tsianos1 έγραψε:το ubuntu τα έχω για τα εφέ και να παίζω με το τερματικό
Τα εφέ είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάει κάποιος σε ένα ΛΣ. Προέχουν άλλα πιό σημαντικά πράγματα όπως ασφάλεια, σταθερότητα & αξιοπιστία

Συντονιστής: konnn
headless έγραψε:@tsianos1: ...ς απο καρα-παράνομα ...
headless έγραψε:@tsianos1: εσύ προχτές ήσουν έτοιμος να βάλεις bsd και αντιπροχτές ήθελες να βάλεις debian.
Yπάρχει κάποιος λόγος να αλλάζεις τα λειτουργικά σαν τα πουκάμισα;
Κατ εμέ το να έχεις triple boot είναι και αντιπαραγωγικό και άσκοπο.
Το να μπαίνεις και να μας λές την μια οτι τα windows 7 είναι υπεράνω όλων και την άλλη οτι το leopard είναι the best thing since sliced bread,πιο πολύ με trolling μου κάνει.
Και κάτι άλλο: αν θές αυθεντική mac osΧ εμπειρία,πάρε ένα apple,τόσο απλά.
Δεν είναι μόνο το software,παίζει και το hardware ρόλο.
Τα hackintosh που χρησιμοποιείς εκτός απο καρα-παράνομα είναι και ημίμετρα-πιθανότατα τα μισά πράγματα δε θα σου δουλεύουν όπως πρέπει και μόλις επιχειρήσεις το 1ο update θα σταματήσουν να δουλεύουν και τα άλλα μισά.
Τέλος,δική μου γνώμη είναι οτι το καλό λειτουργικό πρέπει να είναι transparent.
Να μπορείς να κάνεις δηλαδή ό,τι θές,χωρίς να σκέφτεσαι το λειτουργικό αυτό καθαυτό.
Και πίστεψέ με,όπου και να ψάξεις πιο εύκολο τρόπο να εγκαθιστάς/απεγκαθιστάς apps δε θα βρείς απο το ubuntu.
Oύτε πιο λειτουργικό και straight forward περιβάλλον από το gnome.
Σταμάτα λοιπόν να δοκιμάζεις ό,τι βρείς μπροστά σου επειδή «διάβασες οτι είναι φοβερό και τρομερό» ή επειδή «σου είπε ο τάδε που ξέρει»
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ταλαιπωρείς το δίσκο σου με συνεχή format,και τα νεύρα μας με συνεχή άκυρα threads.
Αυτά.
Nisok έγραψε:headless έγραψε:@tsianos1: ...ς απο καρα-παράνομα ...
Είναι παράνομα αλλά όχι ... κάρα... .μέχρι και πριν από λίγο καιρό υπήρχε παραθυράκι να τα κάνεις εγκατάσταση. Το οποίο είναι μια λάθος διατύπωση που έλεγε (στο περίπου ) ότι μπορείς να κάνεις το tiger (μάλλον και το leo) εγκατάσταση όπου θέλεις αρκεί να έχεις αγοράσει H/W της Apple.
Άκουσα όμως ότι το έχουν κλείσει...
tsianos1 έγραψε:δεν έχω λεφτά για apple imac και δικό μου είναι το pc ότι θέλω το κάνω. απλά θέλω να έχω μια γευση απο όλα τα OS.
headless έγραψε:@tsianos1: εσύ προχτές ήσουν έτοιμος να βάλεις bsd και αντιπροχτές ήθελες να βάλεις debian.
Yπάρχει κάποιος λόγος να αλλάζεις τα λειτουργικά σαν τα πουκάμισα;
Κατ εμέ το να έχεις triple boot είναι και αντιπαραγωγικό και άσκοπο.
Το να μπαίνεις και να μας λές την μια οτι τα windows 7 είναι υπεράνω όλων και την άλλη οτι το leopard είναι the best thing since sliced bread,πιο πολύ με trolling μου κάνει.
Και κάτι άλλο: αν θές αυθεντική mac osΧ εμπειρία,πάρε ένα apple,τόσο απλά.
Δεν είναι μόνο το software,παίζει και το hardware ρόλο.
Τα hackintosh που χρησιμοποιείς εκτός απο καρα-παράνομα είναι και ημίμετρα-πιθανότατα τα μισά πράγματα δε θα σου δουλεύουν όπως πρέπει και μόλις επιχειρήσεις το 1ο update θα σταματήσουν να δουλεύουν και τα άλλα μισά.
Τέλος,δική μου γνώμη είναι οτι το καλό λειτουργικό πρέπει να είναι transparent.
Να μπορείς να κάνεις δηλαδή ό,τι θές,χωρίς να σκέφτεσαι το λειτουργικό αυτό καθαυτό.
Και πίστεψέ με,όπου και να ψάξεις πιο εύκολο τρόπο να εγκαθιστάς/απεγκαθιστάς apps δε θα βρείς απο το ubuntu.
Oύτε πιο λειτουργικό και straight forward περιβάλλον από το gnome.
Σταμάτα λοιπόν να δοκιμάζεις ό,τι βρείς μπροστά σου επειδή «διάβασες οτι είναι φοβερό και τρομερό» ή επειδή «σου είπε ο τάδε που ξέρει»
Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ταλαιπωρείς το δίσκο σου με συνεχή format,και τα νεύρα μας με συνεχή άκυρα threads.
Αυτά.
tsianos1 έγραψε:κανείς δεν θα πληρώσει linuxman στο λέω εγώ που ποτέ δεν δίνω λεφτά για OS. εγώ τώρα τα έχω πάρει beta τα παράθυρα 7 και τέλη οκτωμβρίου που βγαίνουν κανονικά κάνω 1 απλό update(το είχα κάνει και με τα Vista) και έχω στο PC μου αυθεντικότατα Windows 7 Ultimate x64. και θα αγοράσω και 1 καινούργια motherboard gigabyte για τα παράθυρα 7 και είμαι εντάξει. εγώ δεν το θεωρώ πειρατία αυτο...
tsianos1 έγραψε:εγώ έχω ενθουσιαστεί και όποιος το θέλει beta για να το βάλει σε pc και όχι σε mac είναι εδώ http://πειρατικό.link.1 και για mac εδώ http://πειρατικό.link.2
tsianos1 έγραψε:.....................................................
Τα mac & τα win εχουνε μεχρι ενος σημειου δυνατοτητες,δηλαδη μεχρι εκει οπου το επιτρεπει το λειτουργικο!!
Ενω οι δυνατοτητες στα linux .....φτανουνε μεχρι εκει οπου μπορει να τα φτασει ο καθε χρηστης τους!!