Το συνέδριο GUADEC 2019 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Το συνέδριο GUADEC 2019 θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 29 Σεπ 2018, 14:42

Το Ίδρυμα GNOME με ενθουσιασμό σας ανακοινώνει ότι το GUADEC 2019 θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη. Το GUADEC, είναι το ευρωπαϊκό συνέδριο χρηστών και προγραμματιστών του GNOME και συγκεντρώνει εκατοντάδες χρήστες και προγραμματιστές κάθε χρόνο για να προωθήσει το έργο GNOME. Είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια και αξιοσημείωτα γεγονότα.

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα και έχει πάνω της περισσότερα από 2300 χρόνια ιστορία. Βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα και έχει υπέροχη προκυμαία και χώρους δίπλα στη θάλασσα όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την βόλτα του. Η Θεσσαλονίκη αποτελεί πολιτιστικό κέντρο γαστρονομίας αφού φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από μοντέρνα μπαρ και εστιατόρια, βραβευμένα παγκοσμίως. Θα βρείτε τέτοια μέρη τόσο στην Άνω Πόλη όσο και κατά μήκος της παραλίας αλλά και στους πεζόδρομους.

Το Ίδρυμα GNOME αναμένει με χαρά την φιλοξενία του GUADEC 2019 στη Θεσσαλονίκη και έχει ξεκινήσει μια ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες: guadec.org. Για να είστε ενημερωμένοι με τις τελευταίες προθεσμίες και ημερομηνίες εγγραφής, νέα, δραστηριότητες και πολλά άλλα, ακολουθήστε στο Twitter @GUADEC και @GNOME.

Είτε επιθυμείτε να παρουσιάσετε την εργασία σας, να συμμετάσχετε στα εργαστήρια ή απλά να παρακολουθήσετε τις παρουσιάσεις, εμείς στο Ίδρυμα GNOME ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

ΠΗΓΗ
https://www.gnome.gr/2018/09/28/guadec-2019-thessaloniki/
Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX
 
Δημοσιεύσεις: 621
Εγγραφή: 11 Μάιος 2008, 00:10
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης