Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα windows

...συζητήσεις περί τεχνολογίας για hardware, software, υπηρεσίες, κλπ (για ubuntu ... στο Γενικά)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Αρνητική στάση μελών του forum απέναντι στη m$ και τα window

Δημοσίευσηαπό malos » 03 Ιούλ 2009, 19:48

Πάντως ρε παιδιά για να λέω και την αλήθεια... αυτό το linux το βαριέμαι !!!!!
Τώρα που το σκέφτομαι , δεν γουστάρω και πολύ τη φάση αυτή. Και ειδικά η ubuntu είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η linux φάση.
Τελευταία μπουτάρω windows και γουστάρω πάρα πολύ !
Σόρρυ για το off topic αλλά .... εντάξει μωρέ!!! Είναι μ****** το linux ! Ειλικρινά δεν το γουστάρω !
Επεξεργαστής: AMD Ryzen 9 5900x
Μνήμη Gskill 16gb (2X8gb), 3200 mh, CL 14
Μητρική: Asrock X570 phantom gaming X
Τροφοδοτικό: Corsair 850 platinum
Δίσκος: SSD Corsair MP600 (1 TB)
Άβαταρ μέλους
malos
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό grimm » 03 Ιούλ 2009, 22:05

bullgr έγραψε:Αυτό το νήμα δηλαδή ανοίχθηκε για αυτούς που "μπορεί να σχολιάσουν αρνητικά κάποιον που έκανε post σε λάθος forum";
Εδώ κατηγορηθήκαμε για συγκεκριμένα πράγματα... Ότι χλευάζουμε, ειρωνευόμαστε, κοροϊδεύουμε χρήστες και (άκουσον-άκουσον) εξαναγκάζουμε χρήστες να βάλουν ubuntu!!!!!!!!

Φίλε, το ότι γράφω σε αυτό το νήμα δε σημαίνει πως συμφωνώ με την άποψη όλων όσων σας κατηγόρησαν.
Είπα ποιό ήταν το προσωπικό κόλλημά μου πάνω στη συζήτηση.
Αν δε το θυμάσαι και πριν ξαναpostάρεις ξαναδιάβασε τα posts μου. Θα δεις ποιά είναι η διαφορά μου με τους άλλους.
Επίσης, και βέβαια έχω το δικαίωμα να γράψω και για εκείνους που ίσως χλευάσουν στο μέλλον! Δεν καταλαβαίνω το λόγο που το σχολίασες...

bullgr έγραψε:Και όχι μόνο αυτό, αλλά συνεχίζετε να επιμένετε ότι:

Καλό θα είναι να μη βάζεις quote από προ-προηγούμενο post μου με το σχόλιο ότι "επιμένετε".
Επίσης είμαι ένας και εκφράζω μόνο τη δική μου άποψη. Δεν ανήκω σε κανένα team λασπολόγων που σε έχει βάλει στόχο.
Όσο για το κείμενο στο quote που σχολίασες ως επιμονή το έγραψα μια και μόνο φορά! :-P

bullgr έγραψε:Αυτά είναι τώρα επιχειρήματα που αποδεικνύουν για όλα αυτά που έχουμε κατηγορηθεί σε αυτό το νήμα;
ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...

Πάμε ξανά:
Spoiler: show
Φίλε, το ότι γράφω σε αυτό το νήμα δε σημαίνει πως συμφωνώ με την άποψη όλων όσων σας κατηγόρησαν.
Είπα ποιό ήταν το προσωπικό κόλλημά μου πάνω στη συζήτηση.
Αν δε το θυμάσαι και πριν ξαναpostάρεις ξαναδιάβασε τα posts μου. Θα δεις ποιά είναι η διαφορά μου με τους άλλους που σας κατηγόρησαν.
Επίσης είμαι ένας και εκφράζω μόνο τη δική μου άποψη.
Γνώσεις ⇛ Linux: ψόφια πράγματα ┃ Προγραμματισμός: μόνο διακοπών ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu (lucid)
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core 2 Quad Q6600 │ 3GB │ nVidia GeForce 8600 GT │ TFT 19" / 1280x1024
grimm
punkTUX
punkTUX

IRC: grimm_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 04 Ιούλ 2009, 10:17

Να γίνω πιο ξεκάθαρος για να μην χαρακτηριστώ πεισματάρης και επίμονος χωρίς λόγο: Για αυτό ας τα πάρουμε από την αρχή...

