Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα windows

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα window

Δημοσίευσηαπό Spock » 02 Ιούλ 2009, 12:44

Σκέφτηκα αρκετές φορές να ποστάρω όσο διαβάζω αυτό το νήμα και δεν το έκανα μέχρι τώρα, γιατί δε μου αρέσει να εμπλέκομαι σε τόσο heated topics. Το κάνω όμως αυτήν τη στιγμή, γιατί από τα πολλά που θα ήθελα να πω, ένα είναι που νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο. Επειδή είδα να γίνεται αναφορά περί δόγματος, να πω ότι, αν ο στόχος μας -ή ένας από τους στόχους μας- είναι να προσελκύσουμε νέα μέλη στην κοινότητά μας, ο χειρότερος δυνατός τρόπος θα ήταν τα δογματικά επιχειρήματα και η εικόνα του δογματισμού γενικότερα από μέρους μας. Αυτό, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να κρατήσει τα ήδη μέλη στην κοινότητα, αλλά και από αυτά όχι όλα, μιας και οι μη φανατισμένοι ενδεχομένως να αποχωρήσουν. Μπορεί κάποιος να πει 'οκ, ας πάνε στο καλό, εμείς θέλουμε μόνο τους φανατισμένους εδώ'. Οκ, σεβαστό. Αλλά υποτίθεται ότι θέλουμε να έρχονται νέα μέλη στην κοινότητα κι αυτή να μεγαλώνει. Με το δογματισμό, δεν πείθεις κανέναν. Κανείς δεν πρόκειται να πειστεί από δογματικά επιχειρήματα, μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα μπορεί να έχει κάτι τέτοιο. Άσχετα αν σ' αυτά που λέμε μπορεί να έχουμε και απόλυτο δίκιο, έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που τα υποστηρίζουμε, ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη νέων ανθρώπων που σκέφτονται να έρθουν στην κοινότητά μας. Αλλιώς, αντί να μεγαλώνουμε, θα συρρικνούμαστε, μέχρι να μείνουμε τελείως μόνοι. Just my two cents.
1 Γνώσεις Linux: Αρκετές ┃ Προγραμματισμού: Βασικό επίπεδο Python ┃ Αγγλικών: Άπταιστα
2 Ubuntu 19.04 5.0 64bit (en_US.UTF-8, Gnome 3.32)
3 Intel Core i5-3230M CPU @ 2.60GHz ‖ RAM 3828 MiB ‖ Dell Inc. 05GRXT - Dell Inc. Latitude E5530 non-vPro
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 eth0: Broadcom NetXtreme BCM5761 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:1681] (rev 10) ⋮ wlan0: Intel Centrino Advanced-N 6205 [Taylor Peak] [8086:0082] (rev 34)
Άβαταρ μέλους
Spock
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 02 Ιούλ 2009, 12:47

ivo έγραψε:Απο'τι βλεπω εσενα οχι απλα σου αρεσει πολυ το linux (κατι το οποιο ειναι πολυ ομορφο), αλλα εισαι και φανατισμενος με το linux με αποτελεσμα να ακουγονται ασχημα σχολια για τα υπολοιπα λειτουργικα οταν δεν χρειαζεται. Ετσι δημιουργειται αρνητικο κλιμα στο φορουμ. Δηλαδη γιατι πρεπει να λεμε οτι αυτο το λειτουργικο και το αλλο λειτουργικο ειναι βλακεια και ηλιθιοτητα και οχι να λεμε απλως "δεν μας αρεσει", ομορφα και πολιτισμενα. Επισης, καποιοι (οχι εγω) μπορει να προσβληθουν νομιζοντας οτι τους αποκαλουμε βλακες και ηλιθιους απο την στιγμη που χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο λειτουργικο.

Δώσε παραδείγματα... Πότε ξεφύγαμε από τα τετριμμένα και προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον χρήστη windows... Δώσε παραδείγματα, δώσε links, μην γράφεις έτσι αόριστα...

