windows 7 τα δοκιμασατε? εντυπωσεις:

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: windows 7 τα δοκιμασατε? εντυπωσεις:

Δημοσίευσηαπό matthew » 20 Μάιος 2009, 09:21

kriti έγραψε:Εγω ανοιξα το θεμα με σκοπο να δουμε τι καινουριο φερνουν τα win 7, που θελουμε δεν θελουμε υπαρχουν και πολλοι απο εμας εχουν και μια εκδοση windows στο pc τους μια και υπαρχουν εφαρμογες που δεν τρεχουν σε linux ακομα.Δεν βλεπω εχθρικα τα windows ισα ισα τα χρησιμοποιω [xp σε vbox]για να κανω την δουλεια μου οπου ειναι απαραιτητα.

Ναί, καινούρια malware! :lol: + corporations (σε software & hardware) να ανθούν από τον αχόρταγο καταναλωτισμό. :x
Σε 2 υπολογιστές μου δεν έχω καθόλου window$. Δεν τα χρειάζομαι πλέον αφού κάνω στο gnu/linux ότι έκανα & σε 'κείνα. 8-)
Γνώσεις Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Άβαταρ μέλους
matthew
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Re: windows 7 τα δοκιμασατε? εντυπωσεις:

Δημοσίευσηαπό kriti » 20 Μάιος 2009, 14:14

matthew έγραψε:
kriti έγραψε:Εγω ανοιξα το θεμα με σκοπο να δουμε τι καινουριο φερνουν τα win 7, που θελουμε δεν θελουμε υπαρχουν και πολλοι απο εμας εχουν και μια εκδοση windows στο pc τους μια και υπαρχουν εφαρμογες που δεν τρεχουν σε linux ακομα.Δεν βλεπω εχθρικα τα windows ισα ισα τα χρησιμοποιω [xp σε vbox]για να κανω την δουλεια μου οπου ειναι απαραιτητα.

Ναί, καινούρια malware! :lol: + corporations (σε software & hardware) να ανθούν από τον αχόρταγο καταναλωτισμό. :x
Σε 2 υπολογιστές μου δεν έχω καθόλου window$. Δεν τα χρειάζομαι πλέον αφού κάνω στο gnu/linux ότι έκανα & σε 'κείνα. 8-)

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!
και εχω αναφερει ενα εκατομυριο [1.000.000] φορες να μην ειμαστε υπερβολικοι :lol: :lol:
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