ivo έγραψε:
@linuxman
Και παλι σου λεω οτι δεν μιλησα για την πολιτικη της MS. Ολοι διαφωνουμε μ'αυτη. ΟΚ, σε εσενα και σε καποιους αλλους δεν αρεσουν τα vista σαν λειτουργικο. Αν, ομως, για τους υπολοιπους που βριζουν τα windows ο μονος λογος που τα βριζουν ειναι η πολιτικη της MS και οχι για τα bugs τους, τοτε ΟΚ. Εγω παντος δεν λεω οτι ειναι μαπα οτι βγαζει η MS μονο και μονο επειδη δεν συμφωνω με την πολιτικη που ακολουθει.
Ναι, ειχα παρακολουθησει την ιστορια του μελους mixasgr και πραγματικα μπραβο του για το κουραγιο του. Εγω, ομως, δεν εχω αυτο το κουραγιο. Ξερω οτι ειναι λαθος αλλα δεν ειμαι διαθετιμενος να τα τραβηξω αυτα. Ξερω οτι δεν προκειται για τα χρηματα, αλλα δεν υπαρχει ουτε οικονομικο οφελος για να το κανω αυτο, μαλλον το αντιθετο. Με αυτα που τραβηξε ο mixasgr και τα εξοδα του, τα τρια χρονια εγγυησης που του εδωσαν τα χρυσοπληρωσε. Ισως να σκεφτομαι εγωϊστικα αλλα εγω δυσκολα θα το εκανα αυτο (και παλι γνωριζω οτι δεν προκειται για τα χρηματα αλλα για την ηθικη ικανοποιηση).
Και ποιος το είπε ότι όλα ότι βγάζει είναι μάπα , μιλάμε για σύστημα που βγάζουν ότι είναι μάπα και απαράδεκτο και όχι κάποια άλλα πράγματα .
Και για bugs τους και όχι μόνο πολιτική , για το άθλιο ανταγωνισμό που κάνουν , πως λαδώνουν πολλούς για να πάρουν την αγορά η μήπως δεν γίνεται ?
Και ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό
χωρίς παρεξήγηση είναι αυτοί που δεν έχουν το κουράγιο σαν και σένα ξέροντας ότι υπάρχει και άλλη επιλογή δεν κάνουν την κίνηση να τους τα χώσουν και δεν είναι θέμα στην εταιρία που θα το πάρει άλλα είναι ότι ακούγεται πήρε λεφτά (η ότι άλλο) πίσω για sVista .
Και για την υπόθεση του @mixasgr εγώ τον ξέρω προσωπικά τρία χρόνια εγγύησης που του έδωσαν δεν τα χρυσοπλήρωσε είσαι λάθος , για πάνε και ζήτα εγγύηση να δεις πόσο κάνει , άλλα ουσία δεν ήτανε στα 3 χρόνια άλλα στο "γ*****" δεν θα το πάρω επειδή έτσι το θες εσύ , θα τα πάρεις πίσω και θα πεις και ένα τραγούδι .
Και πρόσφατη πάλη μία παρόμοια ιστορία έτσι τελείωσε και πήρανε απο την Dell τηλέφωνο και ρώτησαν εάν στο φορητό που θα του στείλουν για αλλαγή θέλει και εγκατάσταση Λίνουξ , καλό ε ? Και μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκαν και φορητά Vostro με Ubuntu Linux .
Ναι πρόκειται για ηθική ικανοποίηση ότι τα πήρα από και όχι την Dell άλλα από τα sVista .
Αυτό είναι , τώρα για το κλήμα στο φόρουμ δεν θα χαλάσει εάν κάποιος θα πει για τα sVista , μην γελιέσαι , εάν εσένα σε ενοχλεί τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον χαρακτήρα μας , και προσωπικά εγώ αν είναι να μιλάμε για μένα , το έλεγα το λέω και θα το λέω είναι sVista , winblows , και όλα τα συναφή και δεν πρόκειται να το αλλάξω .
Και μιας το το ανέφερες ότι είσαι φοιτητής πληροφορικής για πες μας έχεις δουλέψει στην αγορά να δεις πόσος κόσμος έχει πρόβλημα με τα όχι μόνο τα sVista , winblows άλλα και με πολλά άλλα τις ms , εγώ ναι ξέρω πόσος κόσμος κάνει φορμάτ 1 φορά το μήνα η και συχνότερα , ξέρω πόσοι έχουν πληρώσει τις άδειες χρήσης άλλα από το support ακόμα περιμένουν να βγάλουν το patch γιατί το office have bug , Internet explorer have bug και πολλά άλλα .
Πως τους χρέωναν για τηλέφωνα στα
Νησιά τις αγάπης , και Ζουρλού γιατί κατέβηκε ένα ζουζούνι στα winblows και τα έκανε τσονδάτνικο pc .
Θες και άλλα παραδείγματα ; , και μετά λες γιατί το βρίζεται έτσι , μα συν όλα τα άλλα είναι και αυτό για αυτό εγώ δεν βρίζω λέω πολιτισμένα sVista , winblows , και να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά σέβομαι αυτούς που ξέρω ότι δουλειά τους εξαρτάται από την χρήση κάποιον εφαρμογών που τρέχουν στα παράθυρα και μόνο .
Οπότε όπως είπα και πριν είτε το θες είτε όχι θα το διαβάζεις αυτές εκφράσεις τουλάχιστον από μένα .
Υ.Γ. Και κάπου διάβασα για ξεχωριστή κατηγορία για βοήθεια στα άλλα λειτουργικά μήπως σας χτύπησε λίγο ζέστη για δείτε το τίλο εδώ
http://www.ubuntu-gr.org/ Ubuntu-gr | Η ελληνική κοινότητα του Ubuntu