Κάποιος άνοιξε αυτό το νήμα με τα γνωστά επακόλουθα: Χαρακτηριστήκαμε κομπλεξικοί, ότι χλευάζουμε, κοροϊδεύουμε τους χρήστες windows και τους εξαναγκάζουμε (!!!) να βάλουν ubuntu.

Μετά από αρκετές δημοσιεύσεις και 1-2 επικοινωνιακά λάθη δικά μου (μουλσουμάνοι, κουβαδάκια) έφτασα στο σημείο να ζητήσω παραδείγματα για να υποστηρίξουν τα λεγόμενά τους οι υπέρμαχοι των windows...

Τι παράδειγμα έδωσαν; Ότι αντί να λέμε vista εμείς λέμε svista!!!
Και παρ' όλες τις πιέσεις μου, δεν έδωσαν άλλα παραδείγματα...

Από κει και πέρα άρχισαν οι γενικόλογες συζητήσεις, το πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους χρήστες windows κλπ... Και εσύ συνέβαλλες σε αυτή τη συζήτηση...

Εδώ είναι όμως η δική μου ένσταση: Όταν θα διαβάζουν αυτές εδώ τις δημοσιεύσεις οι χρήστες και κυρίως οι νέοι, το πως πρέπει να φερόμαστε στους χρήστες windows κλπ, αυτομάτως μπαίνει στη συνείδησή τους ότι έχουμε κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούμασταν εξ' αρχής.

Άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις για αυτά που κατηγορηθήκαμε και για το θέμα που έχει αυτό το νήμα, καλό θα ήταν να σταματούσε η κουβέντα και όχι να αρχίσουμε τις συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου για το πως πρέπει να φερόμαστε στους χρήστες windows... Αυτό είναι δεδομένο το πως πρέπει να φερόμαστε και αποδεικνύεται στην πράξη ότι η συμπεριφορά μας προς εκείνους είναι κόσμια. Άρα δεν χρειάζονται υποδείξεις περί αυτού, γιατί το μόνο που κάνετε σε αυτή τη περίπτωση είναι να σχηματίσει λανθασμένες εντυπώσεις ο νέος χρήστης που θα διαβάσει αυτές τις δημοσιεύσεις.

Θα σκέφτεται ο άλλος: "Για να τους κάνουν υποδείξεις και συστάσεις, άρα όντως κάνουν αυτά για τα οποία κατηγορούνται"...

Όταν κάποιος κατηγορείται πχ για φόνο και μετά το πέρας της δίκης αποδειχθεί ότι είναι αθώος, δεν του κάνουν συστάσεις "Να μην σκοτώνουμε τους ανθρώπους γιατί δεν είναι σωστό κλπ"... Αφού αθωώθηκε!!! Αποδείχθηκε ότι δεν το έκανε!!!

Άρα στη δική μας περίπτωση γιατί συνεχίζεται η κουβέντα με συστάσεις για το πως να φερόμαστε στους χρήστες windows;
Δεν αναγνωρίζεται η αθωώτητά μας;
Τότε δώστε παραδείγματα... Εάν δεν έχετε, καλύτερα να σταματήσετε την κουβέντα...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Babis_ECE » 04 Ιούλ 2009, 11:02