Πότε προσβάλαμε ή θίξαμε χρήστη windows;

Να κάνω εγώ την αρχή των παραδειγμάτων, να σου αποδείξω το αντίθετο από αυτά που λές; Ορίστε, πρόσφατο και φρέσκο:
viewtopic.php?f=44&t=5817&p=56925#p56812
viewtopic.php?f=44&t=5816&p=56810#p56810

Είδες εσύ κανέναν να τον ειρωνεύεται, να τον κοροϊδεύει, να τον προσβάλει, να τον θίγει;
Από δω και στο εξής εάν θέλεις να συνεχίσουμε την κουβέντα, να δίνεις παραδείγματα και να μην κάνεις αόριστες αναφορές... Απόδειξέ μας αυτά που υποστηρίζεις...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ivo » 02 Ιούλ 2009, 13:06

@Spock: εχεις δικιο και συμφωνω απολυτα μαζι σου.

bullgr έγραψε:
Δώσε παραδείγματα... Πότε ξεφύγαμε από τα τετριμμένα και προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον χρήστη windows... Δώσε παραδείγματα, δώσε links, μην γράφεις έτσι αόριστα...

Πότε προσβάλαμε ή θίξαμε χρήστη windows;

Να κάνω εγώ την αρχή των παραδειγμάτων, να σου αποδείξω το αντίθετο από αυτά που λές; Ορίστε, πρόσφατο και φρέσκο:
viewtopic.php?f=44&t=5817&p=56925#p56812
viewtopic.php?f=44&t=5816&p=56810#p56810

Είδες εσύ κανέναν να τον ειρωνεύεται, να τον κοροϊδεύει, να τον προσβάλει, να τον θίγει;
Από δω και στο εξής εάν θέλεις να συνεχίσουμε την κουβέντα, να δίνεις παραδείγματα και να μην κάνεις αόριστες αναφορές... Απόδειξέ μας αυτά που υποστηρίζεις...

Δεν καταλαβαινομαστε μου φαινεται. Δεν ειπα οτι προσβαλες καποιον χρηστη. Ειπα οτι καποιοι μιλουν με ειρωνικα σχολια για καποια λειτουργικα, ειτε ειναι vista ειτε κατι αλλο (πιο πολυ στα vista αναφερομαι). Αυτα υπαρχουν διασπαρτα σε ολο το φορουμ, δεν χρειαζεται να αναφερω παραδειγματα (το πιο κλασικο ειναι το απαρχαιομενο πλεον αστειακι που δεν ειναι πλεον αστειο: sVista). Και αυτο δημιουργει μια ατμοσφερα στο φορουμ που δεν μου αρεσει.
Άβαταρ μέλους
ivo
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 02 Ιούλ 2009, 13:33

ivo έγραψε:Αυτα υπαρχουν διασπαρτα σε ολο το φορουμ, δεν χρειαζεται να αναφερω παραδειγματα (το πιο κλασικο ειναι το απαρχαιομενο πλεον αστειακι που δεν ειναι πλεον αστειο: sVista). Και αυτο δημιουργει μια ατμοσφερα στο φορουμ που δεν μου αρεσει.

Εάν εννοείς μόνο το αθώο "svista", τότε είσαι υπερβολικός... Εάν διαβάσει κάποιος τις παραπάνω δημοσιεύσεις σου θα νομίζει ότι αναφέρεσαι σε τίποτα θηριωδίες... Και εσύ αναφέρεις μόνο το αθώο svista!!!

Σταματάω την κουβέντα γιατί καταντάει ανούσια και αστεία...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 02 Ιούλ 2009, 13:52

Φιλε ivo αυτο που προσπαθουν να σου πουν ολοι ειναι οτι το προβλημα δεν ειναι τα xp η τα svista αλλα η m$.Aν ηταν open λειτουργικο δεν θα ετρεχε μια, απλο ειναι.Τα αρνητικα σχολεια (και ολοι αυτοι οι χαρακτηριζμοι) αφορουν τον bill και την πολιτικη του.Και δεν διaολοστελνετε οποιος εχει windows, το αντιθετο συμβαινει.Προτινετε σε ολους dualboot και ας αποφασισουν οι ιδιοι τι θελουν.Το ενα το αλλο η και τα δυο.Οσο για τη βοηθεια σε χρηστες windows θα διαφωνισω.Φανταζωμαι οντος κατοχος αυτοκινητου pegeut να εμπενα μεσα στην audi για να μου φτιαξουν το τουτου.Θα νομιζαν οτι τους κανω πλακα (για να πω τιποτα βαρυτερο).
Και με το vistakiller τι να κανουμε τωρα, να του αλαξουμε nick name;Nα ρωτατον, θελει;
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ivo » 02 Ιούλ 2009, 14:02

bullgr έγραψε:
Σταματάω την κουβέντα γιατί καταντάει ανούσια και αστεία...

