Βέβαια έχω ξανά εγκαταστήσει Linux σε pc διάφορες εκδόσεις-φόρμες αλλά στον συγκεκριμένο φορητό δεν ξέρω τι φταίει έχει έναν 120GB EIDE, 4200 rpm και αν δεν κάνω λάθος στα 2,5΄΄ in…
Συντονιστής: adem1

fasteris έγραψε:Σε ευχαριστώφίλε μου θα τα δω μήπως και κάνω κάτι.
Βέβαια έχω ξανά εγκαταστήσει Linux σε pc διάφορες εκδόσεις-φόρμες αλλά στον συγκεκριμένο φορητό δεν ξέρω τι φταίει έχει έναν 120GB EIDE, 4200 rpm και αν δεν κάνω λάθος στα 2,5΄΄ in…

fasteris έγραψε:1.8" in hd ήθελα να πω...σιγά να μην έχει και 2.5" δεν ξέρω αν έχει ο δίσκος σχέση(αν και εγώ το είπα πιο πολύ γιατί είναι pata)
...ήθελα να ήξερα οι άλλοι πως τα βάλανε(LINUX) σε αυτόν το φορητό, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! και να σκεφτείς ότι γι’ αυτό τον πήρα αυτόν τον φορητό...για LINUX.

fasteris έγραψε:Aπ' οτι διάβασα κάπου εδώ,αν έχεις κάρτα δικτύου Atheros "κάηκες"...και τί μπορεί να γίνει?
lspci
fasteris έγραψε:Τελικά τα κατάφερα και τα έβαλα μετά κόπων,αλλά έχω το εξείς πρόβλημα δεν μπορώ να συνδευώ μέσο wifi βάζω κανονικά κωδικούς και όνομα αλλά τίποτα....μόνο ενσύρματα...στο "οδηγοί υλικού" εκεί υπάρχει η ασύρματη κάρτα,παίζει κάνα ρόλο αυτό?