Να γράψω κι εγώ την δικιά μου άποψη επί του Θέματος. Διάβάσα αρκετά posts, (ειλικρινά κουράστηκα κάπου στην 5η σελίδα και σταμάτησα να διαβάζω τα υπόλοιπα,μόνο τα τελευταία 3-4 είδα πριν λίγο..) και δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζεται το Θέμα.
Κάθε μέλος του φόρουμ έχει την άποψή του περί Windows, περί Ubuntu, περί MacOS κλπ..αυτή αλλάζει μόνο μέσω προσωπικής εμπειρίας και ενασχόλησης, και του δίνει την δυνατότητα στην τάδε χρονική στιγμή να εκφράζεται με τον δείνα χαρακτηρισμό για το Λειτουργικό, ανάλογα με την άποψή του. Μπορεί αυτοί που στηρίζουν τώρα τα Windows πχ αργότερα να είναι αυτοί που θα έχουν μπλουζάκι WIndows sucks :D , ή αντίθετα όσοι εναντιώνονται στα Win αργότερα λόγω κάποιας έκδοσης (WIn 10?? :? ) ή λόγω κάποιου προβλήματος στο Ubuntu να υποστηρίζουν τα Παράθυρα ως καλύτερο Λειτουργικό. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το τελευταίο είναι εύκολο :D , αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποκλείεις κάτι.
Αυτά από μένα, τα "WInblows", "sVista", κλπ τα χρησιμοποιώ κι εγώ, ειδικά για τα sVIsta που με κούρασαν απίστευτα (ας όψεται το νέο laptop που τα είχε προεγκατεστημένα) κι έχω κάθε δικαίωμα να τα χαρακτηρίζω από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Off topic:
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την Microsoft, καθότι με την έκδοση αυτή των WIndows οδήγησε πολλούς χρήστες στο ΕΛεύθερο Λειτουργικό. Αρκετοί φίλοι μου έβαλαν Ubuntu, είτε native, είτε dual-boot. Και η αύξηση των χρηστών οδηγεί σε πολλά καλά που δεν είναι επί του Θέματος αυτού.

Μπάμπης
Apple MacBook Pro 13.3" Intel i5 2.3GHz (Early 2011)
Άβαταρ μέλους
Babis_ECE
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό grimm » 04 Ιούλ 2009, 12:00

bullgr έγραψε:αυτομάτως μπαίνει στη συνείδησή τους ότι έχουμε κάνει αυτά για τα οποία κατηγορούμασταν εξ' αρχής.

Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση πως στηρίζω τις εξ' αρχής κατηγορίες. Στην πραγματικότητα με βρίσκουν αδιάφορο.

bullgr έγραψε:δεν χρειάζονται υποδείξεις περί αυτού, γιατί το μόνο που κάνετε σε αυτή τη περίπτωση είναι να σχηματίσει λανθασμένες εντυπώσεις ο νέος χρήστης που θα διαβάσει αυτές τις δημοσιεύσεις.

Καλά φίλε μου bullgr, αν ο νέος χρήστης δεν σχηματίσει αρνητικές εντυπώσεις από τα επικοινωνιακά λάθη (όπως τα είπες) του κάθε επικεφαλής θα τις σχηματίσει από τα δικά μου "φιλοσοφικού περιεχομένου" (όπως τα σχολίασες) posts;
Επίσης νομίζω πως αυτό είναι το καταλληλότερο νήμα για να καταθέσω τις φιλοσοφίες μου περί της εντός του forum συμπεριφοράς προς τους υπέρμαχους των win που δε γνωρίζουν το αντικείμενο του forum.

bullgr έγραψε:Τότε δώστε παραδείγματα... Εάν δεν έχετε, καλύτερα να σταματήσετε την κουβέντα...

Είναι προφανές από τα προηγούμενα posts μου, πως έδωσα παράδειγμα γι' αυτό που υποστηρίζω.
Γι' αυτό Θεωρώ πως αυτό το quote δεν απευθύνεται σ' εμένα.

Τέλος, επειδή εξάντλησα τις απόψεις μου σχετικά με το θέμα, δεν υπάρχει λόγος να το ενάγουμε σε κόντρα προσωπική.
Είναι δεδομένο πως σε αυτήν την περίπτωση, η επικοινωνιακή ανωτερότητά σου δε θα μου άφηνε και πολλά περιθώρια ανάδειξης.

Φιλικά,
Κώστας
Γνώσεις ⇛ Linux: ψόφια πράγματα ┃ Προγραμματισμός: μόνο διακοπών ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core 2 Quad Q6600 │ 3GB │ nVidia GeForce 8600 GT │ TFT 19" / 1280x1024
grimm
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 04 Ιούλ 2009, 12:09

grimm έγραψε:Είναι προφανές από τα προηγούμενα posts μου, πως έδωσα παράδειγμα γι' αυτό που υποστηρίζω.