Συμφωνω και γω να σταματησουμε.

koukouvaou έγραψε:
Και με το vistakiller τι να κανουμε τωρα, να του αλαξουμε nick name;Nα ρωτατον, θελει;

:) :) οχι ενταξη :) :) δεν απαιτω να αλλαξει nickname :) :) :)
αλλωστε εχει κανει ονομα στο φορουμ με αυτο nickname :) :)
Άβαταρ μέλους
ivo
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό d_34gl3 » 02 Ιούλ 2009, 14:26

Θα πω κάτι τελευταίο και θα το κλείσω εδώ γιατί 1ον η συζήτηση έχει γίνει λίγο έντονη και 2ον μάλλον δεν έχω διαλέξει το σωστό thread για να εκφράσω τις διαφωνίες μου , μιας και εδώ κύριος παράγοντας είναι η συμπεριφορά απέναντι στα windows,ενώ οι απόψεις μου αφορούν την συνολική νοοτροπία εναντίωσης σε οποιαδήποτε διαφορετική κοινότητα ανεξάρτητα πόσες κοινές βάσεις υπάρχουν.

Καταρχήν φίλε bullgr δεν πιστεύω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του φόρουμ είναι δογματικό , δογματικός είναι αρνητικός χαρακτηρισμός , όπως και το κομπλεξικός ,όπως και να διατυμπανίζεις ότι οι απόψεις σου είναι απόψεις δημοτικού.Ουσιαστικά επιβεβαιώνεις τον αντίλογο , λέγοντας πως η σκέψη σου δεν είναι λογική σκέψη αλλά αποτέλεσμα διάφορων παρορμητισμών.

Επίσης καταλαβαίνω ότι όταν λες θα φάμε κράξιμο απο άλλες διανομές,μιλάς έχοντας γνώση της κατάστασης και βασίζεσαι σε πρακτικά και υπάρχοντα θέματα που ισχύουν εδώ και πολύ καιρό.Αυτό που λέω όμως εγώ ως αντίλογο είναι ότι η κατάσταση αυτή είναι τραγική και δεν ευνοεί κανέναν παρά διχάζει,φανατίζει και κλείνει τις πόρτες σε οποιαδήποτε προσπάθεια συνεργασίας.

Λογικό είναι ότι δεν μπορώ να απευθυνθώ σε όλες τις κοινότητες για να διαδώσω την άποψη μου, απευθύνομαι στην κοινότητα στην οποία συμμετέχω κάθε τόσο ή έστω στην κοινότητα που έχει κοινό παράγοντα με μένα τη διανομή linux που χρησιμοποιώ.Ελπίζω ότι παρόμοιες συζητήσεις θα γίνουν και στις υπόλοιπες κοινότητες,ελπίζω πως κάποια στιγμή ο χρήστες ανοιχτού και ελεύθερου λογισμικού θα κατανοήσουν πόσα κοινά έχουν μεταξύ τους.Γιατί κάποιοι από διάφορες κοινότητες μπορεί να μιλάτε για ελεύθερο και ανοιχτό λογισμικό αλλά κάθε τόσο δείχνετε ότι δεν θέλετε να είστε τίποτα άλλο παρά μικρές φανατικές,δογματικές ομάδες που ως στόχο έχουν να φανούν καλύτεροι στα μάτια του κόσμου.Και θεωρώ σημαντικό παράγοντα για να υπάρξει πρόοδος σε αυτό τον τομέα να αφήσουν όλοι πίσω τους την νοοτροπία windows sucks και κατ' επέκταση και των διαφορετικών διανομών.

Το αστείο στην περίπτωση μου είναι ότι κάποιες φορές που μιλάω σε άτομα που θέλουν να μάθουν τι είναι το ανοιχτό λογισμικό , σχολιάζουν το πάθος με το οποίο μιλάω για αυτό.Και έπειτα έρχομαι στην κοινότητα που θα έπρεπε να νοιώθω μέλος (δυστυχώς όμως με ξενίζει) και αναγκάζομαι να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.
Άβαταρ μέλους
d_34gl3
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 02 Ιούλ 2009, 14:29

