Προτάσεις

...οδηγοί-προτάσεις-ιδέες-σχόλια για το forum, την κοινότητα, το ubuntu

Συντονιστής: Geochr

Re: Προτάσεις

Δημοσίευσηαπό sudobash » 03 Ιουν 2009, 02:26

grimm έγραψε:Προτείνω λοιπόν, αν σας φαίνεται και εσάς λογικό και τεχνικά εφικτό:

την αλλαγή του κειμένου "ώρας δημοσίευσης" σε κάτι ανάλογο του "ώρα τελευταίας δημοσίευσης" και
    δημιουργία νέου τρόπου, με πραγματική ταξινόμηση βάσει ώρας δημοσίευσης του θέματος.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής στις προτάσεις σου; Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς... :?:
Ubuntu 9.10 32bit | 2 x Intel Core 2 Duo T5500 @ 1.66GHz | 2GB DDR2 RAM | Intel 950 Graphics
Richard Stallman wrote the compiler God used. The Big Bang was the Universe's first segfault.
Άβαταρ μέλους
sudobash
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 03 Ιουν 2009, 13:23

Φτιάξτε ρε παιδιά μια κατηγορία για το kubuntu. Σήμερα βγήκαν πακέτα για το kde 4.2.4 για kubuntu jaunty και δεν ξέρω που να ανεβάσω την είδηση.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 03 Ιουν 2009, 15:48

vista killer έγραψε:Σήμερα βγήκαν πακέτα για το kde 4.2.4 για kubuntu jaunty και δεν ξέρω που να ανεβάσω την είδηση.

για άμεσα εδώ? viewtopic.php?f=45&t=2173&start=70
το θέμα της κατηγορίας πρέπει να συζητηθεί και πάλι
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 03 Ιουν 2009, 17:11

Παλιότερα υπήρχε κατηγορία για το kde, το xfce κτλ και το μόνο που έκανε ήταν να μπερδεύει τα μέλη.
Για τις ειδήσεις υπάρχει ειδική γενική κατηγορία-ενότητα.
Για τα προβλήματα υπάρχουν επίσης οι αντίστοιχες κατηγορίες.
Το κλειδί εδώ είναι οι χρήστες να δηλώνουν ποια διανομή χρησιμοποιούν όταν αναφέρουν κάποιο πρόβλημα, ειδικά όταν χρησιμοποιούν κάτι εκτός απο το gnome.

Τώρα, επειδή το kde4 είναι κάτι νεο δημιουργήθηκε το θέμα που δίνει παραπάνω ο ilpara για να μπαίνουν εκεί οι εξελίξεις, bugs κτλ...
Ταυτόχρονα μπορεί να μπαίνει και αν πρόκειται για είδηση και στην γενική κατηγορία εκτός απο το παραπάνω θέμα.

vista killer καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου και λόγο του ενθουσιασμού μου για το kde θα ήμουν ο πρώτος που θα το πρότεινε.
Πίστεψέ με όμως, δεν λειτουργεί και για αυτό είμαι ο πρώτος που αντιτίθεμαι σε αυτό.
Δες σε άλλα φόρουμ όπου υπάρχει ένα θέμα για όλο το ubuntu. Νομίζω έτσι μπορούμε μια χαρά να λειτουργήσουμε και για το kubuntu εδώ.
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό grimm » 03 Ιουν 2009, 17:29

sudobash έγραψε:
grimm έγραψε:Προτείνω λοιπόν, αν σας φαίνεται και εσάς λογικό και τεχνικά εφικτό:
    την αλλαγή του κειμένου "ώρας δημοσίευσης" σε κάτι ανάλογο του "ώρα τελευταίας δημοσίευσης" και
    δημιουργία νέου τρόπου, με πραγματική ταξινόμηση βάσει ώρας δημοσίευσης του θέματος.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής στις προτάσεις σου; Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς... :?:

Χμ... Τώρα που το ξαναδιάβασα, δεν κατάλαβα ούτε κι εγώ!
Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω! :-P

Λοιπόν, αυτό που υπάρχει τώρα είναι sorting των θεμάτων με βάση την ώρα της τελευταίας δημοσίευσης.
Ήθελα να πω, πως θα ήταν κατά τη γνώμη μου καλό να υπάρχει και sorting των θεμάτων βάσει της ώρας δημοσίευσης του θέματος.
Έτσι, θα μπορεί κάποιος να έχει "πάνω-πάνω" τα νεότερα θέματα που ανοίχτηκαν.

Το υπάρχον, για να γίνει και πιο σαφές (ποιός μιλάει για σαφήνεια!), να λέγεται ταξινόμηση κατα "ώρα τελευταίας δημοσίευσης".
Ενώ το νέο sorting να λέγεται "ώρα δημοσίευσης θέματος(?)".
Ambiguous? :-P
Γνώσεις ⇛ Linux: ψόφια πράγματα ┃ Προγραμματισμός: μόνο διακοπών ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu (lucid)
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core 2 Quad Q6600 │ 3GB │ nVidia GeForce 8600 GT │ TFT 19" / 1280x1024
grimm
punkTUX
punkTUX

IRC: grimm_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Phantomas » 03 Ιουν 2009, 19:06

vista killer
Πιστεύω πως είναι εντάξει να γράφονται νέα για οτιδήποτε σχετικό με ΕΛ/ΛΑΚ στο forum Νέα - Ειδήσεις - Ανακοινώσεις αφού και η περιγραφή του είναι ξεκάθαρη νομίζω:
έγραψε:...από το ubuntu, το linux, και το ελεύθερο λογισμικό / λογισμικό ανοιχτού κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ)
:)
Άβαταρ μέλους
Phantomas
punkTUX
punkTUX

IRC: Phantomas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 04 Ιουν 2009, 03:15

Το kde και το kubuntu είναι τελείως διαφορετικό απο το ubuntu. Καταρχήν στο kde έχουμε σε αντίθεση με το gnome νέες εκδόσεις και διαθέσιμα repositories σχεδόν κάθε μήνα. Βάλε μαζί και τις εφαρμογές του kde που έχουμε και από εκεί νέες εκδόσεις σχεδόν κάθε μήνα όπως σήμερα με τον amarok 2.1. Θα πρέπει να σπαμάρω συνέχεια το forum με νέα νήματα.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 04 Ιουν 2009, 13:15

vista killer έγραψε:Θα πρέπει να σπαμάρω συνέχεια το forum με νέα νήματα.

Το να δημοσιεύεις ειδήσεις που αφορούν ελεύθερο λογισμικό δεν είναι spam.
Αντίθετα,προσωπικά θα χαρώ πολύ αν το κάνεις πιο έντονα!

Το kde είναι ένα desktop environment που πάει να πει ότι είναι ένα σύνολο πραγμάτων (εφαρμογές, wm, display manager κτλ).
Το ίδιο ισχύει και για το gnome.

Τώρα, κάθε χρήστης είναι ελεύθερος είτε να χρησιμοποιήσει native ένα DE , είτε να πάρει κομμάτια απο το ένα και το άλλο και να τα προσαρμόσει με βάση τις ανάγκες του.
Με βάση αυτήν την λογική έχουν δημιουργηθεί και οι ενότητες.

Γιατί πόσοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν konqueror επειδή είναι native kde και όχι firefox? Πόσοι amarok παρόλο που τρέχουν gnome? Πόσοι είναι αυτοί τρέχουν compiz και όχι metacity ή kwin?
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Phantomas » 04 Ιουν 2009, 16:57

vista killer
Αν αυτό λες spam... τότε spamαρε άφοβα :)
Άβαταρ μέλους
Phantomas
punkTUX
punkTUX

IRC: Phantomas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Miranda » 07 Ιουν 2009, 14:54

Αιτουμαι αλλαγη emoticons γιατι εν μ αρεσουν κ αμα θετε αναλαμβανω να σας περασω καινουρια :D
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 9.10 32bit σε Aspire5610z
Προδιαγραφές ⇛ T2060 │ 1GB │ Intel Graphics │ 802.11b/g │ Realtek HD Audio │ TFT 15.4"
Άβαταρ μέλους
Miranda
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικά