Συντονιστής: konnn

Rightman έγραψε:Και να υποθέσω ότι όσοι έχουμε την 8.04 (LTS) τον Απρίλιο του 2010 που θα σταματήσει η υποστήριξη, θα περαστεί αυτόματα μέσα από τα update η επόμενη LTS 10.04

minios67 έγραψε:Εγώ πάντως με την 8.10 είχα πρόβλημα, δεν έχω δίκτυο. Με την 8.04 έγινα Linuxας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στην προηγούμενη έκδοση έχω Internet και στην 8.10 δεν έχω. Έβαλα ερώτημα στο φόρουμ και δεν κατάφερα να βρω λύση, πιθανών γιατί κάποια πράγματα μου φαίνονται κινέζικα και δεν μπορώ να τα καταλάβω.
| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

stp1979 έγραψε:Γεια σας. Άντε να πω και εγώ την γνώμη μου. Σαν νέος χρήστης έβαλα αρχικά την έκδοση 8.10. Μια χαρά μου φάνηκε αρχικά αλλά είχα κάποια μικρά προβληματάκια.... κάτι πχ με την κάρτα γραφικών πρέπει να ήταν γιατί μου τρεμόπαιζαν τα βίντεο. με κάποιες προσπάθειες και με ψάξιμο στα φόρουμ βρηκα μια λυσουλα αλλά όχι απόλυτα ικανοποιητικά. εκτός από αυτό είχα προβληματάκι και με την κάμερα η οποία δεν αναγνωρίστηκε στην αρχή και όταν τελικά δούλεψε τρεμόπαιζε όταν ενεργοποιούσα τα 3d. Τελικά για πλάκα είπα να δοκιμάσω την 8.04 και όλα δούλεψαν καλά. Οπότε άποψη μου είναι ότι δοκιμάζεις ότι κάθετε καλύτερα στο pc σου... αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο που μια παλιότερη έκδοση αναγνωρίζει καλύτερα της συσκευές μου...