Πρόβλημα με την ΑΤΙ 9200SE

...κάρτες γραφικών / προβλήματα εικόνας / τηλεοπτικοί δέκτες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σας και δεν μπορείτε να μπείτε σε γραφικό περιβάλλον,
δοκιμάστε να τρέξετε την παρακάτω εντολή για να ελέγξετε αν το σύστημά σας χρειάζεται πρόσθετους κλειστούς οδηγούς:
jockey-text

Για κάρτα τηλεόρασης δώστε τα αποτελέσματα των παρακάτω εντολών :
lspci -nn (Για εσωτερικές κάρτες pci)
lsusb (Για εξωτερικές κάρτες με σύνδεση usb)

Re: Πρόβλημα με την ΑΤΙ 9200SE

Δημοσίευσηαπό eleftherios » 15 Απρ 2009, 18:53

Όχι. Περιμένω τις 23 απριλίου να δοκιμάσω την τελειωτική γιατί είδα ότι η ήδη υπάρχουσα είναι beta.

Έχω νέα όμως. Μετά απο αυτό που μου είπε να κάνω ο logari, έσβησα το pc και τώρα που το ξαναάναψα με έβγαλε σε μη γραφικό περιβάλλον και μου ζητούσε να κάνω έλεγχο στα xorg γιατί λέει ήταν σε low graphics mode.Αυτό βέβαια για να μου το πει το pc πέταξε ένα παραθυράκι σε μαύρη οθόνη. Το ξέρω λίγο κουφό ακούγεται όμως έτσι έγινε. Εκεί που ήταν σε μη γραφικό περιβάλλον και μου ζητούσε log in ξαφνικά έσβησε η οθόνη, ξαναάνψε και μου δώσε αυτό το παραθυράκι. Έγω κοίταξα τα xorg όμως ούτε και κατάλαβα τίποτα. Και ήταν αναμενόμενο φυσικά. Γι αυτό, αγανακτησμένος εδωσα την επιλογή να μπει σε low graphics mode και τι λέτε να έγινε? Με έβγαλε στην κανονική σελίδα του log in. Τώρα αντιμετώπιζω τα ίδια προβλήματα με πριν και το pc είναι ακριβώς όπως ήταν πριν κάνω αυτό που μου είπες. Δηλαδή κανένα πρόβλημα πουθενά εκτός από τα φιλμάκια και τις ταινίες.
TOSHIBA satellite L450-18K. CPU: Pentium Dual-Core T4400 RAM:2 GB
Ubuntu 11.04
eleftherios
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 15 Απρ 2009, 19:04

βαλε την δοκιμαστικη του 9.04 απο εδώ
http://cdimage.ubuntu.com/releases/jaunty/beta/
και μην πειραξεις τιποτα, θα τρεχουν ολα κατευθειαν.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό eleftherios » 15 Απρ 2009, 19:17

Ok. Θα το δοκιμάσω. Πάντως δίνω άκυρα γι αυτο που έγραψα πριν. Κόλλησε το σύστημα (άλλο θέμα αυτό που πρέπει να συζητηθεί αλλά δεν ξέρω σε τι section) και όταν το έκανα επανεκινηση δια χειρός(αναγκαστικά) μου ξανάκανε το ίδιο σχέδιο. Όσο για το κολλημα σας λέω προκαταβολικά ότι τις λίγες φορές που έτυχε το κινητό να χάσει το σήμα και να διακοπεί η σύνδεση το σύστημα αμέσως κόλλησε πληρως. Δεν κινείται καν το ποντίκι. και δε γίνεται τίποτα ουτε με το πληκτρολόγιο. Ευχαριστώ για όλα. cu στη γύρα.
TOSHIBA satellite L450-18K. CPU: Pentium Dual-Core T4400 RAM:2 GB
Ubuntu 11.04
eleftherios
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Κάρτες Γραφικών / Εικόνα / TV