Αποτελέσματα Διαγωνισμών για την Ελληνοποίηση και την Ανάπτυξη ΕΛ/ΛΑΚ
http://www.ellak.gr/index.php?option=co ... otelesmata
Αλήθεια, εάν φυσικά θέλουν να μας πουν, από ποιες ομάδες που πήραν χρηματική ενίσχυση οι συντονιστές είναι μέλη του φόρουμ?
Συντονιστής: konnn

Nisok έγραψε:Κοπήκαμε ... δεν πειράζει, next time...))))
Πιστεύω όμως ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για προβολή του ελεύθερου λογισμικού και σε κοινότητες ανθρώπων που δεν είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με το σπορ.
Ελπίζω να βγούνε και άλλες ανάλογες προκυρήξεις στο μέλλον όχι τόσο για τό οικονομικό αλλά γιατί είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι γίνεται και τι υπάρχει γύρω μας όπως και να έρθουν κοντά και άλλοι άνθρωποι με ενδοιαφέρουσες ιδέες...

greatst έγραψε:Θα ήθελα να ακούσω, από κάποιον που έγινε δεκτή η πρόταση του, το πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το ποσό του επάθλου σε σχέση με το έργο.

bullgr έγραψε:greatst έγραψε:Θα ήθελα να ακούσω, από κάποιον που έγινε δεκτή η πρόταση του, το πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το ποσό του επάθλου σε σχέση με το έργο.
Ήθελα και εγώ να το πω... Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση με αυτό...
Αλήθεια, θα ήθελα να μάθω, σε projects που δεν είναι 100% προσωπικά, αλλά έχουν ήδη εργαστεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό και άλλοι χρήστες, τα χρήματα που θα πάρει ο project leader τι θα γίνουν; Θα τα "τσεπώσει" όλα ο ίδιος; Θα κρατήσει ένα ποσόν και τα άλλα θα πάνε στο project; Θα τα δώσει όλα στο project;
Σε αυτές τις περιπτώσεις τί γίνεται; Ποιοι είναι οι "άτυποι" κανόνες;
Γιατί κανόνες το τί θα γίνει το χρηματικό ποσό δεν υπάρχουν νομίζω, είναι στην ευχέρεια του project leader να τα κάνει ότι θέλει...
ΥΓ
Τα ερωτήματά μου είναι απλώς απορίες, χωρίς υπονοούμενο... Μην αρχίσουν να ποστάρουν "θιγμένοι" project leaders... Θέλω απλώς να μάθω τι ισχύει στα παραπάνω, πως ενεργούν οι project leaders σε αυτήν την περίπτωση.