προγράμματα δεν μου λειτούργησαν πχ το psensor+system monitor(στην μπαρα),επίσης δεν είχα την Γλωσσική υποστήριξη+προβληματα με thunderbird..πατουσα κλικ σε ενα εικονιδιο της επιφ.εργασιας και αυτο μαυριζε..πως να κανω επιτυχεις την εγκατασταση ?

Logan έγραψε:giwrgosatma έγραψε:εγω εβαλα το cinnamon και το δοκίμασα άλλα δεν έχω ρυθμίσεις και κάποια προγράμματα δεν μου λειτούργησαν πχ το psensor+system monitor(στην μπαρα),επίσης δεν είχα την Γλωσσική υποστήριξη+προβληματα με thunderbird..πατουσα κλικ σε ενα εικονιδιο της επιφ.εργασιας και αυτο μαυριζε..πως να κανω επιτυχεις την εγκατασταση ?
Τα πρώτα τα βρίσκεις στα applets, γλωσσική υποστήριξη κατεβάζεις το addon.
Για ότι βοήθεια θελήσεις για το cinnamon είμαι εγώ εδώ, όπου μπορώ βεβαίως!

Επιστροφή στο Περιβάλλον Εργασίας / Εμφάνιση / Εφέ / Customization