Συντονιστής: konnn
tolis_01 έγραψε:Θα θελα να ξερα ποιες ακριβώς διαφορές βλέπετε ανάμεσα σε vista και 7![]()
Epirotes έγραψε:tolis_01 έγραψε:Θα θελα να ξερα ποιες ακριβώς διαφορές βλέπετε ανάμεσα σε vista και 7![]()
Το σχόλιο μου εδώ αναφερόταν σ' αυτήν την φράση. Υπέθεσα ότι εσύ δεν βλέπεις καμία διαφορά και είπα να το ψάξω. Εγώ πάλι θεωρώ ότι οσόν αφορά στην σταθερότητα και την ασφάλεια με καλύπτουν και τα ΧΡ και τα Βίστα. Όσο για το eye candy, αυτό είναι που κάνει τα Βίστα βαριά και ασήκοτα, κι αν τα 7 θα έχουν ακόμα πιο πολλά θα είναι μια από τα ίδια και μια τρύπα στο νερό για τον Μπιλάκο.
tolis_01 έγραψε:Μα σε αυτό ακριβώς το τελευταίο αναφερόμουν. Τα 7 έχουν ακόμα περισσότερο eye candy. Για τους γνωστούς όμως αρνητές των vista, όταν μιλάμε για τα 7 δεν είναι "άχρηστα feature", κι "ενα λειτουργικό ίδιο με τα xp αλλά με εφέ". Μακάρι να ήξεραν και τι διαφορές έχουν κάτω απ'το καπό(όχι οτι ξέρω εγώ. Τα έχω διαβάσει βέβαια, αλλά τα ξεχνάω τόσο εξειδικευμενα πράγματα
)
bullgr έγραψε:
Κοντολογίς, τα windows 7 είναι τα vista με service pack 3... Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...
malos έγραψε:Ωραία ! Να τα αγοράσω τότε. Πόσο κάνουν ;