Τι παραδείγμα έδωσες; Για τα κουβαδάκια που ανέφερα, το οποίο ήταν δημοσίευση ΜΕΤΑ που άνοιξε αυτό το νήμα που μας κατηγορεί για αυτά που προανέφερα;

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα παραδείγματα; Που είναι ο χλευασμός, η κοροϊδία, η ειρωνία προς χρήστες windows που ισχυρίστηκαν κάποιοι;

Και αν τελικά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα γιατί να συνεχίζεται η κουβέντα κάνοντάς μας υποδείξεις στο πως να συμπεριφερόμαστε ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!

Θα μας τρελάνετε τελείως...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό grimm » 04 Ιούλ 2009, 12:38

Φίλε bullgr,
Επιδή αποκλείω το να έχεις προβλήματα ανάγνωσης, μου φαίνεται πως δε προσέχεις αυτά που γράφω και αυτό τουλάχιστον με υποτιμά.
Σε ξαναπαρακαλώ να ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα posts μου για να δεις πως δεν υποστηρίζω τα ίδια με τους προλαλήσαντες.
Υπενθυμίζω πως postαρα με σκοπό να κάνω μια και μοναδική παρατήρηση.

bullgr έγραψε:Που είναι ο χλευασμός, η κοροϊδία, η ειρωνία προς χρήστες windows που ισχυρίστηκαν κάποιοι;

Δε μιλάω εξ ονόματος των κάποιον, κατάλαβέ το επιτέλους!
Το κόλλημά μου ήταν αλλού. Αν δε τα θυμάσαι σε ξαναπαρακαλώ να ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα posts μου.
Δεν υπάρχει λόγος να μου επιτίθεσαι για να πλήξεις τους δημιουργούς αυτού του thread αφού δε συμφωνώ καν μαζί τους.

Θεώρησα το thread σχετικό με αυτό που ήθελα να πω.
Πριν με θεωρήσεις offtopic, διάβασε και τις 10 σελίδες ώστε να δεις πως τα περισσότερα των posts ήταν offtopic σε σχέση
με το θέμα για την "στάση των μελών".

bullgr έγραψε:γιατί να συνεχίζεται η κουβέντα κάνοντάς μας υποδείξεις στο πως να συμπεριφερόμαστε ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!

Μίλησα για την ατάκα "κουβαδάκια" και το έδωσα ως παράδειγμα.
Δεν παραδέχτηκες πως ήταν λάθος σου;
Αναιρείς τα λεγόμενά σου ή απλά αναμασάς τα ίδια;
Ανέφερα τους λόγους για τους οποίους δε θέλω να κοντραριστούμε προσωπικά.
Σε παρακαλώ σεβάσου τους.

Παρακαλώ να τελειώσει εδώ η προσωπική αναφορά σε εμένα για πράγματα που δεν έχω υποστηρίξει ποτέ.
Με προσβάλει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Κώστας
grimm
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 04 Ιούλ 2009, 13:14

Off topic:
@grimm
Εμείς οι δύο δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε... Άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ και αντιστρόφως... Η ασυνεννοησία μεταξύ των δυό μας φάνηκε πρόσφατα και σε αυτό το νήμα: viewtopic.php?f=9&t=451&start=40#p57523
Δεν έχει νόημα η διαμάχη μας, γιατί ο καθένας μας θα συνεχίζει να υποστηρίζει τις δικές του απόψεις και τελειωμό δεν θα έχουμε...

@ivo
Περιμένω τα παραδείγματα ακόμη... Εάν δεν έχεις, τότε οφείλεις μια συγνώμη προς τους υπόλοιπους για τις κατηγορίες που δεν υπάρχουν...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 04 Ιούλ 2009, 18:00

bullgr έγραψε:@ivo
Περιμένω τα παραδείγματα ακόμη... Εάν δεν έχεις, τότε οφείλεις μια συγνώμη προς τους υπόλοιπους για τις κατηγορίες που δεν υπάρχουν...

O ivo προς τιμή του μετά από παράκληση μου δεν ξανά πόσταρε στο flame αυτό για ηρεμήσουν τα πνεύματα. Δεν πιστεύω ότι οφείλει να απολογηθεί για κάτι. Είπε την άποψη του κάποιοι συμφώνησαν και κάποιοι όχι... έτσι γίνεται πάντα.
Πιστεύω ότι όλες οι απόψεις αναλύθηκαν διεξοδικά ας πάρουμε τώρα ο καθένας το δρόμο του για τα άλλα νήματα....: D.
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό filippos.xf » 05 Ιούλ 2009, 17:12

Καλησπέρα παιδιά, με τον τρόπο μου θα πω και εγώ τις σκέψεις μου.
Πρόσφατα έγραψα ένα μικρό κείμενο με ονομασία "Σχολιάζω τον τρόπο επικοινωνίας τον ανθρώπων".
Το έβαλα στο ιστολόγιο (blog) μου: http://tisymvainei.blogspot.com/2009/07/blog-post.html
...αλλά θα το βάλω και εδώ γιατί είναι η γνώμη μου και είναι σχετική με το θέμα.

