Να πω κι εγώ τη γνώμη μου...
Όμορφο σαν concept (άρε πως το μιλάω το αγγλικό) αλλά δεν είναι πρακτικό. Προφανώς θα κάνει τον τετραπύρηνο (άμα είχα) να δουλεύει σαν P4HT.
Μάλλον δεν υπάρχει για Linux γιατί δε προσφέρει τίποτα πρακτικό.
Κακά τα ψέματα, ας κάνουμε ένα flashback (άρε κι άλλο αγγλικό) αναδρομή στο παρελθόν ελληνιστή και ας κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στα πρώτα βήματα στον χώρο των PC (Windows 3.11 και DOS;)
Προσωπικά, αφού δε γνώριζα ή δε μπορούσα να κάνω και πολλά με το PC, του έδινα χαρακτήρα... δηλαδή' Ταπετσαρία, ήχοι συστήματος, εικονίδια, δείκτες, ζωάκια, μάγους, ψιψίνια - κοκοψόψια και άλλα πολλά.
Που καταλήγουμε; Πως για τον νέο χρήστη το bumptop δίνει νόημα ενασχόλησης με το PC του
Χωρίς αυτά που λέω να έιναι απόλυτα!!!Εμένα προσωπικά (και δε θα αναφέρω τον όρο Power User γιατί τον βρίσκω ξεπερασμένο, παλιοκαιρίσιο και κιτσ... ο κάθε ένας που κατεβάζει ταινίες απο το Internet και τρέχει σπασμένο λογισμικό, αρέσκεται στο να αποκαλείται Power User) μ' ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου γρήγορα και απλά χωρίς πολλά πολλά.
Αγνοώ παντελώς το Compiz, δε μ' ενδιαφέρει τίποτα απο εφέ (εντάξει μόνο το Cairo Dock γιατί το βρήσκω πρωτοποριακό και πρακτικό) με καίει όμως μια
καλή εφαρμογή backup που να μη κάθομαι να "γράφω listings" για να παίξει σωστά... καταλαβαίνετε τί εννοώ
Θέλω το Linux-άκι μου να παίζει Out of the Box και να μην επιστρατεύω τις γνώσεις μου πάνω στα μαγικά φίλτρα και στα ματζούνια όταν είμαι σπίτι.
Θέλω απλά να παίζει!!!Γι' αυτό και την κοπάνισα απο το Slackware και Gentoo... Αλλά αυτό είναι θέμα συζήτησης για άλλο Thread (βλ νήμα συζήτησης )