kon_nos έγραψε:ΥΓ.: Καλά μόλις πρόσεξα την τουρτίτσα κάτω από το προφίλ μου. Ποιος το σκέφτηκε να το φτιάξει αυτό; Μου ανεβάσατε ακόμα περισσότερο την διάθεση παίδες. Μέχρι και το ΑΤΜ της τράπεζας μου ευχήθηκε σήμερα!
Ωπ...τι αγένεια...
Συντονιστής: konnn
kon_nos έγραψε:ΥΓ.: Καλά μόλις πρόσεξα την τουρτίτσα κάτω από το προφίλ μου. Ποιος το σκέφτηκε να το φτιάξει αυτό; Μου ανεβάσατε ακόμα περισσότερο την διάθεση παίδες. Μέχρι και το ΑΤΜ της τράπεζας μου ευχήθηκε σήμερα!

atermon έγραψε:Off topic:
Ωπ...τι αγένεια...Σου εύχομαι Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία (και GNU/Linux φυσικά)
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ftso έγραψε:εύρεση θεωρίας και η επίλυση του προβλήματος με τα Αγγλικά.
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

kon_nos έγραψε:
ΥΓ.: Καλά μόλις πρόσεξα την τουρτίτσα κάτω από το προφίλ μου. Ποιος το σκέφτηκε να το φτιάξει αυτό; Μου ανεβάσατε ακόμα περισσότερο την διάθεση παίδες. Μέχρι και το ΑΤΜ της τράπεζας μου ευχήθηκε σήμερα!