έγραψε:Πιστεύω στην δύναμη των λέξεων και ότι αν συνδυαστούν σωστά θα δημιουργηθεί κάτι μαγικό, πραγματικά κάτι πολύ όμορφο, ένα ωραίο θέαμα. Πολλοί πιστεύουν ότι οι λέξεις δεν χρειάζονται μεγάλη προσοχή και δεν γίνεται να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της γλώσσας. Η δικιά μου άποψη είναι ότι ο τρόπος που μιλάει κάποιος, οι λέξεις που χρησιμοποιεί... μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα κάτι απίστευτα πανέμορφο ή αντιθέτως καταστροφικό.

Είναι το μέσο για την επικοινωνία των ανθρώπων και υλοποιείται σε συνδυασμό με την φωνή, έτσι έχουμε την ομιλία. Τώρα κάνω μια απλή ανάλυση βέβαια αυτού του θέματος δίχως επιστημονικούς προσδιορισμούς. Θεωρώ ότι άσχετα με ποια γλώσσα μαθαίνουμε, είναι το μάθημα που πρέπει να διδαχθούμε αρχικά και καλύτερα από όλα. Η γλώσσα, φυσικά τώρα δεν αναφέρομαι στην γλώσσα του σώματος. Σκεφτείτε με ποιον τρόπο επικοινωνούν οι άνθρωποι πολύ συχνά, όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Ποιοι είναι αυτοί; Η γλώσσα του σώματος, ο γραπτός λόγος και τέλος η ομιλία.

Προσωπικά εγώ δεν θα πρόσβαλα κανέναν από αυτούς που έχουν μικρό λεξιλόγιο. Λέγοντας μικρό, εννοώ αυτούς που δεν γνωρίζουν αρκετές λέξεις της γλώσσας τους. Σε οτιδήποτε αρμόζει ο σεβασμός, τον έχει ανεπιφύλακτα από εμένα. Από εκεί και πέρα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να εκφράσω ελεύθερα τις σκέψεις μου. Το να μην δίνουμε σημασία στον τρόπο που εκφραζόμαστε φανερώνει την άγνοια που έχουμε για ορισμένες αξίες.

Πέρα από το παραπάνω κείμενο θα αναφέρω και κάποιες άλλες σχετικές σκέψεις μου.
Εγώ όσο καιρό είμαι σε αυτό το φόρουμ δεν έχω δει καμία κακή συμπεριφορά από τους συντονιστές, διαχειριστές κτλ.
νομίζω όσο και να ψάξει κάποιος για να βρει παραδείγματα με άσχημες συμπεριφορές... δεν θα βρει τίποτα ολοφάνερο.
Ο άνθρωπος ως άνθρωπος δεν θα γίνει ποτέ τέλειος, ωστόσο είναι αποδεκτό το θέλημα όσων θέλουν να "προσπαθούν να είναι όσο πιο τέλειοι γίνεται" με την έννοια ότι θα βελτιώνονται σε κάποιους τομείς και δεν θα επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη. Παρεξηγήσεις και λάθη μπορούν να γίνουν, αλλά μετά από αυτά δεν είναι ανάγκη να έρθει ο πανικός και η επιθετικότητα. Εντάξει αντί για Vista λένε πολλοί sVista και άλλα τέτοια... σιγά... τι έγινε; Ούτε ο ίδιος ο Bill Gates δεν θα ένιωθε πολύ άσχημα ή πολύ προσβλητικά μετά από έναν τέτοιο χαρακτηρισμό. Όμως πιστεύω ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου, ΔΕΝ είναι σε προσωπικό επίπεδο εσύ και εγώ. Είμαστε η ελληνική κοινότητα Ubuntu-gr, το φόρουμ της κοινότητας έχει αξιοπρεπή τρόπο λειτουργίας μέσα σε φιλικό κλίμα. ΔΕΝ βλέπω τον λόγο γιατί δημιουργήθηκε όλο αυτό το θέμα, να πω ότι κάποιος έβρισε κάποιον άλλον εντάξει. Αλλά μιλάμε για δυο λειτουργικά συστήματα, όλοι έχουμε τις προτιμήσεις μας. Εντάξει κάποιοι λένε winblows, εγώ το hotmail το είπα πυρκαγιάmail μια φορά, και και και... αλλά ας χαλαρώσουμε λίγο παιδιά. Με το κείμενο μου παραπάνω καταλαβαίνετε ότι δίνω μεγάλη σημασία στον τρόπο που μιλάει κάποιος αλλά σε αυτό το φόρουμ ΔΕΝ υπάρχει άσχημη συμπεριφορά ούτε ρατσιστικές συμπεριφορές. Απλά υπάρχουν προτιμήσεις, συμπάθειες και ίσος αντιπάθειες. Ζούμε μια πραγματικότητα στην οποία υφίσταται το φαινόμενο της πεταλούδας, κάτι που μπορεί να γίνει στην Αμερική μπορεί να επηρεάσει την Ολλανδία για παράδειγμα. Κάποιος που καπνίζει ενοχλεί τον μη καπνιστή, πετάς σκουπίδια κάτω; Η κίνηση σου και βέβαια έχει επίδραση... όσο μικρή και αν νομίζεις ότι είναι. Δράση - αντίδραση.

Οι άνθρωποι συνηθίζουν κάποια ελαττώματα τους να τα παρουσιάζουν ως κάτι φυσικό, ότι είναι στην φύση μας που είμαστε έτσι και καλά. Ποια είναι η φύση μας; Να κάνουμε λάθη; Να έχουμε άσχημες συμπεριφορές; Να είμαστε εγωιστές;

Ελάτε, εγώ είμαι της άποψης ότι σιγά σιγά πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτό το θέμα. Θα σου άρεσε αν ήσουν ο τελευταίος άνθρωπος επάνω στην Γή και το μόνο που θα υπήρχε είσαι εσύ; Κανένας άνθρωπος, καμία γυναίκα, κανένας άντρας για να έχεις φίλο σου. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της ανθρωπότητας αν βρισκόταν σε αυτήν την θέση, ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη... θα αυτοκτονούσε. Το κακό πρέπει να τημορείτε και το καλό να επιβραβέβετε. Πιστεύω ότι αν κάνουμε κινήσεις οργανωμένα, ομαδικά, ανθρώπινα, μέσα σε φιλικό κλίμα και ελεύθερο πνεύμα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε. Τόσα πολλά που θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Ας προσφέρουμε ο ένας στον άλλον και στην προκειμένη περίπτωση ας βοηθήσουμε σχετικά με το Ubuntu. Μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο; Περισσότερο βελτιωμένο λειτουργικά; Ένα δυνατό και ποιοτικό λειτουργικό σύστημα που να αξίζει πραγματικά; Να ανταλλάξουμε γνώσεις; Αυτό έχει σημασία... τώρα αν είπε κάποιος τα Vista - sVista ή αν είπε εγώ υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και δεν μου αρέσει καθόλου ο Άρης και τον χαρακτηρίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου @@Άρη... νομίζω λίγο σημασία έχει. Το κάθε τι στην θέση του, τακτοποιημένα, οργανωμένα... θέτοντας ένα καλό όραμα και προσπαθώντας για αυτό. Έτσι θα καταφέρουμε καλές συνεργασίες και πιστεύω τα αποτελέσματα που επιθυμούμε γενικά. Ξανά λέω ότι πιστεύω, νομίζω δεν χρειάζεται να δώσουμε μεγάλη συνέχεια σε αυτό το θέμα και πιστεύω ότι συμφωνούμε όλοι στο ότι θα ήταν καλύτερα να προσπαθούσαμε όλοι να βελτιώσουμε το Ubuntu. Γιατί μπορούμε, σε αντίθεση με τα Windows που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.
Τελευταία επεξεργασία από filippos.xf και 06 Ιούλ 2009, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
filippos.xf
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περί Τεχνολογίας