Ξέρεις τι λέω; Έτσι εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση: Μιας και παιδεύεσαι από τον Ιανουάριο και έχουν αφιερωθεί 126 δημοσιεύσεις για το θέμα σου στο forum μας, αλλά και σε άλλα forum όπως επιβεβαιώνονται και από άλλους, αλλά ακόμα δεν μπορείς να βρεις λύση τότε ένα σου μένει:
ΠΙΑΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...Εγώ στη θέση σου μετά από σχεδόν 6 μήνες και μετά από 100ντάδες δημοσιεύσεις σε διάφορα forums αυτό θα έκανα... Εκτός και εάν έχεις σαδομαζοχιστικές τάσεις και σου αρέσει να βασανίζεσαι... Αλλά και έτσι να είναι, τι σου φταίμε εμείς οι ταλαίπωροι;
Σταμάτα με αυτό το θέμα... Λυπήσου μας...

Λίγο ακόμα να συνεχιστεί και θα παραμιλάω στον ύπνο μου "Νέκρωμα πληκτρολογίου και ποντικιού...., Νέκρωμα πληκτρολογίου και ποντικιού...., Νέκρωμα πληκτρολογίου και ποντικιού...., που θα πάει θα το λύσουμε, Νέκρωμα πληκτρολογίου και ποντικιού...., Νέκρωμα πληκτρολογίου και ποντικιού...., που θα πάει θα το λύσουμε".
Στο τέλος θα έρθουν κάποιοι καλοί κύριοι, θα μου φορέσουν ένα ωραιότατο λευκό συνολάκι που θα δένουν τα μανίκια πίσω και θα με πάνε σε ένα ωραιότατο μέρος για διακοπές διαρκείας...