ivo έγραψε:
@linuxman
Και παλι σου λεω οτι δεν μιλησα για την πολιτικη της MS. Ολοι διαφωνουμε μ'αυτη. ΟΚ, σε εσενα και σε καποιους αλλους δεν αρεσουν τα vista σαν λειτουργικο. Αν, ομως, για τους υπολοιπους που βριζουν τα windows ο μονος λογος που τα βριζουν ειναι η πολιτικη της MS και οχι για τα bugs τους, τοτε ΟΚ. Εγω παντος δεν λεω οτι ειναι μαπα οτι βγαζει η MS μονο και μονο επειδη δεν συμφωνω με την πολιτικη που ακολουθει.
Ναι, ειχα παρακολουθησει την ιστορια του μελους mixasgr και πραγματικα μπραβο του για το κουραγιο του. Εγω, ομως, δεν εχω αυτο το κουραγιο. Ξερω οτι ειναι λαθος αλλα δεν ειμαι διαθετιμενος να τα τραβηξω αυτα. Ξερω οτι δεν προκειται για τα χρηματα, αλλα δεν υπαρχει ουτε οικονομικο οφελος για να το κανω αυτο, μαλλον το αντιθετο. Με αυτα που τραβηξε ο mixasgr και τα εξοδα του, τα τρια χρονια εγγυησης που του εδωσαν τα χρυσοπληρωσε. Ισως να σκεφτομαι εγωϊστικα αλλα εγω δυσκολα θα το εκανα αυτο (και παλι γνωριζω οτι δεν προκειται για τα χρηματα αλλα για την ηθικη ικανοποιηση).

Και ποιος το είπε ότι όλα ότι βγάζει είναι μάπα , μιλάμε για σύστημα που βγάζουν ότι είναι μάπα και απαράδεκτο και όχι κάποια άλλα πράγματα .
Και για bugs τους και όχι μόνο πολιτική , για το άθλιο ανταγωνισμό που κάνουν , πως λαδώνουν πολλούς για να πάρουν την αγορά η μήπως δεν γίνεται ?
Και ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό χωρίς παρεξήγηση είναι αυτοί που δεν έχουν το κουράγιο σαν και σένα ξέροντας ότι υπάρχει και άλλη επιλογή δεν κάνουν την κίνηση να τους τα χώσουν και δεν είναι θέμα στην εταιρία που θα το πάρει άλλα είναι ότι ακούγεται πήρε λεφτά (η ότι άλλο) πίσω για sVista .

Και για την υπόθεση του @mixasgr εγώ τον ξέρω προσωπικά τρία χρόνια εγγύησης που του έδωσαν δεν τα χρυσοπλήρωσε είσαι λάθος , για πάνε και ζήτα εγγύηση να δεις πόσο κάνει , άλλα ουσία δεν ήτανε στα 3 χρόνια άλλα στο "γ*****" δεν θα το πάρω επειδή έτσι το θες εσύ , θα τα πάρεις πίσω και θα πεις και ένα τραγούδι .
Και πρόσφατη πάλη μία παρόμοια ιστορία έτσι τελείωσε και πήρανε απο την Dell τηλέφωνο και ρώτησαν εάν στο φορητό που θα του στείλουν για αλλαγή θέλει και εγκατάσταση Λίνουξ , καλό ε ? Και μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκαν και φορητά Vostro με Ubuntu Linux .

Ναι πρόκειται για ηθική ικανοποίηση ότι τα πήρα από και όχι την Dell άλλα από τα sVista .
Αυτό είναι , τώρα για το κλήμα στο φόρουμ δεν θα χαλάσει εάν κάποιος θα πει για τα sVista , μην γελιέσαι , εάν εσένα σε ενοχλεί τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον χαρακτήρα μας , και προσωπικά εγώ αν είναι να μιλάμε για μένα , το έλεγα το λέω και θα το λέω είναι sVista , winblows , και όλα τα συναφή και δεν πρόκειται να το αλλάξω .
Και μιας το το ανέφερες ότι είσαι φοιτητής πληροφορικής για πες μας έχεις δουλέψει στην αγορά να δεις πόσος κόσμος έχει πρόβλημα με τα όχι μόνο τα sVista , winblows άλλα και με πολλά άλλα τις ms , εγώ ναι ξέρω πόσος κόσμος κάνει φορμάτ 1 φορά το μήνα η και συχνότερα , ξέρω πόσοι έχουν πληρώσει τις άδειες χρήσης άλλα από το support ακόμα περιμένουν να βγάλουν το patch γιατί το office have bug , Internet explorer have bug και πολλά άλλα .
Πως τους χρέωναν για τηλέφωνα στα Νησιά τις αγάπης , και Ζουρλού γιατί κατέβηκε ένα ζουζούνι στα winblows και τα έκανε τσονδάτνικο pc .
Θες και άλλα παραδείγματα ; , και μετά λες γιατί το βρίζεται έτσι , μα συν όλα τα άλλα είναι και αυτό για αυτό εγώ δεν βρίζω λέω πολιτισμένα sVista , winblows , και να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά σέβομαι αυτούς που ξέρω ότι δουλειά τους εξαρτάται από την χρήση κάποιον εφαρμογών που τρέχουν στα παράθυρα και μόνο .
Οπότε όπως είπα και πριν είτε το θες είτε όχι θα το διαβάζεις αυτές εκφράσεις τουλάχιστον από μένα .

