Διαβάστε το όλοι! Υποστήριξη προτάσεων για την εκπαίδευση

...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)

Συντονιστές: adem1, ubuderix

Re: Διαβάστε το όλοι! Υποστήριξη προτάσεων για την εκπαίδευση

Δημοσίευσηαπό kaingeo » 19 Μάιος 2009, 06:37

Μετά από ένα mail του Θ. Καρούνου τα σχόλια έφτασαν τα 53 και είμαστε μάλλον η πιο σχολιασμένη πρόταση. Έχω στείλει ακόμα και στην Ένωση Πληροφορικών Ελλάδος, μήπως τσιμπήσουμε και από κει κάποια σχόλια.

Δεν θα το σταματήσω το νήμα εδώ θα το βλέπετε μέχρι να βαρεθείτε :D

Αγαπάς το Linux? Απόδειξη!
Γράψε το σχόλιο σου στο:

http://www.meafora.gr/?p=895
kaingeo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kaingeo » 20 Μάιος 2009, 16:29

Λοιπόν ένας φίλος μου χτες μου είπε ότι το μπλογκ του υπουργείου υπάρχει, για λόγους "δημοκρατικότητας" και είναι για τον κάθε πικραμένο να πει τον πόνο του. Με λίγα λόγια δεν θα υλοποιηθεί τίποτα από αυτά που προτείνονται!

Το τραγικό είναι ότι αυτό είναι αρκετά αλήθεια αν κρίνουμε από την ελληνική πραγματικότητα, το θέμα δεν είναι όμως μόνο να γίνουν πραγματικότητα οι προτάσεις για το ελεύθερο λογισμικό. Το πάν είναι ότι εμείς μπορέσαμε να κάνουμε μια κινητοποίηση σε διαδικτυακό επίπεδο και πάμε πολύ καλά. Το παν είναι να σπαταλήσει κάποιος τον χρόνο του για να προσφέρει σε κάτι, αυτό είναι το σημαντικό. Και όσο γινόμαστε πολλοί, όλο και περισσότεροι θα βρεθούν να προσφέρουν. Πρέπει να καταλάβουμε πρώτα εμείς, και μετά οι υπόλοιποι, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ, KAI EXOYME KAI ΔΥΝΑΜΗ.

Δικός μου φίλος δεν υπάρχει να έχει windows... αν εσύ έχεις ακόμα, πρόβλημα σου!!! :D

60 σχόλια στις προτάσεις για το ελεύθερο λογισμικό.

Βάλε και εσύ το δικό σου: http://www.meafora.gr/?p=895
kaingeo
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 20 Μάιος 2009, 17:16

Κάποτε σκεφτήκαμε την έννοια της Δημοκρατίας, και τώρα την έννοια στης "Δημοκρατικότητας". Αυτό είναι το Ελληνικό πνεύμα...!!!
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Alexandros_ » 19 Ιουν 2009, 02:04

kaingeo έγραψε:Πρέπει να καταλάβουμε πρώτα εμείς, και μετά οι υπόλοιποι, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ, KAI EXOYME KAI ΔΥΝΑΜΗ.

Φιλε μου σε αυτο συμφωνω...Πρεπει να γινει κατι...Ψηφοφορια, group, forum, blog...Το οτιδηποτε στο οποιο να μαζευτουμε ολοι οι Linuxαδες κ να δειξουμε οτι εχουμε δυναμη...Να δειξουμε οτι εχουμε φωνη...Να κανουμε εσθητη την παρουσια μας:!:
Άβαταρ μέλους
Alexandros_
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις