Εσείς 7 Ιουνίου τι θα κάνετε????

...χαλαρή κουβεντούλα, γενικός σχολιασμός, φιλοσοφικές συζητήσεις, meeting point / γνωριμία

Συντονιστής: konnn

Εσείς 7 Ιουνίου τι θα κάνετε????

Θα πάω για μπάνιο.
4
12%
Θα πάω να ψηφίσω.
8
24%
Θα LINUXIASW.
12
36%
Θα τα κάνω όλα.
6
18%
Κυριακή είναι δεν θα κάνω τίποτα από όλα.
3
9%

Σύνολο ψήφων : 33

Re: Εσείς 7 Ιουνίου τι θα κάνετε????

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 05 Ιουν 2009, 00:37

Nisok
Με 15 ημερων μπεμπη και αλλα δυο για διαβασμα με βλεπω να ..........μαθαινω python :geek: :geek: :geek:
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 05 Ιουν 2009, 00:40

[quote="koukouvaou"]Nisok
Με 15 ημερων μπεμπη και αλλα δυο για διαβασμα με βλεπω να ..........μαθαινω python :geek: :geek: :geek:[/quo

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Να σου ζήσουν .Μάθε python να την μάθεις και στα παιδιά σου μετά και να γίνουν μεγάλοι hackers. :) :) :) ;) ;) ;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 05 Ιουν 2009, 01:12

είμαι από τους περίεργους που θεωρούν το «δε ψηφίζω» ισάξιο με το «απεμπολίζω δημοκρατικό δικαίωμα για το οποίο κάποιοι κάπου κάποτε έδωσαν ή και δίνουν τη ζωή τους» και επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω την τύχη μου σε λαμόγια (τα οποία πάντα ψηφίζουν επειδή έχουν συμφέρον) είμαι κατά του απολιτίκ και της αδιαφορίας... έχουμε ευθύνη, και από εκεί και πέρα ψηφίστε ότι τραβάει η καρδιά σας ή η λογική σας!
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 05 Ιουν 2009, 01:22

Tι γίνετε στις 7 ιουνίου?
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 05 Ιουν 2009, 01:29

vista killer έγραψε:Tι γίνετε στις 7 ιουνίου?

Eκ - λογές
Βασικά παρατηρώ ότι ο κόσμος στην Ευρώπη "κάνει" σαν της Η.Π.Α
Δηλαδή σαν να ήταν ηνωμένες πολιτείες τις ...Ευρώπης.
Απέχει σε μεγάλο βαθμό από τις εκλογές και αυτό θα έχει λογικά τις συνέπειες του όπως όλα τα πράγματα...

Αλλά για να δούμε τώρα (κάτι μου λέει ότι θα πάνε αρκετοί να ψηφίσουν...)
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Mokou » 05 Ιουν 2009, 01:57

sokoban4ever έγραψε:
vista killer έγραψε:Tι γίνετε στις 7 ιουνίου?

Eκ - λογές
Βασικά παρατηρώ ότι ο κόσμος στην Ευρώπη "κάνει" σαν της Η.Π.Α
Δηλαδή σαν να ήταν ηνωμένες πολιτείες τις ...Ευρώπης.
Απέχει σε μεγάλο βαθμό από τις εκλογές και αυτό θα έχει λογικά τις συνέπειες του όπως όλα τα πράγματα...

Αλλά για να δούμε τώρα (κάτι μου λέει ότι θα πάνε αρκετοί να ψηφίσουν...)

Λένε λένε πολύ ότι δεν θα πάνε αλλά εγώ πιστεύω ότι θα πάνε να ψηφίσουν γιατί ακόμα υπάρχει ο φόβος των κυρώσεων όχι ότι ισχύουν.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο:Ubuntu Mate 14.10
Προδιαγραφές ⇛Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz,Nvidia Z68X-UD5 ,Nvidia Geforce 560 .

When you are a leader,you can become everything you want
Άβαταρ μέλους
Mokou
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 05 Ιουν 2009, 03:17

ilpara έγραψε:είμαι από τους περίεργους που θεωρούν το «δε ψηφίζω» ισάξιο με το «απεμπολίζω δημοκρατικό δικαίωμα για το οποίο κάποιοι κάπου κάποτε έδωσαν ή και δίνουν τη ζωή τους» και επειδή δεν μου αρέσει να αφήνω την τύχη μου σε λαμόγια (τα οποία πάντα ψηφίζουν επειδή έχουν συμφέρον) είμαι κατά του απολιτίκ και της αδιαφορίας... έχουμε ευθύνη, και από εκεί και πέρα ψηφίστε ότι τραβάει η καρδιά σας ή η λογική σας!

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Απλά ως πολίτης είμαι πεπεισμένος ότι η κατάσταση έχει απαλλοτριωθεί τελείως και απλά κάποιοι την τραβάνε από τα μαλλιά επειδή έχουν προσωπικό όφελος. Αν ψηφίσω θα είναι γιατί πέρασα έξω από το εκλογικό μου κέντρο καθώς έψαχνα να βάλω βενζίνη...

Μακάρι αυτοί που πολεμάνε για αυτό το δικαίωμα να μην δούνε ποτέ τους αγώνες τους να φτάνουν στο επίπεδο της σημερινής Ευρώπης. Είναι κρίμα.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 05 Ιουν 2009, 06:36

Όπως πρέπει να έχουμε-και έχουμε το δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας,έτσι πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να μην πούμε καμία γνώμη.
Γι αυτό...όχι δε θα πάω να ψηφίσω,όπως δεν πήγα ούτε την προηγούμενη ούτε την προ-προηγούμενη φορά.
Εξάλλου δουλεύω.

ΥΓ και μην ακούσω τίποτα του στύλ «μα εσένα δε σε αφορά;δε ζείς σ'αυτή τη χώρα;»
Απο το ένα αυτί μπαίνουν κι απο το άλλο βγαίνουν.
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 05 Ιουν 2009, 09:53

καλά δεν είναι ότι θα γίνει κανα θάυμα ...
απλά η αποχή δεν είναι πάντα ξεκάθαρο αν γίνεται από κοινωνική προβατοσύνη ,ηλιθιότητα και ωχ αδερφισμό....
ή από ώριμη και υπέυθυνη σκέψη απέναντι στα προβλήματα
:mrgreen:

Σημείωση :
άντε πια βαρέθηκα να ακουω σχόλια που δίχνουν πόσο πολύ ατομίσταροι και απολιτικ μπορεί να είμαστε
( δεν μας φτάναν τα αμερικανάκια?) :twisted:
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kriti » 05 Ιουν 2009, 11:48

θα ριξω ενα οικολογους πρασινους ετσι για να ξεκινησει καλα η μερα μου και μετα για μπανιο
και το βραδυ θα χαζευω tv γιατι ολοι θα εχουν παρει το πολιτικο μηνυμα και θα ειναι κερδισμενοι και τι καλα που ειχαμε αποχη μονο 40% και τετοια κουλα
πραγματικα ειναι οι πρωτες εκλογες που ολοι οι πολιτικοι μου ανακατευουν το στομαχι οταν τους βλεπω
ευχομαι για το καλο ολων καποια στιγμη να ξυπνησουμε και να τους παρουμε με τις πετρες ολους αλλα φοβαμαι οτι ο κοσμος νιωθει εγκλωβισμενος
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX

IRC: kriti
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περί ανέμων