Υ.Γ. Και κάπου διάβασα για ξεχωριστή κατηγορία για βοήθεια στα άλλα λειτουργικά μήπως σας χτύπησε λίγο ζέστη για δείτε το τίλο εδώ http://www.ubuntu-gr.org/ Ubuntu-gr | Η ελληνική κοινότητα του Ubuntu
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ivo » 02 Ιούλ 2009, 14:53

@linuxman
OK, βλεπω οτι λιγο πολυ επαναλαμβανουμε τα ιδια πραγματα. Μπορει να παρασυρθηκα απο τις αποψεις αλλων μελων και να ειπα καποια πραγματα παραπανω, οποτε ας επαναλαβω το κυριο προβλημα μου για μια τελευταια φορα: ΔΕΝ διαφωνω οτι τα vista ειναι sVista και ΔΕΝ διαφωνω οτι τα windows ειναι winblows, απλως βαρεθηκα να το επαναλαμβανουμε συνεχεια και να λεμε ολη την ωρα ποσο ασχημα ειναι. Μονο αυτο. Δεν με πειραζει να πουμε ενα πραγμα μια δυο τρεις φορες, με πειραζει να το επαναλαμβανουμε. Ο τιτλος του thread δεν θα επρεπε να ειναι "Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα windows", αλλά "Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια πραγματα". Για να τελειωνουμε, εγω ειπα την αποψη μου τι με ενοχλει και τι οχι. Απο κει και περα δεν μπορω και δεν εχω το δικαιωμα να λεω στον καθενα πως θα μιλαει και πως θα εκφραζεται.
Δεν εχω δουλεψει ακομα στην αγορα εργασιας αλλα πιστευω το εξης:
Τα windows, το ms office και το internet explorer (το προγραμμα που αντιπαθω περισσοτερο απ'ολα) εχουν bugs. Νομιζω ξερουμε ολοι οτι η εκμεταλευση αυτων των bugs για να χρεωνουνε τηλεφωνα στην Ζουλου, γινεται λογω της διασημοτητας των windows. Εχουν bugs ομως και το linux, το open office και το firefox (ενα απο τα αγαπημενα μου προγραμματα). Ναι, μπορει το linux σαν συστημα να προσφερει περισσοτερη ασφαλεια, αλλα αν ηταν και αυτο τοσο διασημο εγω πιστευω οτι θα ειχε τα ιδια προβληματα.
Άβαταρ μέλους
ivo
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό jeff » 02 Ιούλ 2009, 17:20

bullgr έγραψε:...να βρεις δημοσίευση εδώ στο forum που να έχουμε προσβάλλει (σκοτώσει;) χρήστη που έκανε το "λάθος" να ζητήσει βοήθεια για τα windows...

αχαχαχαχαχ!!! ψοφάω το 166 ασάπ.
και +1.101.101,10 (ένα εκατομμύριο εκατό μια χιλιάδες εκατό μία και δέκα) για τους "κομπλεξικούς" φίλους του φόρουμ.

αυτό που εγώ σιχένομαι είναι η πολιτική της micrοsoft σε όλους τους τομείς.
ένα παράδειγμα... απαγόρευσε η Ευρώπη τον ενσωματομένο ίντερνετ εξπλόουντερ 8 στα εφτάρια;
τότε η microsoft δεν θα διαθέσει σε Ευρώπη το upgrade στα 7 απο εξπι η βριστα (το οποίο κοστίζει λιγότερο απο OEM κλπ)

Υ.Γ. θα σας έδειχνα κ κάτι άλλα μπανεράκια με διάφορες διαφημίσεις ή προτάσεις της Μ$ αλλά βιάζομαι..
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Λίγο ┃ Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 9.10 x64 | Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz │ Corsair 2x2GB@1333MHz │ Asus 9800GTX+ 512MB
Ubuntu 9.04 - Acer Aspire One D150
Άβαταρ μέλους
jeff
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας