ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Όπως συζητήσαμε στο #ubuntu-gr πριν λίγο:
1. Καταρχήν στο παρόν νήμα του φόρουμ θα συζητήσουμε τα οργανωτικά της εκδήλωσης και ποιος μπορεί να κάνει τι, και ήδη μπορείτε να δείτε την υπό εξέλιξη συζήτηση. Βεβαίως μπορείτε να στέλνετε τις απόψεις σχετικά με τα οργανωτικά και στη λίστα, αλλά για αποφυγή εξέλιξης παράλληλων συζητήσεων είναι προτιμότερο να δημοσιεύσετε τις προτάσεις / απόψεις σας στο φόρουμ.
-- καλό να έχει ολοκληρωθεί έως τα μέσα Αυγούστου.
2. Εν συνεχεία, αφού ολοκληρωθούν τα βασικά οργανωτικά, θα υπάρξει ανακοίνωση σε λίστα και φόρουμ με περιγραφή της εκδήλωσης (δηλ. τι ενέργειες προώθησης / ενημέρωσης / εορτής θα έχουμε).
-- καλό να έχει ολοκληρωθεί έως τα μέσα Αυγούστου.
3. Εν συνεχεία θα ζητηθεί από παλαιούς και κυρίως νέους-άπειρους φίλους του ubuntu (-- μην διστάσετε!) να προσφέρουν τον χρόνο και τον ενθουσιασμό τους παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση-εορτή και συμμετέχοντας στις προγραμματισμένες ενέργειες, με απλά λόγια συμμετέχοντας στην
ενημέρωση των ενδιαφερόμενων συμπολιτών μας και στην γνωριμία μεταξύ μας. Συγκεκριμένα θα ζητηθεί να δηλώσετε αν σκοπεύετε να παρευρεθείτε καθώς και την πόλη σας για να καταλήξουμε αν η εκδήλωση θα λάβει χώρα σε Αθήνα, ή Θεσσαλονίκη, ή και στις δύο πόλεις, ή γιατί όχι(;) και αλλού.
-- καλό να έχει ολοκληρωθεί η πρόθεση συμμετοχής έως τις αρχές
Σεπτέμβρη.
4. Τέλος θα ανακοινωθεί η πόλη ή οι πόλεις που θα γίνει η εκδήλωση, θα επιλεγεί το σημείο της εορτής.
-- καλό να έχει ολοκληρωθεί έως τις αρχές Σεπτέμβρη.
5. Θα γίνουν οι αναγκαίες προετοιμασίες.
-- ολοκλήρωση 20 Σεπτ. 08
Επειδή η συμμετοχή είναι το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας μιας τέτοιας εκδήλωσης, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι για να συμμετάσχουμε δεν έχουν σχέση ούτε οι γνώσεις - εμπειρία μας (προσωπικά είμαι άπειρος! και χωρίς γνώση προγραμματισμού), ούτε αν γνωρίζουμε άλλους από την κοινότητα (προσωπικά δεν ξέρω σχεδόν κανέναν...), όλοι είμαστε απαραίτητοι και σημαντικοί και είμαι βέβαιος ότι θα γνωριστούμε και θα το χαρούμε

ΥΓ: Ιδού η καταχώρηση στο wiki:
http://wiki.ubuntu-gr.org/SFD2008